xxxmah کاربر سایت Rating - 100% 13 0 0 Sep 17, 2016 #1 با سلام خدمت دوستان بازی Unchated 4 و Doom به فروش میرسد ، هر دو ریجن آل هستن و تمام دفترچه ها و برگه هاشونم موجوده داخل جعبه قیمت : Uncharted : 120t Doom :100t هزینه ارسال هم با خودمه . هر کسی هم هردو رو خواست روی هم 200 تقدیمشون میشه
با سلام خدمت دوستان بازی Unchated 4 و Doom به فروش میرسد ، هر دو ریجن آل هستن و تمام دفترچه ها و برگه هاشونم موجوده داخل جعبه قیمت : Uncharted : 120t Doom :100t هزینه ارسال هم با خودمه . هر کسی هم هردو رو خواست روی هم 200 تقدیمشون میشه
xxxmah کاربر سایت Rating - 100% 13 0 0 Sep 17, 2016 #2 لینک فروش بنده در پرشین :فروش دو بازی Uncharted 4 و Doom
xxxmah کاربر سایت Rating - 100% 13 0 0 Sep 21, 2016 #4 نوشته شده توسط xxxmah: فروخته شدند بیشتر... امروز رفتم واسشون پست کنم گفتن بخشنامه اومده از وزارت ارشاد که باید حتما برای بازی مجوز ارشاد داشته باشید تا بزاریم پست کنید بالاخره نذاشتن پست کنم برای دوستمونwow. هزینه به ایشون برگشت داده شد الان
نوشته شده توسط xxxmah: فروخته شدند بیشتر... امروز رفتم واسشون پست کنم گفتن بخشنامه اومده از وزارت ارشاد که باید حتما برای بازی مجوز ارشاد داشته باشید تا بزاریم پست کنید بالاخره نذاشتن پست کنم برای دوستمونwow. هزینه به ایشون برگشت داده شد الان
leon kennedy کاربر سایت Rating - 100% 23 0 0 Sep 21, 2016 #5 داداش شما اهل كجايين؟؟؟ الان بازي ميذارن پست كنيد؟!!!!!
xxxmah کاربر سایت Rating - 100% 13 0 0 Sep 21, 2016 #6 نوشته شده توسط leon kennedy: داداش شما اهل كجايين؟؟؟ الان بازي ميذارن پست كنيد؟!!!!! بیشتر... کرمانم من خیر نگذاشتن گفتن تا مجوز ارشاد نگیرید نمیشه Reactions: leon kennedy
نوشته شده توسط leon kennedy: داداش شما اهل كجايين؟؟؟ الان بازي ميذارن پست كنيد؟!!!!! بیشتر... کرمانم من خیر نگذاشتن گفتن تا مجوز ارشاد نگیرید نمیشه
Sha7ab کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Sep 24, 2016 #7 نوشته شده توسط xxxmah: کرمانم من خیر نگذاشتن گفتن تا مجوز ارشاد نگیرید نمیشه بیشتر... پست اجازه نداد؟
نوشته شده توسط xxxmah: کرمانم من خیر نگذاشتن گفتن تا مجوز ارشاد نگیرید نمیشه بیشتر... پست اجازه نداد؟
xxxmah کاربر سایت Rating - 100% 13 0 0 Sep 25, 2016 #8 نوشته شده توسط Sha7ab: پست اجازه نداد؟ بیشتر... نه خیر