فروش دوربين canon power shot s5

persian lad

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
دوستان اين دوربين داراي دو حالت عكس برداري و فيلمبرداري با كيفيت دي وي دي دارد و 8 مگاپيكسل هم هست و داراي كابل اتصال به تلويزيون نيز ميباشد اين دوربين بدون مشكل بوده و تا آبان 87 نيز گارانتي دارد لوازم اضافه هم يك پك باطري شارژي وشارژر آن و يك رم يك گيگ سرعت بالا همراهش هست قيمت هم 400 با كنسول 360 هم عوض ميكنم به شرط سالم بودن.

دوستان اين دوربين داراي دو حالت عكس برداري و فيلمبرداري با كيفيت دي وي دي دارد و 8 مگاپيكسل هم هست و داراي كابل اتصال به تلويزيون نيز ميباشد اين دوربين بدون مشكل بوده و تا آبان 87 نيز گارانتي دارد لوازم اضافه هم يك پك باطري شارژي وشارژر آن و يك رم يك گيگ سرعت بالا همراهش هست قيمت هم 400 با كنسول 360 هم عوض ميكنم به شرط سالم بودن.

دوست عزیز هفته گذشته یه s5is رو 340 خریدیم آکبند....

دوستان من خبر از قيمت نداشتم ببخشيد قيمت جديد 330 خداييش 60 تومن پول باطرياش و شارژرش و رمش دادم .اينم بگم كه واقعا دوربين تميزه يني يه دونه خط هم روش نيست.بعدم همين امروز قيمت 365 بود اين دوستمون نميدونم از كجا گرفته؟

خريد ايكس باكس از goril angori تعويض هم ميكنم ازنظر تميزي و سالمي خودم تا دو ماه ضمانتش ميكنم اگرچه كه خودش هم ضمانت داره! اگر كسي خواست تعويض كنه بايد مثل دوربين من تميز و سالم باشه.

دوربین هنوز موجوده؟
اگه آره لطفا شماره تماستون رو برام پی ام کنید تا باهم صحبت کنیم! و دوربین رو معامله کنیم!
سلام
من همين دوربين رو دارم و 15ارديبهشت از نيويورك برام خريدن و آوردن، يك كيف اصل هم دارم كه اون رو هم باهاش ميدم.

كيفيت دوربين حرف نداره، از لحاظ ظاهري هم خيلي خوب نگهش داشتم چون اصلا بيرون نبردمش به علت سايز بزرگي كه داره (مثله دوربين قبليم A75 نيست كه راحت باشم باهاش) و دليل فروشم هم همينه، چون عكاسي حرفه اي نميكنم، سايز دوربين برام دردسره و ميخوام يه Compact بگيرم.

اگه مايل هستين PM بدين.

چون صاحب تاپيك جواب نداد من تو تاپيكش پست دادم.

سلام
من همين دوربين رو دارم و 15ارديبهشت از نيويورك برام خريدن و آوردن، يك كيف اصل هم دارم كه اون رو هم باهاش ميدم.

كيفيت دوربين حرف نداره، از لحاظ ظاهري هم خيلي خوب نگهش داشتم چون اصلا بيرون نبردمش به علت سايز بزرگي كه داره (مثله دوربين قبليم A75 نيست كه راحت باشم باهاش) و دليل فروشم هم همينه، چون عكاسي حرفه اي نميكنم، سايز دوربين برام دردسره و ميخوام يه Compact بگيرم.

اگه مايل هستين PM بدين.

چون صاحب تاپيك جواب نداد من تو تاپيكش پست دادم.

پی ام زدم خدمتتون!
صاحب تاپیک هم اگه هنوز هستن و دوربین موجوده لطف کنن یه پی ام بزنن که ببینم کدوم عزیز بهتر راه میاد تا دوربین رو از ایشون بخرم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or