فروش بازي Mass Effect 3 Region 2 بدون تفاوتي با آك !!

• Thread starter Thread starter Red V
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Red V

کاربر سایت
Rating - 100%
9   0   0
باسلام به حضار گرامي :d

همون طور كه مشاهده ميكنيد بنده فروشنده اين عنوان هستم ( Mass Effect 3 Region 2 ) فقط اين رو بهتون بگم كه بازي 5 الي 6 روز هست خريداري شده و به هركي كه جز پارگي سلفون تفاوتي با بازي آك پيدا كنه بنده بازي رو به ايشون هديه ميدم .

نكات تكميلي :

• اول از همه بابت كيفيت نسبتا بد عكس ها عذرخواهي ميكنم .
  • بازي ريجن 2 هست و همراه با كد انلاين . كد انلاين به هيچ وجه استفاده نشده و در پك بازي موجود هست .
  • بازي فرقي با اك نداره و سلفون بازي نيز به خريدار داده ميشود تا مثل خودم در اين مدت ازش نگهداري كنه .
  • پول پست با خريدار محترم هست .
  • ريجن 2 اين بازي براحتي در بازار پيدا نميشه و خودم توسط يك دوست با وفا اين رو پيدا كردم و آك خريدم .
قيمت :

با توجه به اينكه قيمت آك اين بازي در بازار 95 تا 97 تومن هست و اين بازي هم فقط سلفونش پاره شده قيمت پايه :

Price : 85t

Price : 75t

DSCF1015.jpg DSCF1013.jpg DSCF1014.jpg

آخرین ویرایش:
قثیمتت خیلی خیلی بالاست....همین 2روز پش من پلمشو 65 دادم رفت:دی تازه 7تومنم پول پست دادم:دی

حتما شما خيلي ارزون دادي :d ولي خب من از ارزون فروش ترين فروشنده همين فروم كه باهام رفيقم هست اين بازي رو اك خريدم و توجه به قيمتي به خودش بهم داد من اين قيمت رو گذاشتم . عجله و اجباري هم براي فروش ندارم و اگه كسي نخواست فوق فوقش نگهش ميدارم .

حتما شما خيلي ارزون دادي :d ولي خب من از ارزون فروش ترين فروشنده همين فروم كه باهام رفيقم هست اين بازي رو اك خريدم و توجه به قيمتي به خودش بهم داد من اين قيمت رو گذاشتم . عجله و اجباري هم براي فروش ندارم و اگه كسي نخواست فوق فوقش نگهش ميدارم .
الان که تحقیق کردم دیدم من احمق ارزون دادم:))
50 میخرم:|

MV5BMTMwODg0NDY1Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwMjkwNTgyMg@@._V1._SY317_.jpg

برای دوست خوبمون:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or