سلام...
به دلیل 3 چراغ شدن X360ـم و خرید یک XBOX360 ـه جدید، تصمیم گرفتم بازیهایی که ریجنشون J بود رو بفروشم چون دیگه به دردم نمیخورن و X360 ـه جدیدم UC هست.
تمام بازیها به جزء دو مورد که ذکر شده دارای چاپ روی دیسک هستند، مالزی ها که مشخص هست و اونایی که ورباتیم هستند دارای بهترین چاپ روی دیسک هستند. در ضمن بازی ها خیلی تمیز و با کمترین خط هستند. ( میگم کمترین چون همه رو ندیدم پشتشون رو ولی هیچ کدوم خط عمیقی نداره و هرچی بوده تو درایو پیش اومده )
لیست بازیها: ( ریجن تمامی موارد J هست )
GTA IV --- Verbatim --- .com
Medal of Honor: Airborne --- Verbatim --- .com
DarkSector --- Verbatim --- .com ( از این دو تا دارم که هر دوش ورباتیم هست )
Army of Two --- Verbatim
Dead Rising --- Malaysia ( از اینم دو تا دارم، یکی مالزی و یکی TDK بدون چاپ )
OBLIVION --- Malaysia
Forza 2 --- Malaysia
Command & Conquer 3: Tiburium Wars --- Malaysia
World Soccer Winning Eleven 10 --- Malaysia
FIFA 08 --- Malaysia
Ninja Gaiden 1 --- TDK --- XBOX ( چاپ ندارد )
من بازیهای ورباتیم رو هر کدوم 8 هزار تومان ( شاید بعضی ها رو 9 تومان ) خریدم و همین الان هم بازیهای .com هشت هزار تومان هست. بعضی از بازی ها کاور هم دارن ( چاپ رو همه دارن ) ولی قاب رو هیچ کدوم ندارن.
قیمت برای کسانی که کل بازیها رو میخوان: 29,000 تومان ( هزینه پست با خودتون )
قیمت بازی ها تکی: ورباتیم: 5 تومان / مالزی: 3 تومان / TDK: سه تومان
پ.ن: قیمت خام ورباتیم هایی که بازیهای من روش هست، هر کدوم 4500 هست. ( دیویدی های ارزون تر تقلبی هستن ... )
------------------------------
دو بازی ORIG هم هست که خیلی تمیز هست و خودم از osos ( فریدون ) خریدم.
FIFA 06
Dead or Alive 4
اوریجینال هستن و دفترچه و ...ـش هم کامل هست. قیمتشون باهم 25 تومان و تکی هم دونه ای 13 تومان...
به دلیل 3 چراغ شدن X360ـم و خرید یک XBOX360 ـه جدید، تصمیم گرفتم بازیهایی که ریجنشون J بود رو بفروشم چون دیگه به دردم نمیخورن و X360 ـه جدیدم UC هست.
تمام بازیها به جزء دو مورد که ذکر شده دارای چاپ روی دیسک هستند، مالزی ها که مشخص هست و اونایی که ورباتیم هستند دارای بهترین چاپ روی دیسک هستند. در ضمن بازی ها خیلی تمیز و با کمترین خط هستند. ( میگم کمترین چون همه رو ندیدم پشتشون رو ولی هیچ کدوم خط عمیقی نداره و هرچی بوده تو درایو پیش اومده )
لیست بازیها: ( ریجن تمامی موارد J هست )
GTA IV --- Verbatim --- .com
Medal of Honor: Airborne --- Verbatim --- .com
DarkSector --- Verbatim --- .com ( از این دو تا دارم که هر دوش ورباتیم هست )
Army of Two --- Verbatim
Dead Rising --- Malaysia ( از اینم دو تا دارم، یکی مالزی و یکی TDK بدون چاپ )
OBLIVION --- Malaysia
Forza 2 --- Malaysia
Command & Conquer 3: Tiburium Wars --- Malaysia
World Soccer Winning Eleven 10 --- Malaysia
FIFA 08 --- Malaysia
Ninja Gaiden 1 --- TDK --- XBOX ( چاپ ندارد )
من بازیهای ورباتیم رو هر کدوم 8 هزار تومان ( شاید بعضی ها رو 9 تومان ) خریدم و همین الان هم بازیهای .com هشت هزار تومان هست. بعضی از بازی ها کاور هم دارن ( چاپ رو همه دارن ) ولی قاب رو هیچ کدوم ندارن.
قیمت برای کسانی که کل بازیها رو میخوان: 29,000 تومان ( هزینه پست با خودتون )
قیمت بازی ها تکی: ورباتیم: 5 تومان / مالزی: 3 تومان / TDK: سه تومان
پ.ن: قیمت خام ورباتیم هایی که بازیهای من روش هست، هر کدوم 4500 هست. ( دیویدی های ارزون تر تقلبی هستن ... )
------------------------------
دو بازی ORIG هم هست که خیلی تمیز هست و خودم از osos ( فریدون ) خریدم.
FIFA 06
Dead or Alive 4
اوریجینال هستن و دفترچه و ...ـش هم کامل هست. قیمتشون باهم 25 تومان و تکی هم دونه ای 13 تومان...
آخرین ویرایش: