فروش فرمون DRIVING FORCE GT LOGITECH مخصوص کنسول PS3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

hitman_ravani

کاربر سایت
Rating - 100%
5   0   0
سلام.

خوبی فرمون DRIVING FORCE GT LOGITECH مخصوص کنسول PS3 هستش هنوز یه چند ماهی گارانتی داره! فرمون واقعآ تمیز هستش. هنوز برچسبش روش هستش کنده نشده! روی PC هم جواب میده!

قیمت 120.000 تومن.

آخرین ویرایش:
با سلام، فرق این فرمون با G27 چیه ؟
ممنون

خوب G27 خیلی حرفه ای تره! 3تا پدال داره این 2 تا داره! اون دندش جداس این به فرمون چسبیده! اون از چرم 1000000000000000% خالص ساخته شده! این چرم تزریقی هستش! اون نوش 450 تومنه!! این 350 تومن! البته توی ایران این قیمتا هست!!!!! مثل ویتا که 220 دلاره! وای 1 میلیون فروخته میشه!!!

تفاوت اینا مثل مقایسه پراید با زانتیاس!! جفتش رو کارخونه سایپا میسازه! جفتس یه آشغال هستش! :d ولی خوب! یه فرقی با هم دارن!

چه جالب Mr.Line شما منو یادت هست که چی گفتی بهم ؟؟؟

منم دنبالشم باور کن از موقعی که با این قیمت گذاشتی دارم شب و روز بهش فک میکنم که دارم دیرت 3 باهاش بازی میکنم . البته عذرخواهی هم بدهکارم بخاطر منتظر گذاشتنتون .

---------- نوشته در 09:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:53 PM ارسال شده بود ----------

شک نکن صبر میکنم!! منتها اون موقع دیگه نیستم!!! بی خیال شو!!! من نهایت تا هفته دیگه باشم!!! شاید هم آخر همین هفته!

به سلامتی نازکات رو به مقصد کجا ترک میکنین ؟

منم دنبالشم باور کن از موقعی که با این قیمت گذاشتی دارم شب و روز بهش فک میکنم که دارم دیرت 3 باهاش بازی میکنم . البته عذرخواهی هم بدهکارم بخاطر منتظر گذاشتنتون .

---------- نوشته در 09:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:53 PM ارسال شده بود ----------

چه رقابتی بین من و تو بشه

واستا 2 هفته دیگه خوب :) آخر این ماه ....

من برای GT5 می خوام !

---------- نوشته در 09:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:56 PM ارسال شده بود ----------

این هم برای صبر شما ..

i204982_85f5hn1328383246.gif

در مورد تاخیر! فدای سرت!!

در مورد رفتن!!

به بلاد کفر میروی یم!! :d

چه رقابتی بین من و تو بشه

واستا 2 هفته دیگه خوب :) آخر این ماه ....

من برای GT5 می خوام !

---------- نوشته در 09:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:56 PM ارسال شده بود ----------

این هم برای صبر شما ..

i204982_85f5hn1328383246.gif

شرمندتم!!! یا یکی زود تر از تو میخره!!! یا نمیخری و من میرم!! میمونه! تا وقتی برگشتم به بچم نشونش بدم بگم ببین بابات اینو خریده بود باهاش بازی کنه! ولی قابش کرد!! :)) شما بورو همون راک بند 2 ـت رو بخر!! ;)

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or