karbar20 کاربر سایت Rating - 100% 18 0 0 Jun 9, 2014 #1 سلام دوستان بازی Wolfenstein:the new order بدون خط و خش و قاب سالم و کاملا نو برای فروش موجود می باشد. تهران حضوری و شهرستان اول واریز و بعد ارسال می گردد. هزینه پست با خریدار می باشد. فروخـــــته شد. آخرین ویرایش: Jun 10, 2014
سلام دوستان بازی Wolfenstein:the new order بدون خط و خش و قاب سالم و کاملا نو برای فروش موجود می باشد. تهران حضوری و شهرستان اول واریز و بعد ارسال می گردد. هزینه پست با خریدار می باشد. فروخـــــته شد.
Mamal17 کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Jun 9, 2014 #2 سلام داداش. من بازی کال اف دیوتی گوست رو دارم اگر بخوای تو تهران حضوری تعویض کنیم. قاب و همه چیزش سالمه و چچند وقتی نمیشه بازی میکنم.
سلام داداش. من بازی کال اف دیوتی گوست رو دارم اگر بخوای تو تهران حضوری تعویض کنیم. قاب و همه چیزش سالمه و چچند وقتی نمیشه بازی میکنم.
karbar20 کاربر سایت Rating - 100% 18 0 0 Jun 9, 2014 #4 نوشته شده توسط Mamal17: سلام داداش. من بازی کال اف دیوتی گوست رو دارم اگر بخوای تو تهران حضوری تعویض کنیم. قاب و همه چیزش سالمه و چچند وقتی نمیشه بازی میکنم. بیشتر... این بازی را قبلا هم روی ps3 و ps4 انجام دادم. نوشته شده توسط eshghe_dvd: کجا تهرانین بیشتر... پیام خصوصی کردم.
نوشته شده توسط Mamal17: سلام داداش. من بازی کال اف دیوتی گوست رو دارم اگر بخوای تو تهران حضوری تعویض کنیم. قاب و همه چیزش سالمه و چچند وقتی نمیشه بازی میکنم. بیشتر... این بازی را قبلا هم روی ps3 و ps4 انجام دادم. نوشته شده توسط eshghe_dvd: کجا تهرانین بیشتر... پیام خصوصی کردم.
Y yousefkillzone کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Jun 9, 2014 #5 سلام با واچ داگز تعویض میکنید Last edited by a moderator: Jun 10, 2014
karbar20 کاربر سایت Rating - 100% 18 0 0 Jun 10, 2014 #6 خیر دوست عزیز فقط فروش می باشد. Last edited by a moderator: Jun 10, 2014