سلام....
دلیل فروش: خریدن همین بازی با Credit Card
بازی کلا 1 ساعت تو دستگاه نبوده و میشه گفت بازی نو هست! ( نمیدونم چجوری ثابت کنم! )
شکل کلی پک:
تمام دفترچه های بازی توش هست،شکل زیر:
BD ـه بازی بدون هیچ خش ( حتی کوچکترین خط! )، شکل زیر:
کاور بازی، شکل زیر:
شاید باورتون نشه ولی من از هدست درون پک اصلا استفاده نکردم!!!، شکل زیر:
شکل پک به صورت کامل شده:
نکته:جعبه ی بازی از هنگام خرید به همین شکل بوده و من نقشی در قُر کردن اون ندارم!!!
نکته 2: بازی من رجیون 1 یا همون UC میباشد ( UC معمولا از رجیون های دیگر گرون تر هست، در صورتی که این بازی هیچ فرقی با رجیون های دیگر ندارد!
تعویض:
من این بازی رو با بازی های: Ninja gaiden، Resistance: Fall of Man تعویض میکنم! ( فقط رجیون یک ((UC)) )
من این بازی رو با Heavenly Sword ـه PAL یا J تعویض میکنم!
من این بازی رو با Heavenly Sword ـه UC با 10000 تومان تعویض میکنم!
نکته: علامت یا لگوی رجیون 1:
تذکر: این بازی فقط دارای مولتی پلیر هست و دارای قسمت SINGLE نمیباشد ( شما میتونید 2 نفری این بازی رو بازی کنید یا ONLINE بازی کنید! )
شکل پک به صورت کامل شده:
دلیل فروش: خریدن همین بازی با Credit Card
بازی کلا 1 ساعت تو دستگاه نبوده و میشه گفت بازی نو هست! ( نمیدونم چجوری ثابت کنم! )
شکل کلی پک:
تمام دفترچه های بازی توش هست،شکل زیر:
BD ـه بازی بدون هیچ خش ( حتی کوچکترین خط! )، شکل زیر:
کاور بازی، شکل زیر:
شاید باورتون نشه ولی من از هدست درون پک اصلا استفاده نکردم!!!، شکل زیر:
شکل پک به صورت کامل شده:
نکته:جعبه ی بازی از هنگام خرید به همین شکل بوده و من نقشی در قُر کردن اون ندارم!!!
نکته 2: بازی من رجیون 1 یا همون UC میباشد ( UC معمولا از رجیون های دیگر گرون تر هست، در صورتی که این بازی هیچ فرقی با رجیون های دیگر ندارد!
تعویض:
من این بازی رو با بازی های: Ninja gaiden، Resistance: Fall of Man تعویض میکنم! ( فقط رجیون یک ((UC)) )
من این بازی رو با Heavenly Sword ـه PAL یا J تعویض میکنم!
من این بازی رو با Heavenly Sword ـه UC با 10000 تومان تعویض میکنم!
نکته: علامت یا لگوی رجیون 1:
تذکر: این بازی فقط دارای مولتی پلیر هست و دارای قسمت SINGLE نمیباشد ( شما میتونید 2 نفری این بازی رو بازی کنید یا ONLINE بازی کنید! )
شکل پک به صورت کامل شده:
آخرین ویرایش: