ped2man کاربر سایت Rating - 66.7% 2 1 0 Aug 28, 2014 #1 سلام دوستان یه بازی بتل 4 ریجن 2 موجوده درحد. بازی زیاد استفاده نشده. قصد فروششو دارم. قیمتم 125 پول پستم با خریدار محترم . لینک فروش در سایت پرشین تولز: فروش بازی battle field 4 به قیمت مناسب | انجمنهای پرشین تولز
سلام دوستان یه بازی بتل 4 ریجن 2 موجوده درحد. بازی زیاد استفاده نشده. قصد فروششو دارم. قیمتم 125 پول پستم با خریدار محترم . لینک فروش در سایت پرشین تولز: فروش بازی battle field 4 به قیمت مناسب | انجمنهای پرشین تولز
PEDRAMGOLCHIN Loyal Member Rating - 100% 7 0 0 Aug 30, 2014 #3 این همون اخرین نسخه بتل فیلد هست که اومده؟اگه مثبته بنده با هزینه پست به ساوه 125 خریدارم Sent from my iPhone using Tapatalk 2
این همون اخرین نسخه بتل فیلد هست که اومده؟اگه مثبته بنده با هزینه پست به ساوه 125 خریدارم Sent from my iPhone using Tapatalk 2
ped2man کاربر سایت Rating - 66.7% 2 1 0 Aug 30, 2014 #4 نوشته شده توسط PEDRAMGOLCHIN: این همون اخرین نسخه بتل فیلد هست که اومده؟اگه مثبته بنده با هزینه پست به ساوه 125 خریدارم Sent from my iPhone using Tapatalk 2 بیشتر... بله آخرین نسخه هست. پول پست تا شهرتون حدود 8 تومن میشه .اخرش بتونم 130 با پول پست حساب کنم. من در خدمتم
نوشته شده توسط PEDRAMGOLCHIN: این همون اخرین نسخه بتل فیلد هست که اومده؟اگه مثبته بنده با هزینه پست به ساوه 125 خریدارم Sent from my iPhone using Tapatalk 2 بیشتر... بله آخرین نسخه هست. پول پست تا شهرتون حدود 8 تومن میشه .اخرش بتونم 130 با پول پست حساب کنم. من در خدمتم
ع علی خواجوی کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 31, 2014 #6 دیتا های اپدیت هم روش هست که نیاز به اپدیت نداشته باشه ؟
ped2man کاربر سایت Rating - 66.7% 2 1 0 Sep 1, 2014 #7 نوشته شده توسط علی خواجوی: دیتا های اپدیت هم روش هست که نیاز به اپدیت نداشته باشه ؟ بیشتر... پخ شد داداش
نوشته شده توسط علی خواجوی: دیتا های اپدیت هم روش هست که نیاز به اپدیت نداشته باشه ؟ بیشتر... پخ شد داداش