L lebron کاربر سایت Rating - 100% 6 0 0 Mar 5, 2017 #1 بسم الله سلام بازی Horion Zero dawn رو چند روز پیش خریدم و الان تموم شده و قصد فروش دارم. ریجن بازی 1 است و نایلون پلمپ هم موجوده که همراه با بازی ارسال میشه. قیمت 190 هزینه ارسال با خریدار محترم
بسم الله سلام بازی Horion Zero dawn رو چند روز پیش خریدم و الان تموم شده و قصد فروش دارم. ریجن بازی 1 است و نایلون پلمپ هم موجوده که همراه با بازی ارسال میشه. قیمت 190 هزینه ارسال با خریدار محترم
L lebron کاربر سایت Rating - 100% 6 0 0 Mar 5, 2017 #2 راستی برای خرید پیام بدید همینجا یا به شماره 09126667767 پیامک. ممنون
emperaturs کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Mar 5, 2017 #3 بازی رو خریدارم . شماره حساب بفرستید . آخرین ویرایش: Mar 5, 2017
L lebron کاربر سایت Rating - 100% 6 0 0 Mar 5, 2017 #4 سلام.دوستان یک بنده خدایی بازی رو خرید که تا فردا میخواد پول بریزه. اگر فروش صد در صد نشد از دوباره همینجا پیام میدم. پس فعلا موجود نیست!
سلام.دوستان یک بنده خدایی بازی رو خرید که تا فردا میخواد پول بریزه. اگر فروش صد در صد نشد از دوباره همینجا پیام میدم. پس فعلا موجود نیست!
emperaturs کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Mar 5, 2017 #5 نوشته شده توسط lebron: سلام.دوستان یک بنده خدایی بازی رو خرید که تا فردا میخواد پول بریزه. اگر فروش صد در صد نشد از دوباره همینجا پیام میدم. پس فعلا موجود نیست! بیشتر... توسط من خرید شد . تلگرام صحبت کردیم فردا عصر براشون واریز میکنم . ممنون
نوشته شده توسط lebron: سلام.دوستان یک بنده خدایی بازی رو خرید که تا فردا میخواد پول بریزه. اگر فروش صد در صد نشد از دوباره همینجا پیام میدم. پس فعلا موجود نیست! بیشتر... توسط من خرید شد . تلگرام صحبت کردیم فردا عصر براشون واریز میکنم . ممنون