فروش استثتایی بازیهای NG و کابل VGA 360 !

fade2black

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
دوستان کنسلو رو به یکی از بچه های بازیسنتر ( MANIX )، فروختم ولی بازیهاش + کابل VGA مونده که اگه کسی بخواد میخوام بفروشمشون. کابل رو از NextGen گرفتم و در حد نو از لحاظ کیفیت هم هیچ مشکلی نداره و تصویر بسیار شفاف و بدون تاری گوشه های کادر رو میده که به اسم Microsoft معروف ولی اصل MS نیست. قیمتشم من 15 در نظر گرفتم. برای بازیام قیمت رو خودتون بدین ولی اگه کسی هر 18 تا رو باهم خواست میتونم یه تخفیف هم بهش بدم .دوستانیکه مایل به خریدن میتونن تو پیام خصوصی مطرح کنن یا اینجا پست بدن .

لیست بازیام هم اینه :
cod4 - Paradise - pes08 - nba 2k8 - GTA4 - GOW - VirtuaFighter5 - Bully - DarkSector - Halo3 - DMC4 -LostPlanet - GRAW2 - AssassinsCreed - Condemned2 - Bioshock - Forza - DiRT

شماره من :

9354312595

آخرین ویرایش:
دوستان چون ریجن کنسول من UC بود، طبیعتا بازیایی که Free نیستن دارای RegionLuck یوسی ( UC ) میباشن.
ودیگه اینکه غیر از GTA ،همه بازیا مال NextGen هست .

Good واقعا راست میگه هنوز کابله VGA بو نویی میده و بازیهاش خیلی خیلی تمیزه بدون خش من خودم کنسولشو گرفتم اینام بود که من VGA و بازیهارو داشتم وگرنه خودم همشو میگرفتم .

من پیشنهاد میکنم از دست ندید خیلی داری ارزون میدی بیشتر از اینا می ارزه.

بازيها اگه "اصلا" خش نداشته باشه، من چنتاش رو ميخوام:

cod4 - GTA4 - DMC4 -LostPlanet - GRAW2 - AssassinsCreed - Condemned2 - Bioshock - Forza - DiRT

اينا رو چند حساب ميكني؟

من خودم تو نگهداری بازیا خیلی دقت کردم و نمیشه گفت که خشی بابت نگهداری بد روش افتاده باشه. اما از اونجاییکه من خودم به این مسئله خیلی حساس بودم به طاهر زنگ زدم و اونم گفت که اگه خش خیلی ریز و بصورت دورانی روی DVD افتاده باشه کاملا طبیعیه و مشکلی پیش نمیاره و مربوط به نوع Defragment دیتای اون بازی که نامرتب رایت شده. من تا حالا بازیام تو هیچ کنسول دیگه ای نرفته و از نظر سلامت اونها 100% تضمین میدم .فقط DiRT یه مشکل از همون اول داشت که یکی از مپهاش اشکال داره و میشه گفت فقط 90% بازی سالم و چون حسش نبود نرفتم NG که عوضش کنم اما طاهر گفت که هر وقت بیاریش برات عوض میکنم .به هر حال بعضی از DVD ها کاملا نو و بدون حتی یه خش ریزه مثل PES08 که میشه گفت آکبنده .

بازيها اگه "اصلا" خش نداشته باشه، من چنتاش رو ميخوام:
شما 10 تا بازی سفارش دادی که من DiRT رو حساب نمیکنم و قیمت رو بهت 18 میدم اما اگه پستی نخوای میتونم کمتر هم باهات را بیام، فقط خبرشو زودتر بهم بده که بچه ها بعضا از بازیا رو میخوان .

من پیشنهاد میکنم از دست ندید خیلی داری ارزون میدی بیشتر از اینا می ارزه.
ممنون داداش، شرمندمون کردی !

سلام
والله من خيلي رو ديسك حساسم، اگه ميشه بگين كدوما اصلا خط و خش ندارن، همونا رو بردارم.
ضمنا واسه هزينه پست چي كنيم، شما ميتوني يه روز با مترو تا مثلا ايستگاه صادقيه بياي؟

wiiرايش:
ضمنا اگه بازيها Full Stealth نباشن به درد من نميخورن. لطفا اونايي كه Full Stealth هستن رو بگو.

سلام
والله من خيلي رو ديسك حساسم، اگه ميشه بگين كدوما اصلا خط و خش ندارن، همونا رو بردارم.
ضمنا واسه هزينه پست چي كنيم، شما ميتوني يه روز با مترو تا مثلا ايستگاه صادقيه بياي؟

wiiرايش:
ضمنا اگه بازيها Full Stealth نباشن به درد من نميخورن. لطفا اونايي كه Full Stealth هستن رو بگو.
دوست عزیز جواب سئوال شما رو تو پیام خصوصی براتون فرستادم .

بچه ها من CoD 4 رو گرفتم
خیلی خیلی تمیزه
اصلا خشی که لنزم میندازه روش نیست چه برسه به خش
اگه این بازیارو میخواد بخرید...اینا با نو فرقی نداره

مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or