S shayan sat کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 27, 2005 #1 ba salam dostane aziz man ien type ra baz kardam ta har kas mikhad bazi bekhare ye rast biad ienja har bazi ke bekhahid che bazihaye ps2 pc xbox va... ba tashakkor
ba salam dostane aziz man ien type ra baz kardam ta har kas mikhad bazi bekhare ye rast biad ienja har bazi ke bekhahid che bazihaye ps2 pc xbox va... ba tashakkor
alprh کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 27, 2005 #2 onimusha 1, 2 رو میخواستم . اگه میشه پست کن . تو فرمی که واسه پست پر میکنی بزن هزینه رو موقع تحویل بدم به پستچی . + هزینه پست هم با من.
onimusha 1, 2 رو میخواستم . اگه میشه پست کن . تو فرمی که واسه پست پر میکنی بزن هزینه رو موقع تحویل بدم به پستچی . + هزینه پست هم با من.
S shayan sat کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 28, 2005 #3 shayan sat ba salam bashe doste aziz faghat ghimatesh 1500 har kodom ke do tash mishe 3 hezar toman bedone hazineye post agar khasty bego
shayan sat ba salam bashe doste aziz faghat ghimatesh 1500 har kodom ke do tash mishe 3 hezar toman bedone hazineye post agar khasty bego
alprh کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 28, 2005 #4 شایان جان پروفایلت غیر فعاله نمیتونم توش آدرس بدم my yahoo id : alprh2004
P POYA DOOM کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Nov 7, 2005 #5 بچه ها هر بازی را که میخواهید بگویید من آن را برایتان با هزینه پست توسط خودتان بفرستم.
7.1 Speaker کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 13, 2005 #6 بازي XBox چند بيد؟ من اين بازي هارو ميخوام: http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=365
Comman کاربر سایت Rating - 92.3% 12 1 0 Dec 28, 2005 #7 هر كسى هر بازى رو كه ميخواد با ژيغام خصوصى به من اطلاع بده. تا من با پک فوق العاده زیبا و در اسرع وقت (12 ساعته) به آدرسش در تهران ( فعلا فقط تهران) ارسال کنم. هزینه پستی هم به عهده من ! قیمت سیدی هم که باور نکردنی هر سی دی 500 تومان. البته گفتم با پک فوق العاده و بدون هزینه پست!
هر كسى هر بازى رو كه ميخواد با ژيغام خصوصى به من اطلاع بده. تا من با پک فوق العاده زیبا و در اسرع وقت (12 ساعته) به آدرسش در تهران ( فعلا فقط تهران) ارسال کنم. هزینه پستی هم به عهده من ! قیمت سیدی هم که باور نکردنی هر سی دی 500 تومان. البته گفتم با پک فوق العاده و بدون هزینه پست!
Devil_Hunter کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jan 3, 2006 #8 سلام کسی بازی Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude رو نداره؟ چه نسخه PS2 چه نسخه PC ( البته pc باشه بهتره)
سلام کسی بازی Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude رو نداره؟ چه نسخه PS2 چه نسخه PC ( البته pc باشه بهتره)
robofal کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jan 14, 2006 #9 Salam man bazi PC chandta hast ke shiraz nadare mikham bedoonam kasi mitoone baram peida kone hazinash bakhodam MGS3 oddyworld na ghadime Age MGS4 ham oomade bashe Mer30 hatman iek email bezan robofal@yahoo.co.uk
Salam man bazi PC chandta hast ke shiraz nadare mikham bedoonam kasi mitoone baram peida kone hazinash bakhodam MGS3 oddyworld na ghadime Age MGS4 ham oomade bashe Mer30 hatman iek email bezan robofal@yahoo.co.uk
B H Z کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Jan 15, 2006 #10 سلام برو بچه با حال دوست عزیز من این چندتا بازیرو می خواستم میشه خوهشا برام بفرستی مبلغشم برات میفرستم یا مبلغه هزینه پست رو میدم 1. BATTLEFIELD2 . BATTLEFIELD2 .SPEUCAL FORCES 2. شاهزاده فارس 3 3. act of war ممنون میشم برام بفرستی تا مبلغ اش رو برات بفرستم عزیز email :behzad_punisher@yahoo.com
سلام برو بچه با حال دوست عزیز من این چندتا بازیرو می خواستم میشه خوهشا برام بفرستی مبلغشم برات میفرستم یا مبلغه هزینه پست رو میدم 1. BATTLEFIELD2 . BATTLEFIELD2 .SPEUCAL FORCES 2. شاهزاده فارس 3 3. act of war ممنون میشم برام بفرستی تا مبلغ اش رو برات بفرستم عزیز email :behzad_punisher@yahoo.com
Miesam کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jan 19, 2006 #11 کامن جان این تروکریمز و این 25 لایف هم بیاد شما میدی اگر میدی من میخرم
SHvIRUS کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jan 24, 2006 #12 سلام سلام سلام سلام منم این بازی ها رو میخواستم برای پی اس تو ببینید دارید : DMC2 MGS2 The Substance Resident Evil 3
سلام سلام سلام سلام منم این بازی ها رو میخواستم برای پی اس تو ببینید دارید : DMC2 MGS2 The Substance Resident Evil 3
mgs3 Loyal Member Rating - 92.9% 13 1 0 Jan 24, 2006 #13 نوشته شده توسط robofal: Salam man bazi PC chandta hast ke shiraz nadare mikham bedoonam kasi mitoone baram peida kone hazinash bakhodam MGS3 oddyworld na ghadime Age MGS4 ham oomade bashe Mer30 hatman iek email bezan robofal@yahoo.co.uk بیشتر... سلام دوسته عزیز MGS3 واسه پی سی که من شنیدم تعریفی نداره MGS فقط واسه کنسول خوبه MGS4 هم که 2007 واسه پی سی و پی اس 3 می یاد
نوشته شده توسط robofal: Salam man bazi PC chandta hast ke shiraz nadare mikham bedoonam kasi mitoone baram peida kone hazinash bakhodam MGS3 oddyworld na ghadime Age MGS4 ham oomade bashe Mer30 hatman iek email bezan robofal@yahoo.co.uk بیشتر... سلام دوسته عزیز MGS3 واسه پی سی که من شنیدم تعریفی نداره MGS فقط واسه کنسول خوبه MGS4 هم که 2007 واسه پی سی و پی اس 3 می یاد
gavelock کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jan 24, 2006 #14 هر کس که بازی shadow of destiny را داره ازش میخرم. برای کامپیوتر
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Rating - 0% 0 0 0 Jan 24, 2006 #15 سلام دوسته عزیز MGS3 واسه پی سی که من شنیدم تعریفی نداره MGS فقط واسه کنسول خوبه MGS4 هم که 2007 واسه پی سی و پی اس 3 می یاد بیشتر... رضا چی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟ از کی تا حالا MGS3 برایPC اومده؟؟؟؟؟؟؟از کی تا حالا MGS4 برای PC میاد؟؟؟؟؟؟از تو بعیده این حرف ها رو بزنی
سلام دوسته عزیز MGS3 واسه پی سی که من شنیدم تعریفی نداره MGS فقط واسه کنسول خوبه MGS4 هم که 2007 واسه پی سی و پی اس 3 می یاد بیشتر... رضا چی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟ از کی تا حالا MGS3 برایPC اومده؟؟؟؟؟؟؟از کی تا حالا MGS4 برای PC میاد؟؟؟؟؟؟از تو بعیده این حرف ها رو بزنی