Core2Duo کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jun 30, 2007 #1 سلام من یه اکانت WOW دارم ريال سریال اصلی رو خود بلیزارد. Night Elf Warior Level 21 فروشیه کسی طلبه هست ؟
سلام من یه اکانت WOW دارم ريال سریال اصلی رو خود بلیزارد. Night Elf Warior Level 21 فروشیه کسی طلبه هست ؟
vampire may cry کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jun 30, 2007 #2 نوشته شده توسط Core2Duo: سلام من یه اکانت WOW دارم ريال سریال اصلی رو خود بلیزارد. Night Elf Warior Level 21 فروشیه کسی طلبه هست ؟ بیشتر... خوب داداش اول قیمت رو بگو بعد اسم سرور رو بگو بعد ببین کسی طلبه هست یا نه.
نوشته شده توسط Core2Duo: سلام من یه اکانت WOW دارم ريال سریال اصلی رو خود بلیزارد. Night Elf Warior Level 21 فروشیه کسی طلبه هست ؟ بیشتر... خوب داداش اول قیمت رو بگو بعد اسم سرور رو بگو بعد ببین کسی طلبه هست یا نه.
Skuul کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Jun 30, 2007 #3 براي طلبه بودن كه با يد بري قم تو حوضه ولي راست ميگه بگو چند ميفروشي راستي اگه به بليزارد بگم داري اينكارو مي كني سريع اكانتتو مي بندن :laughing::biggrin1:
براي طلبه بودن كه با يد بري قم تو حوضه ولي راست ميگه بگو چند ميفروشي راستي اگه به بليزارد بگم داري اينكارو مي كني سريع اكانتتو مي بندن :laughing::biggrin1:
Core2Duo کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 1, 2007 #4 برا چی ببندن ؟ کار خلاف نیست که سرور آمریکا هست. Realm Antonidas قیمت هم من نمیدونم این چیزا تو چه قیمتیه ! شما پیشنهاد بدید، بگید چقدر میارزه ؟
برا چی ببندن ؟ کار خلاف نیست که سرور آمریکا هست. Realm Antonidas قیمت هم من نمیدونم این چیزا تو چه قیمتیه ! شما پیشنهاد بدید، بگید چقدر میارزه ؟