فروش بازی Cyberpunk 2077 به 18 میلیون نسخه رسید

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
شرکت CD Projekt Red اعلام کرده که عنوان بحث‌برانگیز Cyberpunk 2077، موفق شده تا به فروش 18 میلیون نسخه‌ای دست یابد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
بازی Cyberpunk 2077

علی‌رغم مواجه شدن با واکنش‌های منفی شدید در هنگام عرضه، به‌خصوص بابت عملکرد ضعیف آن بر روی کنسول‌های نسل قبلی، بازی Cyberpunk 2077 توانسته فروش قدرتمندی را تجربه کند. طبق اعلام شرکت سی دی پراجکت رد فروش این عنوان تا آپریل سال 2022، از 18 میلیون نسخه عبور کرده است.

پیش از این اعلام شده بود که سایبرپانک 2077 در هنگام عرضه خود یعنی در اواخر سال 2020، با در نظر گرفتن ریفاندها بیش از 13.7 میلیون نسخه فروخته بود. سی دی پراجکت رد طی این یک سال و نیم مشغول بهبود بخشیدن به تجربه بازیکنان بوده و علاوه بر این، توسعه‌دهندگان حدود دو ماه پیش ورژن نسل نهمی بازی را نیز در کنار یک آپدیت بزرگ منتشر کردند.

البته که کار سی دی پراجکت رد با Cyberpunk 2077 تمام نشده و این استودیو قصد دارد تا همچنان وضعیت بازی را بهبود دهد. همچنین اکسپنشن پولی بازی نیز حالا یک تاریخ عرضه تقریبی دارد و سازندگان اعلام کرده‌اند که انتشار آن برای سال 2023 برنامه‌ریزی شده است. در حال حاضر جزئیات بیشتری مانند قیمت آن و یا اینکه آیا اکسپنشن‌های بیشتری نیز برای Cyberpunk 2077 در کار خواهد بود یا خیر، مشخص نیست.​

فکر کنم به شما بازی شبیه ساز گدا رو به جای سایبرپانک قالب کردن چون من از دیروز که روی PS5 خریدمش سه ساعت بازی کردم و خیلی بازی خوبیه .

من قبل از اپدیت بازی نکرده بودم و نسخه نسل ۸ هم تجربه نکردم نمیدونم اونا چطوریه
من صبر کردم بعد از اپدیت گرفتم بازی رو تا اینجا میشه گفت بازی خیلی خوبیه البته یه مورد باگ تابلو هم داشت که دیدم نفر غیب شد و یهو در ارتفاع سه متری زمیت ظاهر شد افتاد زمین ولی فقط همین یه مورد تا الان دیدم . یه سری تشابهات به ویچر ۳ داره مثلا سیستم خرید و فروش اجناس و پر کردن خون و ... .
نه اون شبیه ساز گدا قطعا از این بهتر بود 😜

من خودم 8 ساعت بازی کردم و بازی هم هنوز روی سیستم هست ولی اون جذابیت لازم برای ادامه دادن رو نداره.

ماشالله ینی الان از الدن رینگ هم بیشتر فروخته این بازی ، اصن انتظارش نداشتم. راستی قیمتش همون 60 دلاره ؟
این آمار شاید عالی به نظر برسه ولی وقتی متوجه میشی که 14 میلیون ـش مال روز لانچ ـه و بعد 17 ماه کلا 4 میلیون نسخه بیشتر نفروخته متوجه میشی چه گند بزرگی زده CDPR و خوب نه ، بازی 60 دلار نیست احتمالا خیلی از این 4 میلیون فروش بعد لانچ با تخفیفا بوده !!! اینم باید اضافه کرد که حالا حالا ها بازی کانتنت جدید دریافت نمیکنه و بعیده فروشش جون بگیره

پ.ن : الدن رینگ خیلی راحت تا اواخر سال 20 میلیون رو رد میکنه اونم فول پرایس

فان فکت : نامکو واسه الدن رینگ پیش بینی 4 میلیون نسخه کرده بود 12 میلیون نسخه فروخت از اون طرف تحلیل گرا انتظار داشتن سال اول CP2077 راحت 30 میلیون رو رده کنه هنوز 20 میلیون رو بعد 17 ماه نتونسته رد کنه 8-|

این آمار شاید عالی به نظر برسه ولی وقتی متوجه میشی که 14 میلیون ـش مال روز لانچ ـه و بعد 17 ماه کلا 4 میلیون نسخه بیشتر نفروخته متوجه میشی چه گند بزرگی زده CDPR و خوب نه ، بازی 60 دلار نیست احتمالا خیلی از این 4 میلیون فروش بعد لانچ با تخفیفا بوده !!! اینم باید اضافه کرد که حالا حالا ها بازی کانتنت جدید دریافت نمیکنه و بعیده فروشش جون بگیره

پ.ن : الدن رینگ خیلی راحت تا اواخر سال 20 میلیون رو رد میکنه اونم فول پرایس

فان فکت : نامکو واسه الدن رینگ پیش بینی 4 میلیون نسخه کرده بود 12 میلیون نسخه فروخت از اون طرف تحلیل گرا انتظار داشتن سال اول CP2077 راحت 30 میلیون رو رده کنه هنوز 20 میلیون رو بعد 17 ماه نتونسته رد کنه 8-|
تازه اون 14 میلیون نفر سر اعتباری که استودیو سر witcher 3 بدست اورده بود بازی رو پیش خرید کرده بودن(یکیش خود من)
اگه به خاطر شخصیت جانی نبود بعید میدونم بازی رو تمام میکردم
یادش بخیر game 2.0 😂

• Like
Reactions: Taha75
کلا action fps rpg یکی از سخت ترین سبک های بازی هست حتی deus ex هم همین قدر هوش مصنوعی با فیزیکش بد بود اما خوب این اپن ورد هم هست خیلی کارشون سخت ترم شده بوده این کار برای این استدیو لقمه ی بزرگی بود

با این حال نتیجه کار روی پی سی خوب و لذت بخشه مخصوصا اپدیت های اخری گرافیک بازی رو زیر رو کرده ری تریسینگ توی این بازی فوق العاده عالی هست به علاوه زبان بازی طبق روال همیشه این استدیو خیلی سنگین هست همیشه تگ strong language داشته و خوب یکی از مزیت های پی سی هم زیرنویس های ارزون قیمت یا حتی مجانیش برای همچین بازی هایی هست
در کل دقت بازی های راک استار باعث شده این بازی خیلی مسخره بشه اما در مجموع بازی لذت بخشی هست با تمامی کاستی هایی که داره

منم رو ps5 و بعد از آپدیت اخیر رفتم سراغش. حقیقتا گرافیک نابی داره. تا اینجای کار چیزی‌که اذیتم کرده, معرفی شتاب زده ی تعداد زیادی کارکتر به گیمر هست که هندل کردن اینکه کی چیکاره س رو یه کم دشوار میکنه و هرچند با پیشروی باید‌ رفته رفته فهمید چه خبره. یکی هم اینکه صفحات بازی مثل جاهایی که تفنگ و تجهیزات میخریم خیلی شلوغه و فونت ریز ویچر متاسفانه هنوز اینجا هم هست.

تغییر سبک خودش یه ریسک بزرگی بود برای استدیوی که فقط سه تا ویچر تو کارنامه داره
یهو یه بازی تا این حد متفاوت بسازه با این همه تغییرات و البته ناقص عرضه کنه .

بنظرم بازی رو دو سال دیرتر عرضه میکرد و نسل ۸ رو کنسل میکرد چون نمرات ضعیف تماما مربوط به کنسول نسل ۸ هست .
و این بازی روی pc امتیاز 8.6 گرفته تازه این امتیاز مربوط به قبل از اپدیت هست مطمعنا بازی به همراه تمام اپدیتهاش و یکی دو سال دیرتر عرضه میشد امتیازات بالایی میگرفت .

• Like
Reactions: Dante _Sparda
کلا action fps rpg یکی از سخت ترین سبک های بازی هست حتی deus ex هم همین قدر هوش مصنوعی با فیزیکش بد بود اما خوب این اپن ورد هم هست خیلی کارشون سخت ترم شده بوده این کار برای این استدیو لقمه ی بزرگی بود

با این حال نتیجه کار روی پی سی خوب و لذت بخشه مخصوصا اپدیت های اخری گرافیک بازی رو زیر رو کرده ری تریسینگ توی این بازی فوق العاده عالی هست به علاوه زبان بازی طبق روال همیشه این استدیو خیلی سنگین هست همیشه تگ strong language داشته و خوب یکی از مزیت های پی سی هم زیرنویس های ارزون قیمت یا حتی مجانیش برای همچین بازی هایی هست
در کل دقت بازی های راک استار باعث شده این بازی خیلی مسخره بشه اما در مجموع بازی لذت بخشی هست با تمامی کاستی هایی که داره
یک مورد اینکه درسته طبق حرفهایی که زدن قرار بود تعقیب و گریز پلیس مثل جی تی ای تو بازی باشه که نبود ولی خود گیم پلی بازی و ماموریتها جوری هست که نیاز به درگیری با پلیس نیستش یک مورد دیگه همونطور که شما گفتید اکشن اف پی اس آر پی جی ها اکثرا هوش مصنوعی بالایی ندارن که این مورد اسپاون شدن پلیس در این بازی در دیگر بازی های این سبک هم هست مثلا در skyrim اگر در شهر ها دست به قتل بزنید همینطور سرباز میریزه سرتون یا یکبار یادمه رفتم شب داخل یک خونه دزدی کردم صاحب خونه خواب بود آمدم بیا بیرون یکهو یک سرباز تو خونه ظاهر شد و گفت یا جریمه باید بدی یا بری زندان که قبول نمی کردی باز همینطور سرباز میریخت سرت.یادمه fallout هم به همین شکل بود جاهای که نیروی امنیتی داشت اگه مرتکب جرمی میشدی همینطور نیروی امنیتی اسپاون میشد کلا این بازی نتونست اون چیزی که قول داده بودن بشه ولی با این حال بازی خیلی خوبی بود و لذت بخش به شرطی که با همون دید action fps rpg بری سراغش نه با دید جی تی ای.یک مورد دیگه پچ 1.5 خیلی مشکلات و باگها بازی حل کرده همینطور هوش مصنوعی npc ها خیلی بهتر شده مثلا قبلا اگه بین جمعیت تیراندازی میکردی همه می شستن ولی الان سریع فرار می کنند یا اگه دنبال یک npc کنید و هی مزاحمش بشید اون سریعتر حرکت میکنه و سعی میکنه از شما دور بشه یا npc همه الکی در حال حرکت نیستن دیگه بعضی ها در حال صحبت با هم هستن و بعضی ها با موبایلشون صحبت میکنند اگه زیرنویس فارسی داشته باشین حرفها جالبی میزنن .ضمن اینکه این بازی جزو بازیهای هست که خوراک انواع ماد هستش و مادهای خوبی هم براش آمده

آخرین ویرایش:
نسخه نسل هشتم روی ps5 مثل این بود که در شهر ارواح داری قدم میزنی (بغیر از بخش داستانی)، روی کنسولهای نسل هشتم هم که اصلا اجرا نمیشد بحثی نیست.
نسخه نسل نهم فقط تریال 5 ساعته رو بازی کردم از نظر تعداد باگ بهتر بود ولی هنوز هم باگ داشت از نظر تعداد npc یه مقدار بهتر شده ولی هنوز باید وسط خیابون وایسی تا شاید یه ماشین گذری بتونی ببینی

حداقل چیزی که از بازی open world انتظار داری اینه که به خیلی از مکانها دسترسی داشته باشی وگرنه دمو ماتریکس که چند وقت پیش منتشر شد یه بازی ow کامل محسوب میشه! یا حداقل دیالوگ های متنوع از کارکترهای مختلف بشنوی، نمیگم در حد gta ولی حداقل یه کم میتونستن تلاش کنن بهتر باشه

درکل تبریک به cdpr که بزرگترین کلاهبرداری تاریخ گیم رو انجام داد :D

نکته اخلاقی: برای یک ناشر، بازاریابی و تبلیغات سود خیلی بیشتری داره تا اینکه بازی با کیفیت تولید کنه و تحویل گیمر بده. چند سال وحشتناک تبلیغات کردن و 18 میلیون نسخه فروخت، با تبلیغات معمولی (در حد بقیه بازی ها) و با کیفیت خیلی خوب خود بازی، عمرا نمیتونست این تعداد بفروشه

نسخه نسل هشتم روی ps5 مثل این بود که در شهر ارواح داری قدم میزنی (بغیر از بخش داستانی)، روی کنسولهای نسل هشتم هم که اصلا اجرا نمیشد بحثی نیست.
نسخه نسل نهم فقط تریال 5 ساعته رو بازی کردم از نظر تعداد باگ بهتر بود ولی هنوز هم باگ داشت از نظر تعداد npc یه مقدار بهتر شده ولی هنوز باید وسط خیابون وایسی تا شاید یه ماشین گذری بتونی ببینی

حداقل چیزی که از بازی open world انتظار داری اینه که به خیلی از مکانها دسترسی داشته باشی وگرنه دمو ماتریکس که چند وقت پیش منتشر شد یه بازی ow کامل محسوب میشه! یا حداقل دیالوگ های متنوع از کارکترهای مختلف بشنوی، نمیگم در حد gta ولی حداقل یه کم میتونستن تلاش کنن بهتر باشه

نکته اخلاقی: برای یک ناشر، بازاریابی و تبلیغات سود خیلی بیشتری داره تا اینکه بازی با کیفیت تولید کنه و تحویل گیمر بده. چند سال وحشتناک تبلیغات کردن و 18 میلیون نسخه فروخت، با تبلیغات معمولی (در حد بقیه بازی ها) و با کیفیت خیلی خوب خود بازی، عمرا نمیتونست این تعداد بفروشه
بنده هیچ‌کاری به باقی صحبت‌هاتون ندارم چون مسلما دیدتون مشکل داره ولی از لحاظ دیالوگ‌نویسی بازی کمتر رقیبی داره و نمیشه ازش ایراد گرفت، قبلا هم گفتم داستان، شخصیت‌پردازی و دیالوگ‌های بازی یه سر و گردن از اکثر بازی‌های امروزی بالاترن.

چجوری در حضور No Man's Sky میتونی بگی cdpr بزرگترین کلاه برداری رو انجام داده؟ :دی سایبرپانک بدجور گند زد و خیلی چیزارو پیچوندن ولی همچین لقبی دادن بهش نامردیه محضه :دی

بنده هیچ‌کاری به باقی صحبت‌هاتون ندارم چون مسلما دیدتون مشکل داره ولی از لحاظ دیالوگ‌نویسی بازی کمتر رقیبی داره و نمیشه ازش ایراد گرفت، قبلا هم گفتم داستان، شخصیت‌پردازی و دیالوگ‌های بازی یه سر و گردن از اکثر بازی‌های امروزی بالاترن.
دقیقا هر ایرادی به سایبر گرفته بشه نمیشه به دیالوگ هاش و شخصیت پردازی ایرادی گرفته بشه

• Like
Reactions: Grey Warden

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or