فروش دو عنوان FIFA12 و MOTORSTORM-APOCALYPSE

• Thread starter Thread starter al2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

al2

کاربر سایت
Rating - 100%
27   0   0
به نام خدا
سلام به همه
دوستان دو عنوان بازی دارم واسه فروش یکی فیفا12 که گرفتم واسه کلوپ که متاسفانه یا خوشبختانه جواب نداد کلا فکر کنم همه بدونن که فیفا بدرد کلوپ نمیخوره و همه تو کلوپ ها PES بازی میکنن. من میخاستم سلیقه مشتریامو ببرم به سمتی که فیفا رو بازی کنند که شبیه ساز واقعی تری هست نسبت به PES اما نتونستم یعنی لامصب اینقدر سخت بود برای کسانی که تا حالا بازی نکرده بودند که طرف تو 90 دقیقه بازی 80 دقیقه اش مشغول شمردن پاسهای حریف پشت منطقه جریمه خودش بود{مخصوصا اگه حریفش بارسلونا باشه}خلاصه بگذریم بازی ریجن3 هست و کدشم استفاذه شده قیمت هم 45 تومن اینم عکساش
90436687338692629796.jpg

این یکی هم MOTORSTORM-APOCALYPSE هست که انتظارمو برآورده نکرد ریجن2 هست قیمت هم 25 تومن
12301082665975635574.jpg

88901299098210231112.jpg

---------- نوشته در 01:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:49 AM ارسال شده بود ----------

دوستان یادم رفت بگم که هزینه ارسال به عهده خریدار محترم فکر کنم اگه کسی هر دو رو با هم بخره هزینه ارسالش زیاد فرقی نکنه و همون حدود 3000 بشه برای ارتباط سریعتر هم میتونید با شمارم که تو پروفایلم هست تماس بگیرید من چون فقط شبها میتونم بیام سایت ممکنه تلفنی با اولین نفر هماهنگ کنم تموم بشه بره و شرمنده شما که پیام خصوصی دادید بشم

سلام به همه
اول اینکه بگم بازم شرمنده اونایی شدم که پیام خصوصی دادن و تماس نگرفتن اون بالا هم گفتم که برای ارتباط سریعتر تماس بگیرید یا SMS بزنید
دوم هم اینکه عده زیادی پرسیدن که میشه اکانت فیفا رو بدی دانلود کنم باید بگم من خودم همینطور با کد زده شده برای کلوپ گرفتم که افلاین بچه ها بازی کنند و اصلا با اون کسی که کد رو زده نه تماس داشتم و نه دیدمش یکی از دوستانه دوستم بوده و لطف کرده داده بهم
و در آخر هم اینکهMOTORSTORM-APOCALYPSE فروخته شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or