فروش بازی Cyberpunk 2077 به 18 میلیون نسخه رسید

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
شرکت CD Projekt Red اعلام کرده که عنوان بحث‌برانگیز Cyberpunk 2077، موفق شده تا به فروش 18 میلیون نسخه‌ای دست یابد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
بازی Cyberpunk 2077

علی‌رغم مواجه شدن با واکنش‌های منفی شدید در هنگام عرضه، به‌خصوص بابت عملکرد ضعیف آن بر روی کنسول‌های نسل قبلی، بازی Cyberpunk 2077 توانسته فروش قدرتمندی را تجربه کند. طبق اعلام شرکت سی دی پراجکت رد فروش این عنوان تا آپریل سال 2022، از 18 میلیون نسخه عبور کرده است.

پیش از این اعلام شده بود که سایبرپانک 2077 در هنگام عرضه خود یعنی در اواخر سال 2020، با در نظر گرفتن ریفاندها بیش از 13.7 میلیون نسخه فروخته بود. سی دی پراجکت رد طی این یک سال و نیم مشغول بهبود بخشیدن به تجربه بازیکنان بوده و علاوه بر این، توسعه‌دهندگان حدود دو ماه پیش ورژن نسل نهمی بازی را نیز در کنار یک آپدیت بزرگ منتشر کردند.

البته که کار سی دی پراجکت رد با Cyberpunk 2077 تمام نشده و این استودیو قصد دارد تا همچنان وضعیت بازی را بهبود دهد. همچنین اکسپنشن پولی بازی نیز حالا یک تاریخ عرضه تقریبی دارد و سازندگان اعلام کرده‌اند که انتشار آن برای سال 2023 برنامه‌ریزی شده است. در حال حاضر جزئیات بیشتری مانند قیمت آن و یا اینکه آیا اکسپنشن‌های بیشتری نیز برای Cyberpunk 2077 در کار خواهد بود یا خیر، مشخص نیست.​

الان یه ماهیه بعد از اومدن پچ نسل جدیدش فهمیدم چه جواهریه، عجب داستان و شخصیت‌پردازی، نه تنها هیچی از ویچر کم نداره بلکه بعضی ماموریت‌های اصلی و فرعیش از اونم بهتره، مسلما حالا که قابل بازی شده رو کنسول‌ها فروشش همین‌جور با شتاب بیشتری قراره رشد کنه.
البته همه این حرفایی که زدم به شرطی هست که با دید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌جی‌تی‌ای نرین سراغ بازی و از ماموریت‌ها، داستانش و شخصیت‌پردازیش لذت ببرین!😅

الان یه ماهیه بعد از اومدن پچ نسل جدیدش فهمیدم چه جواهریه، عجب داستان و شخصیت‌پردازی، نه تنها هیچی از ویچر کم نداره بلکه بعضی ماموریت‌های اصلی و فرعیش از اونم بهتره، مسلما حالا که قابل بازی شده رو کنسول‌ها فروشش همین‌جور با شتاب بیشتری قراره رشد کنه.
البته همه این حرفایی که زدم به شرطی هست که با دید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌جی‌تی‌ای نرین سراغ بازی و از ماموریت‌ها، داستانش و شخصیت‌پردازیش لذت ببرین!😅
روی کنسول های نسل هشت وضعیت بازی چجوریه؟؟

• Like
  • Smile
Reactions: Taha75 and hitman68
نمی‌دونم، بنده روی نسل ۹ دارم بازی می‌کنم ولی به نظرم اگه هم کنسول‌های نسل نه رو ندارین صبر کنین وقتی گرفتین بازی رو برین.

این بازی واسه نسل قبل نیست اصلا از ذهنت بیرون کن یک زمانی تجربه خوبی روی اون کنسولا بده، حتی اگه فریم ریتشم ثابت بشه با شهر ارواح بودن نایت سیتی نمیشه کنار اومد.
عجله نکن بنظرم هروقت کنسول دستت اومد یا PC برو سراغش تا اون موقع احتمالا به زمان ریلیز DLC ـش هم نزدیک بشیم.

یعنی خاک بر سره باعث و بانی اتفاقات لانچ بازی
بعد از اپدیت ۱.۵ بازی رو استارت زدم و حقيقتا سورپرایز شدم
گرافیک بازی مخصوصا موقع بارش بارون فوقالعادست
گیم پلی بازی خیلی سرتر از ویچر۳ه و کاملا دستت واسه پیشبرد مراحل بازه
تنوع اسلحه‌های بازی خیلی عالیه و هرکدوم ویژگیهای مختص خودشون و دارن
داستان و شخصیت پردازیه بازی عالیه و مراحل فرعی هر کدوم داستان یونیک خودشون و دارن
پیشرفت cdpr نسبت به بازیهای قبلیشون کاملا واضح و قابل لمسه

آخه این دو چه ربطی به هم دارن؟:D
گیم پلی فیفا بهتر از gta ـه :D
اتفاقا دقیقا مرتبط هستن. دو تا بازی نقش‌آفرینی اونم از یه استدیو...
مقایسه اشتباه اینه که بازیا رو بر اساس زاویه دوربین مقایسه کنی، نه ساختار و سبکی که دارن. مثل یه بنده خدایی که سالها قبل یه بازی مثل Prey رو با Battlefield مقایسه می‌کرد! :D

ساختار محیط سایبر بخصوص ساختار تعداد زیادی از مراحل فرعی، بسیار پیچیده تر از ویچر بود و گیم پلیشم بنظرم خیلی گسترده تر بود و شاید علاوه بر رفع باگ ها اینا رو روند ساخت دی ال سی نسبت به ویچر تاثیر داشته.ولی من بازم ویچر رو بیشتر دوست دارم، اصلا یه جادوی خاصی داشت برای من که تو سایبر حس نکردم.من حقیقتش به این که چند نفر تو شهر باشن اهمیت نمیدم، باگ هم اعصابمو بهم میریزه اگه زیاد برخورد کنم ولی اونقدرا هم برام مهم نیست ولی بازم سایبر انگار یچیزیش کمه نسبت به ویچر.با این حال سایبر هنوز بنظرم یکی از بهترین بازی های نسل هست.

من رو ps4 تقریبا اوایل لانچ پلاتش کردم کلا اگه میخواید تجربه خوبی داشته باشید رو نسل 8 بازی نکنید هرچند با اپدیتای جدید خیلی میگن بهتر شده ولی بهرحال افتضاحه کلا زیاد تجربه خوبی ارائه نمیده الانو نمیدونم اون موقع که با وسایل نقلیه با سرعت میرفتین یهو وسط راه گیر میکرد دو سه دیقه لود میکرد :)) کلا پرفورمنس افتضاحی داره رو نسل 8 با اپدیتا هرچقدرم بهتر شده باشه بازم تجربه ای که رو نسل 9 میده رو نمیتونه ارائه بده
هرچند من کلا با کل بازی مشکل داشتم بنظرم پتانسیل خیلی خیلی بیشتر از چیزی که ارائه دادن رو داشت

یعنی تصمیمات مدیریتی و سطوح بالا که توی این چندسال گرفته شده چه صدماتی به بازی ها نزده.
اون از BF این از این بازی ...
اون دوران که سازنده ها خودشون برای انتشار بازی و کارهاش تصمیم میگرفتن ما شاهد شاهکار هایی بودیم. حیف شد این بازی هرچند من روی PC رفتم و همون ابتدای کار هم واقعا برام شاهکار بود ولی خب

بعد آپدیت 1.5 بهتر شده ولی هنوز هم پر مشکله.
پلیس ها هم هنوز از آسمون اسپاون میشن!

انقدر بازیش خواب آور و کسل کننده هست که تو یه خیابون چند تا پلیس رو زیر می گرفتم و می کشتم (الحق از ماموریت های داستانی جذاب تر بود)، 200 متر می رفتم اون ور تر، میدیدم از هوا اسپاون میشن!

بدترین نقطه ضعفش شهر بی روح و آدمای مصنوعی و بی احساسش هست.

یه بازی تو استیم بود، "شبیه ساز گدا"، شهر اون بازی از سایبرپانک پویا تر بود...

بعد آپدیت 1.5 بهتر شده ولی هنوز هم پر مشکله.
پلیس ها هم هنوز از آسمون اسپاون میشن!

انقدر بازیش خواب آور و کسل کننده هست که تو یه خیابون چند تا پلیس رو زیر می گرفتم و می کشتم (الحق از ماموریت های داستانی جذاب تر بود)، 200 متر می رفتم اون ور تر، میدیدم از هوا اسپاون میشن!

بدترین نقطه ضعفش شهر بی روح و آدمای مصنوعی و بی احساسش هست.

یه بازی تو استیم بود، "شبیه ساز گدا"، شهر اون بازی از سایبرپانک پویا تر بود...
فکر کنم به شما بازی شبیه ساز گدا رو به جای سایبرپانک قالب کردن چون من از دیروز که روی PS5 خریدمش سه ساعت بازی کردم و خیلی بازی خوبیه .

من قبل از اپدیت بازی نکرده بودم و نسخه نسل ۸ هم تجربه نکردم نمیدونم اونا چطوریه
من صبر کردم بعد از اپدیت گرفتم بازی رو تا اینجا میشه گفت بازی خیلی خوبیه البته یه مورد باگ تابلو هم داشت که دیدم نفر غیب شد و یهو در ارتفاع سه متری زمیت ظاهر شد افتاد زمین ولی فقط همین یه مورد تا الان دیدم . یه سری تشابهات به ویچر ۳ داره مثلا سیستم خرید و فروش اجناس و پر کردن خون و ... .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or