robofal کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 18, 2008 #1 من یک سری بازی J دارم همش رو هم با هم می دم ترو تمیز نگاه داشتم ولی نمی دونم جنس دیسکاش چیه لیستشم بعدن می گذارم
من یک سری بازی J دارم همش رو هم با هم می دم ترو تمیز نگاه داشتم ولی نمی دونم جنس دیسکاش چیه لیستشم بعدن می گذارم
x_box_360 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 18, 2008 #3 اقا من میفروشم هرچی بگید دارم ....البته نه همرو شما چی می خواید؟؟؟
r10ronaldinho کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 18, 2008 #4 نوشته شده توسط robofal: من یک سری بازی J دارم همش رو هم با هم می دم ترو تمیز نگاه داشتم ولی نمی دونم جنس دیسکاش چیه لیستشم بعدن می گذارم بیشتر... خوب زودتر تاپیک زدی که چی بشه ؟ وقتی لیست نذاشتی تاپیک زدی ما از الان تصمیم بگیریم برای خرید بعدا بیایم لیستو ببینیم ؟
نوشته شده توسط robofal: من یک سری بازی J دارم همش رو هم با هم می دم ترو تمیز نگاه داشتم ولی نمی دونم جنس دیسکاش چیه لیستشم بعدن می گذارم بیشتر... خوب زودتر تاپیک زدی که چی بشه ؟ وقتی لیست نذاشتی تاپیک زدی ما از الان تصمیم بگیریم برای خرید بعدا بیایم لیستو ببینیم ؟
Iraj کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 19, 2008 #5 مالزی نباشه ! خط و خش زیاد نداشته باشه ! همشون j هستن ؟ لیستت رو بدی من ببینم چیا داری ؟!! مرسی ...