فروش سیستم حرفه ای با قیمت پیشنهادی

rasis20

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام خدمت تمام دوستان
این سیستم حدود 1 سال پیش خریداری شده در زمان خرید حدود 1300 تموم شد سیستم بسیار خوب و با پرفورمنس بالاست
مانیتور این سیستم 22 اینچ و ال ای دی میباشد مشخصات و عکسها رو میبینید
قیمت پایه رو 1 تومان میگذارم با خریدار واقعی راه میام
در تهران و بندر عباس حضوری تحویل داده میشه
دستگاه بدون خط و خش است و با نوع هیچ فرقی نداره دلیل فروش هم خرید لپتاب میباشد
بنده 2 بار در این سایت جنس فروختم که دوستانی که خریداری کردند کاملا راضی هستند و در صورت امکان میتونم معرفی کنم که از خودشون بپرسید
و اما مشخصات سیستم

cpu:AMD PHENOM 2 *4 965PROCESSOR 3/40GHZ
RAM :4G
DISPLAY:ATI RADEON HD 5750 VAPORX
MOTHERBOARD :GIGABYTE 880 GA
HARD 1T KHAVER BLACK
SOUND :EDIFIER
MONITOR :LG FLATRON 2250 T
KEYBOARD&MOUSE :FARASSOO

wpfqz3hl44xb6gpshyco.jpg

ozgp5xrckpc17umoi0jb.jpg

486wx67z9r46kpr637te.jpg

mutfwmjzxil5ug8zrvnj.jpg

vyv86pkwu4oec9el.jpg

منم کارم سخت افزاره اولا اسپیکر رو هم حساب نکردی دوما داری جنس دست دوم میخری مال خری که نمیکنی شما فکر کن 1150 قیمتش باشه چند درصد ازش کم کردی شده 600؟؟؟؟؟؟
ما هم شما رو مجبور نکردیم بیشتر بدی این سیستم بدرد اشنا میخوره که میدونه واقعا چقدر کار کرده در ضمن 900 مشتری داره منتها سختمه بیارمش تهران ترجیح میدم همونجا ابش کنم
با تشکر از قیمت هاتون اگه تهران هستید ادرس بدید با هم کار کنیم

دوست عزیز من خودم چند روز پیش یه سیستم نو جمع کردم سی پی یوش دو هسته قویتر از سی پس یو شما همین دل فنوم 3.2 رم 4 گیگ مانیتور سامسونگ 22 ال ای دی مادربورد خیلی قوی 300 تومان مادر بوردم شد. با یه کیس فالکون بدون فقط کارت شد 900 تومان. 150 هم کارته میکنه 1050 نوشه الان. اون موقع کی 900 میخره دست 2 یکسال کارکردرو؟!!!!
من خریدار کارت شما هستم البته 148 نوش بود تا 23 روز پیش الان نمیدونم نوش چنده اگر فروشنده تکی بودید من کارتو میخرم

دوست عزیز من خودم چند روز پیش یه سیستم نو جمع کردم سی پی یوش دو هسته قویتر از سی پس یو شما همین دل فنوم 3.2 رم 4 گیگ مانیتور سامسونگ 22 ال ای دی مادربورد خیلی قوی 300 تومان مادر بوردم شد. با یه کیس فالکون بدون فقط کارت شد 900 تومان. 150 هم کارته میکنه 1050 نوشه الان. اون موقع کی 900 میخره دست 2 یکسال کارکردرو؟!!!!
من خریدار کارت شما هستم البته 148 نوش بود تا 23 روز پیش الان نمیدونم نوش چنده اگر فروشنده تکی بودید من کارتو میخرم
سلام کلا ادم کل کل نیستم
دستگاه رو هم تقریبا فروختم
فقط چون تو تاپیک میای اسپم میدی خواستم جوابت رو بدم اقای کارشناس سی پی یوت از مال من قویتره شد حرف ؟؟؟ مدل نداره قیمت نداره 300 دادی مادربورد اسم نداره ؟؟؟ لطفا مدلش رو هم بنویس یا فکتور خرید رو اسکنش رو بزار ببینم چی دستت دادن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or