فروشنده فروش اکانت شیرینگ قانونی PS4 شامل GTA V- Infamous Second Son- God of War Remastered

• Thread starter Thread starter MHJJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MHJJ

کاربر سایت
Rating - 100%
2   0   0
ظرفیت اکانت= 3 (به این مفهوم که بازی‌های موجود روی آن‌ها را می‌شود داخل همان اکانت‌ها، دانلود، اجرا و بازی کرد)
لیست بازی‌های موجود در اکانت: GTA V- Infamous Second Son- God of War Remastered
قیمت= 120 هزار تومان (که 64 هزار تومان پایین‌تر از قیمت اصولی است!)
ریجن اکانت=1
*لازم به ذکر است که اکانت توسط خود بنده خریداری و نام‌گذاری‌شده است و من مدت سه سال است که بدون هیچ مشکلی از آن و بازی‌های موجود بر رویش استفاده می‌کنم.
قیمت بازی God of War III Remastered روی پلی‌استیشن استور= 20 دلار (قیمت رسمی اکانت شیرینگ= 38 هزار تومان)
قیمت بازی Infamous Second Son روی پلی‌استیشن استور= 20 دلار (قیمت رسمی اکانت شیرینگ= 38 هزار تومان)
قیمت بازی Grand Theft Auto V روی پلی‌استیشن استور= 60 دلار (قیمت رسمی اکانت شیرینگ= 108 هزار تومان)
این یعنی قیمت اصولی اکانت 184 هزار تومان می‌شود اما این اکانت با قیمت 120 هزار تومان به فروش می‌رسد!
*اکانت متعلق به هیچ‌یک از فروشگاه‌های اکانت شیرینگ مانند «گیم‌شیرینگ» نیست و توسط شخص بنده خریداری شده، استفاده شده و به فروش می‌رسد.
20170905073134.jpg

آخرین ویرایش:
البته باید اشاره کنم که بازی infamous :second son رایگان شده برای کاربران پلاس

Sent from my iPhone using Tapatalk
خودتون هم فرمودید، برای کاربران پلاس... بماند که وقتی بازی رو به اون روش دریافت کنید فقط وقتایی که پلاس داشته باشید امکان اجرای بازی رو دارید.

• Like
Reactions: alirezashirin74

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or