فروش تعدادی بازی X360 با ریجن NTSC/J

old_snake

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام...

به دلیل 3 چراغ شدن X360ـم و خرید یک XBOX360 ـه جدید، تصمیم گرفتم بازیهایی که ریجنشون J بود رو بفروشم چون دیگه به دردم نمیخورن و X360 ـه جدیدم UC هست.
تمام بازیها به جزء دو مورد که ذکر شده دارای چاپ روی دیسک هستند، مالزی ها که مشخص هست و اونایی که ورباتیم هستند دارای بهترین چاپ روی دیسک هستند. در ضمن بازی ها خیلی تمیز و با کمترین خط هستند. ( میگم کمترین چون همه رو ندیدم پشتشون رو ولی هیچ کدوم خط عمیقی نداره و هرچی بوده تو درایو پیش اومده )

لیست بازیها: ( ریجن تمامی موارد J هست )

GTA IV --- Verbatim --- .com
Medal of Honor: Airborne --- Verbatim --- .com
DarkSector --- Verbatim --- .com ( از این دو تا دارم که هر دوش ورباتیم هست )
Army of Two --- Verbatim
Dead Rising --- Malaysia ( از اینم دو تا دارم، یکی مالزی و یکی TDK بدون چاپ )
OBLIVION --- Malaysia
Forza 2 --- Malaysia
Command & Conquer 3: Tiburium Wars --- Malaysia
World Soccer Winning Eleven 10 --- Malaysia
FIFA 08 --- Malaysia
Ninja Gaiden 1 --- TDK --- XBOX ( چاپ ندارد )

من بازیهای ورباتیم رو هر کدوم 8 هزار تومان ( شاید بعضی ها رو 9 تومان ) خریدم و همین الان هم بازیهای .com هشت هزار تومان هست. بعضی از بازی ها کاور هم دارن ( چاپ رو همه دارن ) ولی قاب رو هیچ کدوم ندارن.
قیمت برای کسانی که کل بازیها رو میخوان: 29,000 تومان ( هزینه پست با خودتون )
قیمت بازی ها تکی: ورباتیم: 5 تومان / مالزی: 3 تومان / TDK: سه تومان

پ.ن: قیمت خام ورباتیم هایی که بازیهای من روش هست، هر کدوم 4500 هست. ( دیویدی های ارزون تر تقلبی هستن ... )

------------------------------

دو بازی ORIG هم هست که خیلی تمیز هست و خودم از osos ( فریدون ) خریدم.

FIFA 06
Dead or Alive 4

اوریجینال هستن و دفترچه و ...ـش هم کامل هست. قیمتشون باهم 25 تومان و تکی هم دونه ای 13 تومان...

آخرین ویرایش:
عزيز قيمتات بالاست:
Verbatim الان با چاپ و قاب و كاور نو دارم خودم ميفروشم 5000;)
در ضمن قابل توجه شما كه Verbatim چيزي به نام تقلبي نداره الكي شايعه نكن خواهشاً.

عزيز قيمتات بالاست:
Verbatim الان با چاپ و قاب و كاور نو دارم خودم ميفروشم 5000;)
در ضمن قابل توجه شما كه Verbatim چيزي به نام تقلبي نداره الكي شايعه نكن خواهشاً.
شایعه چیه ؟ شما میشه از ورباتیم نوعی که خریدی عکس بندازی ؟ من میدونم قیمت عمده ی ورباتیم 4000 تومان هست که میفروشن 4500 همینجوری ( پاساژ ایران )
قیمت ها هم خیلی خوبه، درضمن بازیهای من هیچ فرقی از نظر سالم بودن با مالِ شما نداره، ضمن اینکه اگر کسی همه ی بازیها رو بخواد خیلی ارزون تر براش در میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or