reza11 پنج انگشت مثل هم نیستند. به سلایق هم احترام بزاریم کاربر سایت Rating - 100% 39 0 0 Nov 22, 2017 #1 با عذرخواهی از همه عزیزانی که درخواست داده بودن. هر دو بازی فروخته شد. ختم تاپیک Attachments IMG_20171122_210719.jpg 175.8 KB · مشاهده: 14 آخرین ویرایش: Nov 23, 2017 Reactions: leon kennedy, leonpro, pouyapro and 1 other person
pouyapro کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Nov 22, 2017 #2 سلام من خریدار هردو هستم با هم یه تخفیفی هم بدی که چه بهتر کدوم شهری شما؟
reza11 پنج انگشت مثل هم نیستند. به سلایق هم احترام بزاریم کاربر سایت Rating - 100% 39 0 0 Nov 22, 2017 #3 نوشته شده توسط pouyapro: سلام من خریدار هردو هستم با هم یه تخفیفی هم بدی که چه بهتر کدوم شهری شما؟ بیشتر... درود دوست عزیز فعلا رزرو شده تا فردا صبح جفتشون اگه احیانا نشد خبر میدم Reactions: pouyapro
نوشته شده توسط pouyapro: سلام من خریدار هردو هستم با هم یه تخفیفی هم بدی که چه بهتر کدوم شهری شما؟ بیشتر... درود دوست عزیز فعلا رزرو شده تا فردا صبح جفتشون اگه احیانا نشد خبر میدم
pouyapro کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Nov 22, 2017 #4 نوشته شده توسط reza11: درود دوست عزیز فعلا رزرو شده تا فردا صبح جفتشون اگه احیانا نشد خبر میدم بیشتر... ممنون من که اولین نفر تو تاپیک درخواست دادم! اکه نظر شما یا ایشون تغییر کرد بفرمایید که برای پرداخت باهاتون هماهنگ کنم.
نوشته شده توسط reza11: درود دوست عزیز فعلا رزرو شده تا فردا صبح جفتشون اگه احیانا نشد خبر میدم بیشتر... ممنون من که اولین نفر تو تاپیک درخواست دادم! اکه نظر شما یا ایشون تغییر کرد بفرمایید که برای پرداخت باهاتون هماهنگ کنم.
reza11 پنج انگشت مثل هم نیستند. به سلایق هم احترام بزاریم کاربر سایت Rating - 100% 39 0 0 Nov 22, 2017 #5 نوشته شده توسط pouyapro: ممنون من که اولین نفر تو تاپیک درخواست دادم! اکه نظر شما یا ایشون تغییر کرد بفرمایید که برای پرداخت باهاتون هماهنگ کنم. بیشتر... چشم حتما. اون دوستمون تو خصوصی زودتر پیام دادن عزیز. اگه کنسل شد حتما به شما اطلاع میدم
نوشته شده توسط pouyapro: ممنون من که اولین نفر تو تاپیک درخواست دادم! اکه نظر شما یا ایشون تغییر کرد بفرمایید که برای پرداخت باهاتون هماهنگ کنم. بیشتر... چشم حتما. اون دوستمون تو خصوصی زودتر پیام دادن عزیز. اگه کنسل شد حتما به شما اطلاع میدم