Q QUiCK_SiLVER کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 19, 2018 #1 سلام یک اکانت Escape from tarkov استاندارد ادیشن واسه فروش داشتم. ورژن بازی هم EU هست. برای اطلاعات بیشتر پیام بدید. ممنون.
سلام یک اکانت Escape from tarkov استاندارد ادیشن واسه فروش داشتم. ورژن بازی هم EU هست. برای اطلاعات بیشتر پیام بدید. ممنون.
nobodyvb کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 20, 2018 #2 نوشته شده توسط QUiCK_SiLVER: سلام یک اکانت Escape from tarkov استاندارد ادیشن واسه فروش داشتم. ورژن بازی هم EU هست. برای اطلاعات بیشتر پیام بدید. ممنون. بیشتر... قیمت هم بدین
نوشته شده توسط QUiCK_SiLVER: سلام یک اکانت Escape from tarkov استاندارد ادیشن واسه فروش داشتم. ورژن بازی هم EU هست. برای اطلاعات بیشتر پیام بدید. ممنون. بیشتر... قیمت هم بدین
Q QUiCK_SiLVER کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 20, 2018 #3 نوشته شده توسط nobodyvb: قیمت هم بدین بیشتر... والا قیمت خاصی مد نظرم نیست. اگه میخواید بگید با هم کنار میایم.
نوشته شده توسط nobodyvb: قیمت هم بدین بیشتر... والا قیمت خاصی مد نظرم نیست. اگه میخواید بگید با هم کنار میایم.
Moh@mm@d_ho3ein عضو جدید Rating - 0% 0 0 0 Apr 30, 2019 #6 سلام من میخرم شرایطش و وضعیت اکانتو به من بگید لطفا
usarmy13 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 10, 2019 #7 نوشته شده توسط Moh@mm@d_ho3ein: سلام من میخرم شرایطش و وضعیت اکانتو به من بگید لطفا بیشتر... سلام_اگر بازی EFT را دوست داری تیمی ادامه بدهی خوشحال میشیم به جمع تارکوف باز ها بپیوندی. Reactions: masoud_5april and rebinhood
نوشته شده توسط Moh@mm@d_ho3ein: سلام من میخرم شرایطش و وضعیت اکانتو به من بگید لطفا بیشتر... سلام_اگر بازی EFT را دوست داری تیمی ادامه بدهی خوشحال میشیم به جمع تارکوف باز ها بپیوندی.
H Hossein9473 عضو جدید Rating - 0% 0 0 0 Jan 31, 2020 #9 کسی هست کهescap from tarkov ro ba call of MW عوض کنه؟