فروش ست کامل راک بند (باندل) PS3

hitman_ravani

کاربر سایت
Rating - 100%
5   0   0
سلام.

فروش ست کامل راک بند که شامل گیتار , درام و میکروفون میشه. که مخصوص کنسول PS3 هست.

همه تمیز و عالی هستن! یه جورایی در واقع نو هستن! خریدار موقع خرید متوجه میشه!

فقط یه توضیح در مورد گیتار سری راک بند باید بدم و اون هم یک سویچ ازافه هست! که توس سری گیتار هیرو نیست! این سویچ رو گیتار برای این هست که وقتی شما موقع بازی سری راک بند STARPOWER رو فعال میکنید سویچ با 4 حالتی که در اختیار شما قرار میده میتونید رو آهنگ افکت ایجاد کنید! که فقط هم سری راک بند از این قابلیت پشتیبانی میکنه!

درام و گیتار و میک هر 3 هم با سری راک بند همخانی کامل دارن! هم با سری گیتار هیرو!

این مجموعه شامل بازی نیست!

قیمت هم 200.000 تومان

آخرین ویرایش:
سلام خوبید؟
آقا ی سوال..این درامش رنگ نارنجیش همون پدالشه؟
اگه پدالش نارنجیه پس چجوری میشه گیتار هیرو باهاش بازی کرد؟آخه تو گیتار هیرو وقتی ی نوار بنفش رنگ میاد باید پدال رو بزنی!!(گیتار هیرو وورد تور رو میگم من)
اینو ممنون میشم ی توضیح مختصری بدید

سلام خوبید؟
آقا ی سوال..این درامش رنگ نارنجیش همون پدالشه؟
اگه پدالش نارنجیه پس چجوری میشه گیتار هیرو باهاش بازی کرد؟آخه تو گیتار هیرو وقتی ی نوار بنفش رنگ میاد باید پدال رو بزنی!!(گیتار هیرو وورد تور رو میگم من)
اینو ممنون میشم ی توضیح مختصری بدید

پدال هم مثل گیتار هیرو یک خط افقی نشون داده میشه! ولی جای 5 تا خونه که باید بزنی! 4 تا خونه نشون میده! در واقع بازی راحت تر میشه!! :d اما اگر مردی!! با همین درام یا هر درام دیگه ای! عمرآ بتونی درام بازی های راک بند رو بزنی!! سری راک بند واقعآ درامشون سخته!! مخت! می پاشه!

پدال هم مثل گیتار هیرو یک خط افقی نشون داده میشه! ولی جای 5 تا خونه که باید بزنی! 4 تا خونه نشون میده! در واقع بازی راحت تر میشه!! :d اما اگر مردی!! با همین درام یا هر درام دیگه ای! عمرآ بتونی درام بازی های راک بند رو بزنی!! سری راک بند واقعآ درامشون سخته!! مخت! می پاشه!
ببخشید من متوجه نشدم!
یعنی با این درام گیتار هیرو بازی کنی خود به خود به جا ۵ رنگ ۴ رنگ نشون میده؟!
فرض کن تو گیتار هیرو یجا بود که باید رنگ سبز رو + پدال بزنی!!!اون وقت تکلیف چی میشه!نارنجی هم زده میشه اینجوری!!؟

کلآ 4 تا رنگ بیشتر نشون نمیده! یه خط افقی هم هست که میشه پدال! تمام....................... این زیاد پیچیده نیست که متوجه نشی!!!

زیاد خودت رو ازیت نکن! حساس نشو!

آخرین ویرایش:
کلآ 4 تا رنگ بیشتر نشون نمیده! یه خط افقی هم هست که میشه پدال! تمام....................... این زیاد پیچیده نیست که متوجه نشی!!!

زیاد خودت رو ازیت نکن! حساس نشو!
واضح جواب نمیدید برانکه!این ۴ رنگ که میگید شامل گیتار هیرو هم میشه؟
من به راک بند کاری ندارم!
گیتار هیرو رو میگم!در شرایط عادی ۵ رنگ داره!حالا با این درام بازی کنی ۴ رنگ میشه؟یعنی گیم پلی بازی رو دچار تغییر میکنه!؟
تو گیتار هیرو رنگ نارنجی و پدال دو فاکتور! متمایزه! ولی تو این نارنجی همون پداله!!
جواب یا آری هست!یا خیر!

آخرین ویرایش:
گیتار آخرش چقدر میشه ؟؟

جک میگی؟ یعنی چی گیتار آخرش چند؟ ست با هم هستش مهندس!! گیتار خالی 100 تومن خوبه؟؟ کلآ کیفیت راک بند خیلی سر تر از راک بند هستش!! ست گیتار هیرو رو میدن 300 توی همین سایت اونوقت اینقدر زور داره؟ که من جنس بهتر رو میدم 200 تومن؟!؟

آخرین ویرایش:
خوب این هم عکس!!

همونطوری که گفته بودم توی بازی های گیتار هیرو 5 تا رنگ نشون داده میشه که باید روی رنگ مورد نظر ضربه زد! مثل عکس:

ولی چوت درام راک بند کلآ 4 تا رنگ بیشتر نداره! توی بازی هم 4 تا رنگ نشون داده میشه! دقیقا مثل عکس:

ضمنآ درام گیتار هیرو با بازی های راک بند زیاد ساز گار نیست! فقط راک بند هست که با همه بازی ها همخونی داره! فقط کافیه توی یـو تـیـوب سرچ کنین!

این هم تصویری از خود بازی راک بند :

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or