با سلام خدمت همه دوستان عزیز، امیدوارم که آخر هفته خوبی داشته باشید
همونطور که از عنوان تاپیک مشخص هست قصد فروش 3 عدد بازی برای کنسول پلی استیشن 4 رو دارم. عناوین مورد نظرم Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 - Final Fantasy Type-0 HD - Final Fantasy X-X2 HD Remaster Limited Edition Steelbook هستش که هر سه بازی از نظر ظاهری و فیزیکی کاملا تمیز هستند.
قیمت محصولات ذکر شده:
Final Fantasy X-X2 HD Remaster Limited Edition Steelbook - فروخته شد - Region 2
Final Fantasy Type-0 HD - انصراف از فروش - Region 3
نکته: بازی Final Fantasy Type-0 HD ریجن 3 کشور ژاپن و فاقد زبان انگلیسی می باشد.
3- دوستان قیمت های پایین تر از قیمت درج شده رو لطفا در پیام خصوصی ذکر و در صورت هماهنگی در تاپیک اعلام کنند.
5- هزینه ارسال به عهده خریدار عزیز می باشد.
با تشکر
شماره بنده هم 09308523320 - محمدرضا حسن زاده
همونطور که از عنوان تاپیک مشخص هست قصد فروش 3 عدد بازی برای کنسول پلی استیشن 4 رو دارم. عناوین مورد نظرم Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 - Final Fantasy Type-0 HD - Final Fantasy X-X2 HD Remaster Limited Edition Steelbook هستش که هر سه بازی از نظر ظاهری و فیزیکی کاملا تمیز هستند.
قیمت محصولات ذکر شده:
Final Fantasy X-X2 HD Remaster Limited Edition Steelbook - فروخته شد - Region 2
Final Fantasy Type-0 HD - انصراف از فروش - Region 3
نکته: بازی Final Fantasy Type-0 HD ریجن 3 کشور ژاپن و فاقد زبان انگلیسی می باشد.
3- دوستان قیمت های پایین تر از قیمت درج شده رو لطفا در پیام خصوصی ذکر و در صورت هماهنگی در تاپیک اعلام کنند.
5- هزینه ارسال به عهده خریدار عزیز می باشد.
با تشکر
شماره بنده هم 09308523320 - محمدرضا حسن زاده
Attachments
آخرین ویرایش: