خوب دوست عزیز با این قیمت که دیگه واقعا نایابه اگه پیدا کردین اون موقع بگو هست ولی واقعا بازی خیلی کمیابیه من کل مغازه های کرمانشاه رو گشتم فقط این یکی رو به بدبختی پیدا کردم به این میگن چی خیلی پر و زیاده؟!خوب نایابه دیگه من خودم دویست جا گشتم نبود چی بگم!نمیدونم چه اصراریه همه بگن جنسشون نایابه...
هیچ نایابی نداره این بازی دوست من تو بازار هست تودیوارم بگردی پیدامیشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام ممنون اره والا منم تازه تمومش کردم خیلی باهاش حال کردم پلات کردنشم خیلی راحت بود با ترفند خریدن تروفی خخخ در واقع بازی اصلا کوتاه نبود چون باید سه بار بازی رو میرفتی که دور سوم اصلا ادامه داستان بازی بود و نباید گفت که سه بار بازی رو باید میرفتی چون جزو داستان بود در کل یکی از بهترین بازی هایی بود که رفته بودم.بازی قشنگیه موقعی که اومد تمامش کردم ارزش خرید داره خوب بفروشی
رو چشمم حتما درست میگیددوست عزیز شما آزاد هستین بازیتونو به هرقیمتی که دوست دارین بفروشین و هیچکسی نمیتونه چیزی بگه
ولی از شما و همه دوستان خواهش میکنم تیتر تاپیکتون رو ساده بنویسین و از اینجور الفاظ استفاده نکنین,الان شما بازیتون رو میفروشین میره ولی چند نفر تیتر تاپیک رو میبینن و فکر میکنن قحطی بازی چیزی شده فورا قیمتاشونو میبرن بالا و به همین راحتی خودمون باعث گرونی میشیم!
ممنون از همکاریتون.![]()
انصافا قبول دارم و بازی نایاب میخوای که اصلا نیست تو بازاز اینه dragon quest builders که پلمپ دارمش هنوز بازش نکردم شاید بفروشمش چون روی ویتا هم دارمشدوست عزیز شما آزاد هستین بازیتونو به هرقیمتی که دوست دارین بفروشین و هیچکسی نمیتونه چیزی بگه
ولی از شما و همه دوستان خواهش میکنم تیتر تاپیکتون رو ساده بنویسین و از اینجور الفاظ استفاده نکنین,الان شما بازیتون رو میفروشین میره ولی چند نفر تیتر تاپیک رو میبینن و فکر میکنن قحطی بازی چیزی شده فورا قیمتاشونو میبرن بالا و به همین راحتی خودمون باعث گرونی میشیم!
ممنون از همکاریتون.![]()
بازی به این دوست عزیزمون فروخته شد.سلام دوست عزیز
منم کرمانشاهم اگر اوکی بودی بازی رو برمیدارم
09184269497 اين شماره بنده س تلگرام واتس پيامک تماس در خدمتتون هستم
یاحق داداش