فروش بیش از 11.6 میلیون کنسول Xbox360

Mil@D-777

کاربر سایت
بیشتر از 11.6 میلیون XBOX360 در حال حاضر در 37 کشور دنیا به فروش رسیده است . تعداد نرم افزارهای فروخته شده روی این کنسول (X360) تعداد 24.3 میلیون نسخه بوده در حالی که PS3 و Wii روی هم 19.8 میلیون نسخه نرم افزار فروش داشته اند . این در حالی است که بیش از 250 عنوان بازی بر روی این کنسول عرضه شده که در بین آنها این کنسول دارای عنوانهای بزرگی زیادی است و فروش بازیها روی این کنسول نسبت به دیگر کنسولها بهتر است .
XBOX Live هم اکنون در 25 کشور دنیا سرویس می دهد و پیش بینی می شود تا پایان سال 2008 تعداد کاربران این سرویس از مرز 10 میلیون بگذرد . البته در سال قبل مایکروسافت ادعا کرده بود که در هر 8 ثانیه یه عضو جدید به این سرویس اضافه می شود .
تا به حال کاربران توانسته اند در این سرویس 3.2 بیلیون ساعت به صورت آنلاین با دوستان خود در سراسر دنیا بازی کنند . محبوب ترین بازیهایی که به صورت آنلاین بازی شده است عبارتند از :
Halo 2, Gears of War, Hexic HD, Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas, Call of Duty 3, Call of Duty 2, Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter 2, Elder Scrolls: Oblivion, Crackdown, and PGR3.

XBOX Live Arcade نیز یک موفقیت تازه و بزرگ برای این سرویس بود . تا به حال 86 عنوان بر روی این سرویس برای دانلود قرار داده شده که محبوب ترین آنها عبارتند از :
Aegis Wing, Uno, Texas Hold ‘em, Geometry Wars Retro Evolved, Bankshot Billiards 2, Street Fighter ‘II Hyper Fighting, Teenage Mutant Ninja Turtles 1989 Classic Arcade, Worms, Castlevania: Symphony of the Night, and Contra.

مایکروسافت همچنین گفته است که XBOX Live Marketplace در امر فناوری HD پیشرو است و می توانید مضامین خود را با بهترین کیفیت دریافت کنید و ببینید در آمریکا . و آنها قول داده اند تا مضامین این سرویس را برای کاربران افزایش خواهند داد .

منبع : www.eurogamer.net

آخرین ویرایش:
البته ميلاد خبرش را چند روز پيش من تو تاپيك مربوط گذاشته بودم .

من كمي بايد بخندم براي حال ps3 .
يادمه دوسه هفته پيش عده اي باور به اين داشتن كه كنسول xbox360 دوربر 8 ميليون sold شده .
و در يه آمارگيري اخير كه شده اعلام شده 8/9 ميليون sold شده .

حالا نميدونم تو اين چند روزه چطور شد 11/6 ميليون sold اعلام شده اونم بطور رسمي كه تمام سايتها گفتن و هيچگونه اشتباهي هم نشده چون اگه شده بود تا حالا گفته شده بود .

اين تحليگرها اين طورچيزها را حساب كتاب كرده بودند :laughing:
خوب بازم xbox360 رفت اول جدول پر فروش كنسولها !

البته به نظرم این امار ship هستش.اینو گفتم تا کسی؛ اشتباهی با امار خرید نکنه.اگر هم بخواد این همه تغییر کنه باید حدود 1 میلیون خورده ای 360 توی این بک ماه بفروشه که من اینو شدیدا تکذیب می کنم.
در ضمن چه جوری یه سایتی مثل یورو گیم داره امار فروش کنسول ها را می زنه!!!!
یه چیز دیگه اینه که این امار 99% امار ship یا فروش به مغازه هاست.
در ضمن تحلیلگر ها چیز های دیگه را هم حساب می کنن.
اگه حرف من را قبول ندارید. خیلی راحت یه pm به کیانوش بزن.

آخرین ویرایش:
البته به نظرم این امار ship هستش.اینو گفتم تا کسی؛ اشتباهی با امار خرید نکنه.اگر هم بخواد این همه تغییر کنه باید حدود 1 میلیون خورده ای 360 توی این بک ماه بفروشه که من اینو شدیدا تکذیب می کنم.
در ضمن چه جوری یه سایتی مثل یورو گیم داره امار فروش کنسول ها را می زنه!!!!
یه چیز دیگه اینه که این امار 99% امار ship یا فروش به مغازه هاست.
در ضمن تحلیلگر ها چیز های دیگه را هم حساب می کنن.
اگه حرف من را قبول ندارید. خیلی راحت یه pm به کیانوش بزن.

واي مثلا شما تكذيب كرديد چي شد همه دونستن كه آمار سship هست ! امار ship اين كنسول خيلي وقته در اين رده هست .
اين 11/6 همون sold هست بجاي اينكه فكر كني برو سايتهاي معتبر را چك كن ببين اون سايتها هم مثل تو فكر كردند ؟!و به شدت تكذيب كردند .
اين خبر به طور رسمي اعلام شده .

كيانوش هم ديگه چيزي نميگم با اون تحليل هايه خود فكر كنم اگه اين عدد 11/6 را ببينه ........:eek:

میشه منبع رو بگید شما هر کی بیاد بی دلیل یه چیز بگه قبول میکنید این تعداد کنسول شیپ شدس

شما اين منبع به اين بزرگي را بالا نميبيني :eek:
.eurogamer
_____
اگه cvg هم بري نوشته يا joystiq و.....خيلي از سايتهاي معتبر ديگه . خبرش هم تازه نيست مال 3 روز پيش هست .

شما اين منبع به اين بزرگي را بالا نميبيني :eek:
.eurogamer
_____
اگه cvg هم بري نوشته يا joystiq و.....خيلي از سايتهاي معتبر ديگه . خبرش هم تازه نيست مال 3 روز پيش هست .
پس برای اینکه حرفتون قبول باشه باید این ماه توی امار npd فروش 360 حدود 5/1 میلیون باشه.
در ضمن از این حرف ها زیاد بوده.
مگه فروش 4/10 میلیونی 360 با خبر نبودی که اونم امار ship بودش که خبرش توی همین سایت هستش.

پس برای اینکه حرفتون قبول باشه باید این ماه توی امار npd فروش 360 حدود 5/1 میلیون باشه.
در ضمن از این حرف ها زیاد بوده.
مگه فروش 4/10 میلیونی 360 با خبر نبودی که اونم امار ship بودش که خبرش توی همین سایت هستش.

اون sold هايي كه تو ميگي مثلا مايكرو گفته بود ما 10/4 كنسول sold كرديم منظورش اين نبود كه بگه sold براي مشتري ها منظورش sold يه فروشگاهها بود كه همون ميشه ship .

ولي اين به طور رسمي اعلام شده كه آمار sold به مشتري بوده از 37 كشور جهان و تمام فروشگاهها اين آمار را دادن و در جمع بندي بيش از 11/6 ميليون كنسول به فروش رسيده .
اگه اشتباهي در كار بود يا مثلا امار ship حتما بايد تا حالا گفته ميشد ولي ميبيني كه همه سايتها گفتند sold شده دست مشتري .

npd هم فقط مال امريكاي شمالي و قرار نيست امارش زيادتر بشه كه ميشه ! چون فقط امريكاي شمالي نيست كه xbox360 فروش ميره .

خوب اينم يه منبع ديگه جديد :

Microsoft conveniently forgets Wii as it boasts 11.6 million Xbox 360s sold

مايكروسافت اتيش wii را هم خوابوند.

In the lead up to the launch of the much hyped Halo 3, Microsoft has proudly announced that it has sold more than 11.6 million Xbox 360 consoles in 37 countries.

What, of course, it hasn't said, is that it took almost two years to sell these units (the Xbox 360 was released in November 2005), and that according to some reports, cumulative sales of the Nintendo Wii (released November 2006) have already surpassed those of the Xbox 360.

Another thing that Microsoft is also not saying us is that in the all important Japanese market it has sold just 400,000 Xbox 360s, which contrasts to sales of 3.4 million Wiis.

http://gamer.blorge.com/2007/09/22/...-wii-as-it-boasts-116-million-xbox-360s-sold/

ديگه فكر كنم راستي راستي تائيد ميشه .

مايكروسافت اتيش wii را هم خوابوند.
البته نمیخوام از Wii طرفداری کنم چون اصلآ ازش خوشم نمیاد ولی نکته اینجاست که 360 دقیقآ 1 سال از Wii جلوتره ! پس آتیشش رو نخوابونده ! PS3 هم که این وسط ... :biggrin1:

البته نمیخوام از Wii طرفداری کنم چون اصلآ ازش خوشم نمیاد ولی نکته اینجاست که 360 دقیقآ 1 سال از Wii جلوتره ! پس آتیشش رو نخوابونده ! PS3 هم که این وسط ... :biggrin1:

سلام اريا جان خوبي چطوري .
از دست ما ناراحت كه نيستي ؟!:biggrin1:

اريا ببين مسئله زود اومدن يا دير اومدن نيست مهم فقط نتيجه هست مايكرو اينطور چيزها را پيشبيني ميكنه كه كنسول را زودتر عرضه كنه .

مگه يادت نيست بيلگيدس چند بار خودش گفت رقيبان ما هنوز معني زودتر عرضه شدن كنسول را نميدونند . حالا بيا بفرما :biggrin1:

درسته كه wii واقعا تو اين مدت فوق العاده كار ميكنه ولي به نظر من wii يه كنسولي نيست كه تاثير گذار باشه چرا من هميشه wii را يك كنسول مكمل براي كنسولهاي ديگه ميدونم و خيلي ها هم همينطور حتي خود نينتندو گفته بود كه ما براي مبارزه با كنسولهاي ديگه نيومديم و فقط يه انقلاب تعريف ميكنيم !

من هميشه wii را يه تجربه جديد نام ميبرم به عنوان يك پيش غذاي مفيد و عالي كه بايد كنار غذا خورده بشه .
به همين خاطر هست كه wii اين همه موفق هست نه به خاطر بازي هاش فقط به خاطر اون تجربه جديد و جالبي كه به ادم ميده .

حتي wii 100 ميليون هم بفروشه به نظر من تاثيري به كنسولهاي ديگه نداره wii يه كنسولي كه بايد باشه لازمه مكمل بنزين هست :biggrin1:

ولي اين sony ديگه ...................:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or