Lions Gate プレイステーション کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 May 14, 2017 #1 فروخته شد سلام دسته در حد اک.به طور کل ۱۰ ساعت باهاش بازی نشده.لوازم کامل هست قیمت ۳۰۰ ۰۹۳۸۴۵۵۷۹۹۸ فقط sms و تلگرام آخرین ویرایش: May 16, 2017
فروخته شد سلام دسته در حد اک.به طور کل ۱۰ ساعت باهاش بازی نشده.لوازم کامل هست قیمت ۳۰۰ ۰۹۳۸۴۵۵۷۹۹۸ فقط sms و تلگرام
ps34 کاربر سایت Rating - 100% 75 0 0 May 16, 2017 #2 نوشته شده توسط Lions Gate: سلام دسته در حد اک.به طور کل ۱۰ ساعت باهاش بازی نشده.لوازم کامل هست قیمت ۳۰۰ ۰۹۳۸۴۵۵۷۹۹۸ فقط sms و تلگرام View attachment 75058 View attachment 75059 View attachment 75060 View attachment 75061 بیشتر... سلام.ببخشید توی رینبو باهاش دروپ شات هم میشه راحت زد؟یعنی با دکمه پشتش میشه زد؟بعد حساسیت دکمه ها بالان؟
نوشته شده توسط Lions Gate: سلام دسته در حد اک.به طور کل ۱۰ ساعت باهاش بازی نشده.لوازم کامل هست قیمت ۳۰۰ ۰۹۳۸۴۵۵۷۹۹۸ فقط sms و تلگرام View attachment 75058 View attachment 75059 View attachment 75060 View attachment 75061 بیشتر... سلام.ببخشید توی رینبو باهاش دروپ شات هم میشه راحت زد؟یعنی با دکمه پشتش میشه زد؟بعد حساسیت دکمه ها بالان؟
Lions Gate プレイステーション کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 May 16, 2017 #3 نوشته شده توسط ps34: سلام.ببخشید توی رینبو باهاش دروپ شات هم میشه راحت زد؟یعنی با دکمه پشتش میشه زد؟بعد حساسیت دکمه ها بالان؟ بیشتر... پشتش 4 تا دکمه داره میتونی هر کدوم رو که خواستی بزاری جای دایره dropshot بزنی.من خودم گذاشتم رو دکمه M1 راحت دراپ میزنم. یا میتونی Sprint رو بزاری دکمه های پشت با L3 دراپ بزنی آخرین ویرایش: May 16, 2017 Reactions: ps34
نوشته شده توسط ps34: سلام.ببخشید توی رینبو باهاش دروپ شات هم میشه راحت زد؟یعنی با دکمه پشتش میشه زد؟بعد حساسیت دکمه ها بالان؟ بیشتر... پشتش 4 تا دکمه داره میتونی هر کدوم رو که خواستی بزاری جای دایره dropshot بزنی.من خودم گذاشتم رو دکمه M1 راحت دراپ میزنم. یا میتونی Sprint رو بزاری دکمه های پشت با L3 دراپ بزنی