فروش بازی Division 2 از این به بعد بر روی استور اپیک صورت خواهد گرفت !

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
خوب اینم از اولین بازی AAA , از این به بعد بازی 2 The Division فروشش بر روی استیم متوقف میشه و فقط از طریق فروشگاه خود یوبی سافت و استور اپیک بر روی PC به فروش خواهد رسید ! بقیه عنواین یوبی سافت هنوزم رو استیم منتشر میشن ولی طبق قرارداد هایی که اپیک با یوبی میبنده یک سری بازیا به صورت انحصاری بر روی استور اپیک به انتشار میرسند فعلا به این صورت ـه اینکه یوبی به این قرارداد ها ادامه بده به فروش بازیاش رو این استور بستگی داره

‘The Division’ Franchise Moves From Steam to Epic Games Store

آخرین ویرایش:
آخه مگه میشه بازی مورد انتظار طرف به خاطر استور از لیست انتظارات خارج بشه!:-?

انگار موقع معرفی به جای گیم پلی محیط استیم نشون دادن که الان کسی به خاطر تغییر استور نمیخواد بازی رو تهیه کنه!:-w

دوستان صحبت منطقی انجام بدین و بعضی صحبت ها هیچ جوری نمیشه هضم کردنشون!:-??

چرا نشه ؟ Rage هم من می خواستم توی استیم پیش خرید کنم اما دیدم نیست بعدشم امدم اینجا گفتن نیست ! و فقط انحصاری استور خوده بتسدا هست !
منم خیلی راحت گفتم به شخمم ! الانم بازی بیاد راحت منتظر کرکش می مونم =P~

چرا نشه ؟ Rage هم من می خواستم توی استیم پیش خرید کنم اما دیدم نیست بعدشم امدم اینجا گفتن نیست ! و فقط انحصاری استور خوده بتسدا هست !
منم خیلی راحت گفتم به شخمم ! الانم بازی بیاد راحت منتظر کرکش می مونم =P~

خب شما کرک بازی میکنید و خیلی ها نسخه اصلی رو تهیه میکنن و وقتی بازی رو دوست داشته باشن هر استوری هم که باشه طبیعتا تهیه میکنن اونو!:Victory:

معمولا هم افرادی که کرک بازی میکنن دیگه بازی پیش خرید نمیکنن و اینا با هم تناقص دارن!:Shrewd:

خب شما کرک بازی میکنید و خیلی ها نسخه اصلی رو تهیه میکنن و وقتی بازی رو دوست داشته باشن هر استوری هم که باشه طبیعتا تهیه میکنن اونو!:Victory:

معمولا هم افرادی که کرک بازی میکنن دیگه بازی پیش خرید نمیکنن و اینا با هم تناقص دارن!:Shrewd:

نه ، ، اگر دیده شما اینه ، دیده من و خیلی های دیگه این نیست.خیلیا پلتفرمی که توش بازی رو انجام میدن براشون مهمه.شاید نزدیکه 8-9 ساله که دیگه پایرت نمی کنم و نکردم اما با این وضعیت مشکلی با دوباره انجام دادنش ندارم چون که سازنده به حق من احترام نذاشته در وحله اول ! همینطور که الان خیلیام توی همین فروم D2 رو کنسل کردن یا بیخیال شدن ، می تونه برای خیلی از بازی های دیگم اتفاق بیوفته.

نه ، ، اگر دیده شما اینه ، دیده من و خیلی های دیگه این نیست.خیلیا پلتفرمی که توش بازی رو انجام میدن براشون مهمه.شاید نزدیکه 8-9 ساله که دیگه پایرت نمی کنم و نکردم اما با این وضعیت مشکلی با دوباره انجام دادنش ندارم چون که سازنده به حق من احترام نذاشته در وحله اول ! همینطور که الان خیلیام توی همین فروم D2 رو کنسل کردن یا بیخیال شدن ، می تونه برای خیلی از بازی های دیگم اتفاق بیوفته.

حالا حال و هوای pc به خاطر دسترسی چند گانه به بازی ها و امکان پایرت کردن هست رو نمیدونم، ولی برام عجیبه، چون به شخصه اگه بازی‌ای مورد علاقه از یه پلتفرم به پلتفرم برن، منم همراه اون بازیا کوچ میکنم،

در نهایت فکر نمی‌کنم تقصیر اون بازی باشه، بیشتر تقصیر رو گردن مدیران اون پلتفرم میدونم که نتونستن اون بازی‌ای دلخواه منو حفظ کنن

• Like
Reactions: benjohn and wii baz

سازنده مگه چیکار کرده به شما احترام نزاشته؟:Confused:

سازنده باید بازی خوب بسازه و با قیمت مناسب و پشتیبانی خوب عرضه کنه و یعنی اختیار استور برای عرضه بازی هم نداره!:blink:

الان مثلا EA داره بازی های خودش روی ارجین منتشر میکنه به شما بی احترامی میکنه؟:Thinking:

به هر حال Epic Store داره قدرتمند ادامه میده و رشد میکنه و بهتره شما هم دیدگاهتون رو تغییر بدین و زودتر بهش ملحق بشین!:yes:

حالا حال و هوای pc به خاطر دسترسی چند گانه به بازی ها و امکان پایرت کردن هست رو نمیدونم، ولی برام عجیبه، چون به شخصه اگه بازی‌ای مورد علاقه از یه پلتفرم به پلتفرم برن، منم همراه اون بازیا کوچ میکنم،

در نهایت فکر نمی‌کنم تقصیر اون بازی باشه، بیشتر تقصیر رو گردن مدیران اون پلتفرم میدونم که نتونستن اون بازی‌ای دلخواه منو حفظ کنن
بخش دوم حرف شما درسته،و مدیران یه استور نباید این اجازه رو بدن که بازیای مورد علاقه مخصوصا با سابقه حضور رو همین استور اینطور از دست بره.
اما بخش اول حرف باید بگم حداقل من اینطور فکر نمیکنم.کوچ کردن شاید به اسم آسون باشه ولی دردسر های خاص خودشو داره.مثلا یکیش همین دوستانی هستن که از دست میدین
راجع به بازی مورد علاقه و پلتفرم،شما میدونی که نینتندو چه بازیایی داره اما به خاطر کمبود پلتفرم تو ایران یا یه سری مسائل دیگه خیلیا ندارن و نتونستن تجربش کنن،یه پلتفرم خوب با کلی بازی ولی کسی نداره؟مگه میشه؟
اصلا مشکلی نیست که اپیک بیاد استور خودشو بزنه،مشکل اصلی اپیک اینه که مشتریاش استیمی هستن:D،بحث اصلی اینه و این استیمی ها باید تصمیم بگیرن میرن رو استور جدید یا نمیرن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: vaan 2
بخش دوم حرف شما درسته،و مدیران یه استور نباید این اجازه رو بدن که بازیای مورد علاقه مخصوصا با سابقه حضور رو همین استور اینطور از دست بره.
اما بخش اول حرف باید بگم حداقل من اینطور فکر نمیکنم.کوچ کردن شاید به اسم آسون باشه ولی دردسر های خاص خودشو داره.مثلا یکیش همین دوستانی هستن که از دست میدین
راجع به بازی مورد علاقه و پلتفرم،شما میدونی که نینتندو چه بازیایی داره اما به خاطر کمبود پلتفرم تو ایران یا یه سری مسائل دیگه خیلیا ندارن و نتونستن تجربش کنن،یه پلتفرم خوب با کلی بازی ولی کسی نداره؟مگه میشه؟
اصلا مشکلی نیست که اپیک بیاد استور خودشو بزنه،مشکل اصلی اپیک اینه که مشتریاش استیمی هستن:D،بحث اصلی اینه و این استیمی ها باید تصمیم بگیرن میرن رو استور جدید یا نمیرن

لزوما دلیلی نداره استیمی باشن، به خاطر بازی‌ای مجانی و غیره میتونه کنسول گیمر ها رو هم جذب کنه، فعلا باید ببینیم تا سال آینده چقدر این استور اپیک تکامل پیدا میکنه، و از اون طرف استیم چه واکنشی میخواد نشون بده برای مقابله با اپیک، ولی یه چیز قطعیه، بی ثبات ترین چیز تو این دنیا، وفاداری مردمه

کوچ قطعا سخته خصوصا کنسول که یه کنسول خدا تومنی دیگه باید هزینه کنی، ولی اگه یه روز بیاد که مثلا فاینال فانتزی 16 خصوصا به کارگردانی و گیم پلی دیزاین ایتو به صورت انحصاری برای سوویچ معرفی بشه، من به جای آه و نفرین و لعنت نینتندو و اسکوار به این فکر میکنم که چطوری یه سوویچ تهیه کنم. هر چند بازم میگم فضای pc و طرز فکر کاربرانش با کنسول گیمرا متفاوته، ما عادت داریم به اینکه یه بازی بیاد انحصاری یه پلتفرم بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or