BROXIGAR کاربر سایت Rating - 100% 32 0 0 Oct 29, 2017 #1 درود. بازی ها هردو سالم هستن. من ساری هستم و بازی برای خریدار محترم پست میشه. Overwatch : 80,000 Batman Arkham knight : 50,000
درود. بازی ها هردو سالم هستن. من ساری هستم و بازی برای خریدار محترم پست میشه. Overwatch : 80,000 Batman Arkham knight : 50,000
BROXIGAR کاربر سایت Rating - 100% 32 0 0 Oct 29, 2017 #4 نوشته شده توسط WarlordMSM: سلام. اگر جفتش رو با هم میفروشید خریدارم بیشتر... سلام. یعنی چی ؟ هر دورو دارم میفروشم دیگه.
نوشته شده توسط WarlordMSM: سلام. اگر جفتش رو با هم میفروشید خریدارم بیشتر... سلام. یعنی چی ؟ هر دورو دارم میفروشم دیگه.
WarlordMSM کاربر سایت Rating - 100% 6 0 0 Oct 29, 2017 #5 نوشته شده توسط BROXIGAR: سلام. یعنی چی ؟ هر دورو دارم میفروشم دیگه. بیشتر... منظور اینکه اگر یکی شون تا الان فروش رفته، بنده خریدار نیستم. (بخاطر هزینه پست خیلی نمی صرفه) اگر که جفتش موجوده، اول واریز می کنم مبلغ رو براتون Reactions: BROXIGAR
نوشته شده توسط BROXIGAR: سلام. یعنی چی ؟ هر دورو دارم میفروشم دیگه. بیشتر... منظور اینکه اگر یکی شون تا الان فروش رفته، بنده خریدار نیستم. (بخاطر هزینه پست خیلی نمی صرفه) اگر که جفتش موجوده، اول واریز می کنم مبلغ رو براتون