فروش غذاي فضانوردان. (شوخي نيست)

• Thread starter Thread starter test84
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

test84

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام
من يه بستني سفارش دادم كه از نوع غذايي هست كه فضانوردا به فضا ميبرن و ميخورن، وارد جزئيات نميشم ولي اين نوع بستني به صورت خشك تو بسته هست و تا سالها قابل نگه داريه چون آبش رو كشيدن، وقتي شما ميخورينش بستني با آب دهان شما rehydrate ميشه و بستني شكل و مزه اصلي خودشو ميده!

اين اصلا شوخي نيست و ساخت آمريكا هم هستش، اين شركت يكي از بخش هاي تجاري NASA هست كه تخصصش توليد غذاي خاص براي مصرف در خارج از زمين هست، به سايتش ميتونين مراجعه كنين.

من اينو از سايت www.astronautfoods.com خريدم و از آمريكا برام پست شده به ايران، هنوز به دستم نرسيده ولي چون واسه خريدن چند وسيله (كابل VGA و تلويزيون، تاپيك هاش هم هست) پول كم آوردم، گفتم اينو نرسيده بفروشم كه يكم از پولم برگرده.

قيمت رو خودتون پيشنهاد بدين چون من اينو خيلي گرون خريدم و البته هدفم خوردنش نبوده و براي يه موضوع خاصي اينو خريدم كه بدليل كمبود پول مجبورم بفروشمش.

سلام
من يه بستني سفارش دادم كه از نوع غذايي هست كه فضانوردا به فضا ميبرن و ميخورن، وارد جزئيات نميشم ولي اين نوع بستني به صورت خشك تو بسته هست و تا سالها قابل نگه داريه چون آبش رو كشيدن، وقتي شما ميخورينش بستني با آب دهان شما rehydrate ميشه و بستني شكل و مزه اصلي خودشو ميده!

اين اصلا شوخي نيست و ساخت آمريكا هم هستش، اين شركت يكي از بخش هاي تجاري NASA هست كه تخصصش توليد غذاي خاص براي مصرف در خارج از زمين هست، به سايتش ميتونين مراجعه كنين.

من اينو از سايت www.astronautfoods.com خريدم و از آمريكا برام پست شده به ايران، هنوز به دستم نرسيده ولي چون واسه خريدن چند وسيله (كابل VGA و تلويزيون، تاپيك هاش هم هست) پول كم آوردم، گفتم اينو نرسيده بفروشم كه يكم از پولم برگرده.

قيمت رو خودتون پيشنهاد بدين چون من اينو خيلي گرون خريدم و البته هدفم خوردنش نبوده و براي يه موضوع خاصي اينو خريدم كه بدليل كمبود پول مجبورم بفروشمش.

اقا یه سوال(شوخی یا بی احترامی نیستا)
هدفت از این سفارش چی بود ؟؟؟؟:confused:

آیدین یه وسیله برای ظاهر کردن روح نداری؟ برای غیب شدن چی؟
آخه این تاپیکت از دید بعضیا خیلی عجیبه ... از نظر بعضیا هم که بستنی میهن با این بستنی فرقی نداره... بستنی بستنیه دیگه. هر چیزی رو که ببندی مثل در و پنجره میشه بستنی. باز کردنی چیزی نداری؟ :دی
واقعا برای بعضیا متاسفم. اگه نظری ندارین پست ندین...
این بستنی فکر کنم برای بعضیا مثل همون یه چیزی برای غیب شدن عجیبه...
جناب mr hitler، این موضوع عجیب ترین چیزیه که کسی برای فروش گذاشته و از نظر من خیلی هم جالبه...
وگرنه بستنی که بچه ها میخورن نیست... شما از همون سر کوچه بخر :دی

بنظرم این اقا با ما شوخی میکنه
حالا که اب نمیشه مردم باید همه جارو بزنن بیان از شما خرید کنن این فقط به درد مسافرت میخوره یا همون فضا
حالا چند میدی؟؟
خیلی خیلی تعجب داره:eek::eek:

به نظر من كه اصلا هم مسخره نيست.:mad: پست ميدين يه نگاه دوباره روش بندازين:-":mad:
اقا اين چيزا به درد ايرانيها نميخوره خودت كه ميتوني ببيني:-"

والا من بودم نه این تاپیک رو میزدم نه اون بستنی رو میگرفتم
منم راجبش تو مجله تایمز خوندم اما تا جایی که میدونم این فقط جنبه دکوری داره
و واسه ما هیچ ارزش نداره چون چیزی که تو بازار ریخته بستنیه
بی احتذامی نشه اما به جای این یک MGS4 سفارش میدادی الان فروخته بودیش
احتمال 99 درصد هم به دستت نمیرسه چون باید اول تفکیک بشه
;)
دوستان شما هم تو زوق نزنین
قرار نیست که همه بازی بفروشن:cool:
جای شما بودم خریدم رو کنسل میکردم
اون سایتتون هم نمیاد

http://www.astronautfoods.co.uk

2 دلار و خورده ای قیمتشه.
icecream.jpg

چیزه جالبیه
من که از پکش خوشم اومد:biggrin1:

سلام.
یک سوال میپرسم، با عناصر هوا ترکیب شه که کاریش نمیشه؟ میشه صرفا همونطور که توی پک هست بیرونش آورد و بدون تغییر چکش کنی؟

سلام
من تصميم گرفتم براي اينكه در حق بچه هايي كه PM دادن عدالت برقرار بشه، يه حراج كوچيك بذارم.
قيمت پايه رو 6000تومان در نظر گرفتم و هركسي كه بالاترين قيمت رو تا جمعه شب ساعت 12 بده، كالا به اون تعلق ميگيره.
ضمنا هزينه پيك يا پست هم بنا به نظر خريدار به مبلغ نهايي اضافه ميشه.

اگر خريدار سمت ميدان پونك، ميدان رسالت، پل سيد خندان باشه خودم ميتونم شخصا بهش تحويل بدم و پول پست/پيك نده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or