r3z6a0 کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 May 13, 2017 #1 درود خدمت دوستان اکانت باتل فیلد 1 با لول 80 قیمت 85 هزار تومان کاملا قانونی اکانت شخصی بنده هست کل مشخصات هم عوض میشه ارسال مشخصات بعد از واریز Attachments batt.JPG 125.3 KB · مشاهده: 8
درود خدمت دوستان اکانت باتل فیلد 1 با لول 80 قیمت 85 هزار تومان کاملا قانونی اکانت شخصی بنده هست کل مشخصات هم عوض میشه ارسال مشخصات بعد از واریز
A amooei کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 May 13, 2017 #2 سلام، اوريجين مگه تحريم نيست؟ Sent from my iPhone using Tapatalk
r3z6a0 کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 May 13, 2017 #3 دوست عزیز یه قند شکن فقط برا اجرا لازم داری بعد کار میکنه سروراش بدونه قندشکن
A amooei کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 May 15, 2017 #4 نوشته شده توسط r3z6a0: دوست عزیز یه قند شکن فقط برا اجرا لازم داری بعد کار میکنه سروراش بدونه قندشکن بیشتر... يعني بعد وارد شدن به بازي ميشه قندشكن رو بست؟ من رو بتل ٤ اينكارو ميكنم ميپره بيرون از بازي Sent from my iPhone using Tapatalk
نوشته شده توسط r3z6a0: دوست عزیز یه قند شکن فقط برا اجرا لازم داری بعد کار میکنه سروراش بدونه قندشکن بیشتر... يعني بعد وارد شدن به بازي ميشه قندشكن رو بست؟ من رو بتل ٤ اينكارو ميكنم ميپره بيرون از بازي Sent from my iPhone using Tapatalk
r3z6a0 کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 May 15, 2017 #5 نوشته شده توسط amooei: يعني بعد وارد شدن به بازي ميشه قندشكن رو بست؟ من رو بتل ٤ اينكارو ميكنم ميپره بيرون از بازي Sent from my iPhone using Tapatalk بیشتر... من که این بازی که اجرا میشه قند شکنو بستم بدونه مشکل بازی کردم از بازی نمیاد بیرون Reactions: amooei
نوشته شده توسط amooei: يعني بعد وارد شدن به بازي ميشه قندشكن رو بست؟ من رو بتل ٤ اينكارو ميكنم ميپره بيرون از بازي Sent from my iPhone using Tapatalk بیشتر... من که این بازی که اجرا میشه قند شکنو بستم بدونه مشکل بازی کردم از بازی نمیاد بیرون
S SinaHero کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 12, 2017 #6 دوستان كسي اگه اكانت بتلفيلد ١ خواست من درخدمتم اكانت كاملا قانونيه و مال خودمه بعد خريد تمامي اطلاعات رو خدمتتون ميدم Battlefield 1 Deluxe Edition Fifa 17
دوستان كسي اگه اكانت بتلفيلد ١ خواست من درخدمتم اكانت كاملا قانونيه و مال خودمه بعد خريد تمامي اطلاعات رو خدمتتون ميدم Battlefield 1 Deluxe Edition Fifa 17