با سلام
نمیخواستم تو این شرایط اولین تاپیک فروشم رو بزنم ولی متاسفانه چک دارم و مجبورم
تعداد 5 عدد موس گلوریوس O PRO دارم که سه تاش رنگ Red Fox و دوتاش Blue Lynx هستش
موس به شدت خوش دست و حرفهای هستش و مشخصاتش رو تو عکس پایین میذارم که ریویش از سایت معتبر RTINGS هسش که نمره خیلی خوبی هم از این سایت گرفته
از اونجایی که موس ها پلمپ هستن عکس از محتویات کارتون رو از سایت میذارم
متاسفانه به خاطر وضعیت اینترنت نتونستم عکس از اجناس خودم رو تو پست بذارم و همه اش ارور میده ولی به پیوست اضافه شد و در اولین فرصت این بالا هم آپلود میکنم
اما قیمت محصول
این موس در ارزون ترین سایت های ترب 5400 قیمت گذاری شده اما قیمت من 4400 هستش که قشنگ یک میلیون زیر قیمت بازاره و اگه کسی بخواد حتی میتونه ازش سود هم بگیره
اگه کسی هر 5 تا رو با هم بگیره یه مقدار ارزون تر هم حساب میکنم ولی قیمت تکیش همون 4400 هستش
(به دلیل بالا رفتن قیمت دلار قیمت محصول به 5900 تغییر یافت)
نمیخواستم تو این شرایط اولین تاپیک فروشم رو بزنم ولی متاسفانه چک دارم و مجبورم
تعداد 5 عدد موس گلوریوس O PRO دارم که سه تاش رنگ Red Fox و دوتاش Blue Lynx هستش
موس به شدت خوش دست و حرفهای هستش و مشخصاتش رو تو عکس پایین میذارم که ریویش از سایت معتبر RTINGS هسش که نمره خیلی خوبی هم از این سایت گرفته
از اونجایی که موس ها پلمپ هستن عکس از محتویات کارتون رو از سایت میذارم
متاسفانه به خاطر وضعیت اینترنت نتونستم عکس از اجناس خودم رو تو پست بذارم و همه اش ارور میده ولی به پیوست اضافه شد و در اولین فرصت این بالا هم آپلود میکنم
اما قیمت محصول
این موس در ارزون ترین سایت های ترب 5400 قیمت گذاری شده اما قیمت من 4400 هستش که قشنگ یک میلیون زیر قیمت بازاره و اگه کسی بخواد حتی میتونه ازش سود هم بگیره
اگه کسی هر 5 تا رو با هم بگیره یه مقدار ارزون تر هم حساب میکنم ولی قیمت تکیش همون 4400 هستش
(به دلیل بالا رفتن قیمت دلار قیمت محصول به 5900 تغییر یافت)
Attachments
آخرین ویرایش: