.PinkFloyd. کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Apr 1, 2019 #1 سلام دوستان وقتتون بخیر در این اکانت فقط سی دی کی anthem فعال شده قیمت: 320 هزارتومان 200 هزارتومان آخرین ویرایش: Jun 1, 2019
Hellgate:london کاربر ویژه Loyal Member Rating - 0% 0 0 0 Apr 2, 2019 #3 سلام، میشه یه توضیحی بفرمایید که چجوری Anthem رو بازی می کنید ؟ نحوه کانکت شدن و ... من دارم قلقلک می شم برای خریدش. یا علی...
سلام، میشه یه توضیحی بفرمایید که چجوری Anthem رو بازی می کنید ؟ نحوه کانکت شدن و ... من دارم قلقلک می شم برای خریدش. یا علی...
.PinkFloyd. کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Apr 3, 2019 #4 نوشته شده توسط Hellgate:london: سلام، میشه یه توضیحی بفرمایید که چجوری Anthem رو بازی می کنید ؟ نحوه کانکت شدن و ... من دارم قلقلک می شم برای خریدش. یا علی... بیشتر... سلام دوست عزیز کار خاصی نمی خواد انجام بدید فقط برای sign in به origin نیاز به کوه شکن دارید به قول دوستان. بعدش می تونید خاموش کنید و برید تو بازی
نوشته شده توسط Hellgate:london: سلام، میشه یه توضیحی بفرمایید که چجوری Anthem رو بازی می کنید ؟ نحوه کانکت شدن و ... من دارم قلقلک می شم برای خریدش. یا علی... بیشتر... سلام دوست عزیز کار خاصی نمی خواد انجام بدید فقط برای sign in به origin نیاز به کوه شکن دارید به قول دوستان. بعدش می تونید خاموش کنید و برید تو بازی