فروش اچ تی سی 3470 فاروس

m_darren1983

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام من یه مدتیه که از دبی گوشی میارم
بیشتر گوشی هایی که آوردم نوکیا و سونی اریکسون بود که فروش رفت ولی چون هیچ کس از اچ تی سی اطلاعاتی نداره نتونستم بیرون ابش کنم چون این سری گوشی های اچ تی سی تمام امکاناتش در ایران قابل استفاده هست و همه فکر میکنن از این گوشی چینی هاست !

P3470
htclg.gif
وضعیت حدود قيمت ( تومان ) گارانتی اصلی 525000
جدول مشخصات گوشي​
مشخصات وضعیت گوشی :
available.gif
موجود در بازار نام گوشي: P3470 تاريخ معرفي : ماه فوریه سال 2008
باند فركانس:​
باند :
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 سيستم عامل نوع: Microsoft Windows Mobile 6.0 Professional مشخصات ظاهري وزن: 122 گرم سايز (میلی متر) : طول : 108 عرض : 58.3 ضخامت : 15.7 رنگ بندي گوشي : نقره ای - مشکی مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش 65536 رنگ ابعاد: 240x 320 پیکسل 2.8 اینچ صفحه نمايش لمسي: دارد حالت اسكرين سيور: دارد تصوير زمينه: دارد مشخصات دوربين نوع: 2 مگاپیکسل قابليت بزرگنمايي: دارد ابعاد عكس : 1600x1200 پیکسل قابليت فيلمبرداري: دارد مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه فلاش: ندارد مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک قابليت دريافت زنگ: دارد پخش MP3 به جاي زنگ: دارد مشخصات پخش كننده موزيك نوع: MP3 player قابليت پخش: MP3/AAC+/AAC مشخصات حافظه حافظه گوشي: 128 مگابایت RAM و 256 مگابایت ROM دارای پردازنده TI OMAP 850, 200 Mhz حافظه مموري كارت : دارد (microSD (TransFlash دفترچه تلفن: دارد نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد ابزار ارتباطي گوشي پورت: miniUSB بلوتوث: دارد نسخه 2 با A2DP اينفرارد: ندارد GPRS : دارد Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps EDGE : دارد Class 10, 236.8 kbps HSCSD : ندارد : 3G
ندارد Wireless LAN: ندارد بازي نام بازي : دارد مرورگر اينترنت WAP : دارد xHTML : دارد HTML : دارد PocketIE ساير مشخصات messaging : SMS, MMS, Email, Instant Messaging تايپ هوشمند T9 : دارد ويبره : دارد آيفون : دارد منشي تلفني : ندارد سيستم ضبط صدا: دارد سيستم شماره گيري با صوت: ندارد فرمان صوتي : ندارد راديو : ندارد چراغ قوه: ندارد فن آوري Push to talk : ندارد مكالمه تصويري: ندارد قابليت ويرايش آفيس: ندارد قابلیت نمایش فایل های آفیس قابليت نمايش Pdf : دارد قابليتهاي ديگر: Java MIDP 2.0 و دارای سیستم موقعیت یاب ماهواره ای (GPS ) مشخصات باتري نوع: Standard battery, Li-Ion 1100 mAh زمان مكالمه مداوم: 5 ساعت و 50 دقیقه زمان آماده به كار: 240 ساعت اینم اطلاعات گوشی در ضمن این اچ تی سی ها باطری خیلی قوی دارند!
عکس های گوشی و در ضمن تو جعبه گوشی یه کیف جیر هست و گارانتیش هم یاسه!!!!;)
htc-p3470-mobile-phone.jpg
88583_htcbigg.jpg

خب عزیز تو 25 تا کشور نمایندگی داره منم اونجا با گارانتی نگرفتم ولی اونجا هم اگر با گوشی مشکلی داشتید میتونید بدید تعمیر ولی من گوشی رو بردم نمایندگی تو خیابان دکتر بهشتی دادم گارانتی کردن و اگر بدونید یاس همون Etessalat هست!ولی برای اچ تی سی و تمام تجهیزات گوشی رو هم درست میکنه و الکی از من 100 تومان پول نگرفته!!!
من گوشی برام حدود 410 و گارانتی برام 100 تومان آبخورده ولی کلا هیچکس از اچ تی سی هیچی نمیدونه واسه همین فروشش کمه!
بازم سوالی باشه در خدمتیم!!

دوست من استفاده کردم اما
این گوشی بین HTC ها زیاد جالب نیست
کسیم نیگه چینی هست
تا جایی هم که میدونم و دیدم دوبی از کجا گرفتین که این قیمت میدین؟
:confused:
با گارانتی؟؟؟؟؟؟

عرض کردم 400 برای خودم تموم شد با گارانتی استوک ولی اوردم گارانتی کردم که بفروشم
کلا این گوشی ها اینجوری هستند من خواهرم خودش خرید و خیلی خوشش اومد!
واسه دامادمونم دایموند اوردم ولی چون خوره نوکیا داشت داد یه ایی 90 بر داشت مثل اینکه شمام اطلاعی از این گوشی ها ندارید!!!
شما نوکیا باز هستید؟ چون شاید با گوشی کم کار کردید نمیدونید چه امکاناتی داره همین جی پی اسش که پرشین تولز اومد مپ کاملش رو داد بیرون واسه ایران!
اسپیکر قوی هم داره!
دوربینش هم که 2 رزولیشن بالا هست!
ویندوز 6.0 هم که داره!
کیفیت ال سی دیش هم خیلی عالی هست!
مث دایموند میمونه فقط ماتشه!

این که gps نداره؟!؟! بعدشم شما برو علادین ازت میخرن !!! کی گفته کسی htc رو نمیشناسه؟!؟! در مورد lcd بهتره کلمه عالی رو به کار نبری !!! و این اصلا قابل مقایسه با diamond نیست!!!;)

دایموند که آش دهن سوزی نبود و کیفیت ال سی دیش از ان 95 بهتر هست حالا من نمیدونم چرا نزدن 16000000 رنگ! ولی کلا گوشی باحالی هست!
در ضمن من وقتی خودم وارد میکنم چرا به این نامردا بدم 420 گوشی اک رو که واسه خودم 500 تموم شده میدم به مشتری که اونم ارزون تر خریده باشه!;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or