فروش بیش از 11.6 میلیون کنسول Xbox360

Mil@D-777

کاربر سایت
بیشتر از 11.6 میلیون XBOX360 در حال حاضر در 37 کشور دنیا به فروش رسیده است . تعداد نرم افزارهای فروخته شده روی این کنسول (X360) تعداد 24.3 میلیون نسخه بوده در حالی که PS3 و Wii روی هم 19.8 میلیون نسخه نرم افزار فروش داشته اند . این در حالی است که بیش از 250 عنوان بازی بر روی این کنسول عرضه شده که در بین آنها این کنسول دارای عنوانهای بزرگی زیادی است و فروش بازیها روی این کنسول نسبت به دیگر کنسولها بهتر است .
XBOX Live هم اکنون در 25 کشور دنیا سرویس می دهد و پیش بینی می شود تا پایان سال 2008 تعداد کاربران این سرویس از مرز 10 میلیون بگذرد . البته در سال قبل مایکروسافت ادعا کرده بود که در هر 8 ثانیه یه عضو جدید به این سرویس اضافه می شود .
تا به حال کاربران توانسته اند در این سرویس 3.2 بیلیون ساعت به صورت آنلاین با دوستان خود در سراسر دنیا بازی کنند . محبوب ترین بازیهایی که به صورت آنلاین بازی شده است عبارتند از :
Halo 2, Gears of War, Hexic HD, Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas, Call of Duty 3, Call of Duty 2, Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter 2, Elder Scrolls: Oblivion, Crackdown, and PGR3.

XBOX Live Arcade نیز یک موفقیت تازه و بزرگ برای این سرویس بود . تا به حال 86 عنوان بر روی این سرویس برای دانلود قرار داده شده که محبوب ترین آنها عبارتند از :
Aegis Wing, Uno, Texas Hold ‘em, Geometry Wars Retro Evolved, Bankshot Billiards 2, Street Fighter ‘II Hyper Fighting, Teenage Mutant Ninja Turtles 1989 Classic Arcade, Worms, Castlevania: Symphony of the Night, and Contra.

مایکروسافت همچنین گفته است که XBOX Live Marketplace در امر فناوری HD پیشرو است و می توانید مضامین خود را با بهترین کیفیت دریافت کنید و ببینید در آمریکا . و آنها قول داده اند تا مضامین این سرویس را برای کاربران افزایش خواهند داد .

منبع : www.eurogamer.net

آخرین ویرایش:
من بازم قبول نمی کنم.
در ضمن من اینقدر هم عقلم می رسه که npd برای امریکای شمالی هستش.
من گفتم 360 تا همین چند ماه پیش حدود6/11 تا شیپ کرده بودش.(که بازم خبرش توی همین سایت هستش) یعنی اگه منهای 2 میلیون بشه می شه امار خرید را حساب کرد.یعنی 6/9.
بعد چه طوری ممکنه یه خبری نزدیک عرضه halo3 بیاد که امار sold شده 6/11 میلیون!!!!!!
360 که توی ژاپن فروش خاصی نداشته.می تونی بری توی تاپیک مربوطه و ببینی.
بازار های دیگه هم اینقدر بزرگ نیستن که قابل پذیرش 2 میلیون 360 باشن.:eek:
پس می مونه امریکای شمالی و npd.:biggrin1:
در ضمن یادم نمیاد اون موقع هم کسی گفته باشه 4/10 میلیون امار شیپ بودش.اما اکثرا می دونستندامار شیپ هستش.(البته شما اون موقع هم حدودا مثل الان بودی.)
در ضمن من هنوز هم منتظر اعلام امار شیپ ماکرو هستم.
در ضمن من هنوز دقیق نفهمیدم منبع اصلی خبر کجاست.:eek:

بابا تو ديگه كي هستي منبع خبر همه جا از سايت هاي خيلي معتبر گرفته تا غير معتبر .
بابا تائيد شد رفت پي كارش يعني اين همه سايت كشك هستند اينجا ؟!!:biggrin1:
بعد اونوقت ميگي من باور نميكنم ولي الان ميگغتند ps3 ده ميليون sold كرد اونوقت باور ميكردي ؟

اقا من ديگه نيستم خودت داني باور ميكني بكن و نميكني نكن به من چه !

بابا تو ديگه كي هستي منبع خبر همه جا از سايت هاي خيلي معتبر گرفته تا غير معتبر .
بابا تائيد شد رفت پي كارش يعني اين همه سايت كشك هستند اينجا ؟!!:biggrin1:
بعد اونوقت ميگي من باور نميكنم ولي الان ميگغتند ps3 ده ميليون sold كرد اونوقت باور ميكردي ؟

اقا من ديگه نيستم خودت داني باور ميكني بكن و نميكني نكن به من چه !
من دارم می گم منبع اصلی نه اینکه منبع معتبر.
یعنی شما می گی تمام سایت ها رفتن و یه گروه را بسیج کردن و از چندین کشور امار را گرفتن و همه اون ها هم امار فروششون 6/11 میلیون بوده؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن شما برو توی تاپیک tgs سونی و ببین مسئولان سونی گفتن حدود 5 میلیون فروختن.(ایا من اون را تایید کردم؟؟؟)

دعوا نکنید!

وقتی ماکروسافت میگه sold یعنی فروخته شده به فروشگاها در ضمن این 11.6 میلیون مال سه ماه پیشه نه الان یعنی june
الان که ما تو سپتامبر هستیم هنوز معلوم نیست که ماکروسافت چقدر sold کرده(منظور فروش به مغازه ها) و فکر کنم باید خیلی زیاد باشه چون داریم به ریلیز هیلو و اخر سال نزدیک میشیم

پ.ن:کسی دقیق نمیتونه بگه 360 چقدر فروش کرده چون امار اروپا خیلی ناقصه ولی چیزی که معلومه اینه که امریکا به احتمال زیاد مال 360 میشه و ژاپن مال نینتندو و اروپا هنوز معلوم نیست که مال کی میشه!
منبع اصلی هم next-gen.biz هست.
[UPDATE]: Microsoft PR has sent an e-mail clarifying that the 11.6 million Xbox 360 figure is actually a reference back to the shipped figures released in July, even though this latest release specifically uses the term "sold." Next-Gen has contacted Microsoft for further clarification.
[UPDATE 2]: Microsoft PR had the following to say about "shipped vs. sold": "To clarify, we report our global sales figures as sold into retail which means our products have been sold and delivered to the retailer. Not sure why 'shipped' was used in July but it is not our standard reporting policy.
"

بخدا خندم میگیره ...
آخه به من و شما چه ربطی داره که کی بیشتر میفروشه کی کمتر ؟! مگه پولش تو جیب شما میره که سر این قضیه حرص میخورید ؟! اگه اینطوریه خب بگید ما هم یکم حرص بخوریم شاید 2 زار گیرمون بیاد ، ها ؟

شرط میبندم خیلی از بچه ها فقط یه کنسول خریدن و انداختن یه گوشه ، صبح تا شب حیرون توی سایت ها میچرخن ببینن کدوم بازی انحصاری شده ، کدوم بازی نمرش از بازیه رقیب بیشتر شده ، کدوم کنسول بیشتر فروخته و ..... ، بابا بیخیال !

خلاصه این قضیه Fanboy بازی خیلی چیزه چرت و مضحکی شده ، بخدا من اینجا بعضی وقتا میبینم یکی طوری از کنسول و کمپانی مورد علاقش دفاع میکنه و خون جیگر میخوره که انگار پای ناموسش در میونه ....

خنده دار نیست به نظر شما ؟!

اگه با من هستید.
اخه ببینید. یه جا هست که خبر غلط داره توضیح داده می شه. و عده ای که میان تو سایت این حرف غلط را قبول می کنن و بعدشم...
من می خوام خبر به صورت درست و صحیح در سایت قرار بگیره.
در ضمن من کجا فن بوی بازی در اوردم؟؟؟

اگه با من هستید.
اخه ببینید. یه جا هست که خبر غلط داره توضیح داده می شه. و عده ای که میان تو سایت این حرف غلط را قبول می کنن و بعدشم...

درود،

خوب عزيزم، حالا من يه سؤال از شما ميکنم.
اگر هميين سايت EuroGamer ميامد يه چيزی مينوشت مثلاً:
PS3 به اين اندازه فروش کرده و خيلی بيشتر از 360 ...
همين های که دارن اينجا حرص ميخورن که بگن اين منبع معتبر هست و انقد فروش کرده.
همون ها اگر راجع به کنسول رقيب باشه : ميگن اين منبع معتبر نيست و باز حرف خودشون رو ميزنن ...

الان خود ميکروسافت بياد بگه آقا من انقد فروش نکردم، اينها ميگن نه اون منبع معتبر تر از خود سايت ميکروسافت هست ..

تو هم حوصله داری، ميآی با اين ها سر و کله ميزنی؟

ميکروسافت و سونی مال پدر منه يا ...!!!!

خيلی ها اين نکته رو فراموش کردند که : من مصرفت کننده هستم، کنسول رو خريدم چون اين نکات مثبت رو داره !
ديگه به من چه که باقيش کی چقد فروش ميکنه کی چقد نميکنه !!!!

درضمن نيما جان، بخاطر توضيحی که دادی ممنون، من هم امروز تاحالا اين تاپيک رو دارم ميخونم کر کر ميخندم!!!

بدرود

اگه با من هستید.

منظور من یکی دو نفر نبود که شما فکر کردی منظورم دقیقا به شماست !!! ، تعداد خیلی زیاده ( شاید اکثریت ) ....

سلام اريا جان خوبي چطوري .
از دست ما ناراحت كه نيستي ؟!:biggrin1:

اريا ببين مسئله زود اومدن يا دير اومدن نيست مهم فقط نتيجه هست مايكرو اينطور چيزها را پيشبيني ميكنه كه كنسول را زودتر عرضه كنه .

مگه يادت نيست بيلگيدس چند بار خودش گفت رقيبان ما هنوز معني زودتر عرضه شدن كنسول را نميدونند . حالا بيا بفرما :biggrin1:

درسته كه wii واقعا تو اين مدت فوق العاده كار ميكنه ولي به نظر من wii يه كنسولي نيست كه تاثير گذار باشه چرا من هميشه wii را يك كنسول مكمل براي كنسولهاي ديگه ميدونم و خيلي ها هم همينطور حتي خود نينتندو گفته بود كه ما براي مبارزه با كنسولهاي ديگه نيومديم و فقط يه انقلاب تعريف ميكنيم !

من هميشه wii را يه تجربه جديد نام ميبرم به عنوان يك پيش غذاي مفيد و عالي كه بايد كنار غذا خورده بشه .
به همين خاطر هست كه wii اين همه موفق هست نه به خاطر بازي هاش فقط به خاطر اون تجربه جديد و جالبي كه به ادم ميده .

حتي wii 100 ميليون هم بفروشه به نظر من تاثيري به كنسولهاي ديگه نداره wii يه كنسولي كه بايد باشه لازمه مكمل بنزين هست :biggrin1:

ولي اين sony ديگه ...................:-"

خب شما الآن کلی استدلال کردی که Wii جزوه آدما حساب نمیشه .. پس چطور پست قبلی گفتی که 360 آتیش Wii رو خوابوند ؟!

سلام

من که دیگه با توجه به باز شدن کلاس ها نمیرسم زیاد به سایت سر بزنم اما خواهشمندم بیخودی fanboy بازی در نیارید و در مورد مطالبی هم که اطلاع ندارید صحبت نکنید ....!!!

این خبر همانطور من قبلا گفتم منبعش سایت Next Generation بود و تمام سایت هایی هم که این خبر را منعکس کردند به نقل از این سایت بود پس مدام این حرف مسخره را هی تکرار نکنید که تمام سایت ها این خبر را تایید کردند ...جون همچین چیزی نیست ...نقل قول کردن خبر به معنی تایید کردن خبر نیست ..

اما خود سایت Next Generation که منبع خبر بوده در صحبتی که با مایکروسافت داشته متوجه اشتباه فاحشش شده و این خبر را تصحیح کرد ..

[UPDATE 2]: Microsoft PR had the following to say about "shipped vs. sold": "To clarify, we report our global sales figures as sold into retail which means our products have been sold and delivered to the retailer. Not sure why 'shipped' was used in July but it is not our standard reporting policy."

http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=7224&Itemid=2

همانطور که من در تاپیک "آمار فروش کنسول ها" گفته بودم این 11.6 میلیون xbox 360 که مایکروسافت گفته مربوط به میزان Sold to Retail بود و دیدید که مایکروسافت هم این مساله را تایید کرد ... اگر چه نیازی هم به تایید مایکروسافت نبود چون از همون اول برای کسانی که در این موارد اطلاع دارند کاملا مشخص بود اما خب بعضی ها که اکثرا هم Fanboy هستند خیلی دوست دارند خودشون را گول بزنند

پس این مساله تمام شدس

این 11.6 میلیون Sold شده همانطور که قبلا هم 100 بار گفتم آمار جدیدی نبود و مایکروسافت با اشاره به مقدار Xbox 360 شیپ شدش تا پایان ماه جولای نقل کرده بود

آخرین ویرایش:
اقا من قبول كردم تمام شد . با اينكه من فرزاد را خيلي قبول دارم يه چيزي را كه ميگه بايد با دو چشم قبول كرد .
فقط منتظر فرزاد جان بودم تا جواب بده كه اونم گفت sold نيست .

بعد فرخ جان میای فنبوی بازی در میاره میگی مدرک از این معتبر تر :laughing:
یه خرده فکر در مورد همه چیز خوبه.بهتر با عقل اخبار رو تحلیل کرد;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or