فروشنده فروش آرشیو 10TB بازیهای کامپیوتر pc روی هارد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بر کاربر z2s sas عجب لیست وحشتناک خوبی واقعا یکی از بهترین و کامل ترین لیست های بازی ای هست که دیدم.
چقدر هم خوب و با دقت آرشیو شدن
یک سوال داشتن برای سیستم عامل Mac Os هم آرشیو بازی ای دارید؟
برای PS4 چطور ؟

• Like
Reactions: z2s sas
سلام بر کاربر z2s sas عجب لیست وحشتناک خوبی واقعا یکی از بهترین و کامل ترین لیست های بازی ای هست که دیدم.
چقدر هم خوب و با دقت آرشیو شدن
یک سوال داشتن برای سیستم عامل Mac Os هم آرشیو بازی ای دارید؟
برای PS4 چطور ؟
خیلی ممنون نظر لطفتونه.
راستش هنوز لیست کامل نیست ولی عنوان هایی توش هست که کمتر جایی می تونید پیدا کنید.
بازیهای مک و ps4 ندارم. ولی بیش از 3 ترابایت بازی ps3 هم دارم که فقط شامل عناوین انحصاری و cosole only هستند.
اونا روهم هر 500 گیگ 50000 تومن تقدیمتون میکنم و یا با هارد به صورت کلی میفروشم.
سپاس از شما دوست گرامی

سلام
قصد دارم آرشیو بازیهامو بفروشم .
حدودا 10 ترابایت حجم کلشه . بازیهای فشرده کاملا چک شده و سالم است و هیچگونه حذفیاتی هم ندارند. به خاطر شخصی بودن آرشیو وسواس بسیار زیادی به خرج دادم!
راهنمای لیست:
1. در قسمت information اطلاعاتی در مورد ریپک کننده بازی و آخرین ورژن یا آپدیت بازی نوشته شده.
FG = Fitgirl . CP = CorePack . BB = Blackbox
2. امتیاز بازی ها (rate) تا نود درصد براساس متاکریتیک هستند و بقیه استیم یا سایت ها معتبر دیگه. ولی لزوما امتیازات متاکریتیک برای نسخه های pc نیستند.
3. حجم بعضی از بازیهای ریپک FG من از سایتهای ایرانی بیشتره که علتش کامل بودن بازی برای مطابق بودن md5 با نسخه اصلی و در نتیجه آپدیت شدن بدون مشکل است.
قیمت:
قیمت هر 500 گیگ 75 هزار تومان
کل آرشیو به همراه هاردها هم به فروش میرسد. برای اطلاعات بیشتر دایکرت بدید.

دانلود لیست
من خریدارم
لطفا ب من پیام بدید
09123843159

سلام
قصد دارم آرشیو بازیهامو بفروشم .
حدودا 10 ترابایت حجم کلشه . بازیهای فشرده کاملا چک شده و سالم است و هیچگونه حذفیاتی هم ندارند. به خاطر شخصی بودن آرشیو وسواس بسیار زیادی به خرج دادم!
راهنمای لیست:
1. در قسمت information اطلاعاتی در مورد ریپک کننده بازی و آخرین ورژن یا آپدیت بازی نوشته شده.
FG = Fitgirl . CP = CorePack . BB = Blackbox
2. امتیاز بازی ها (rate) تا نود درصد براساس متاکریتیک هستند و بقیه استیم یا سایت ها معتبر دیگه. ولی لزوما امتیازات متاکریتیک برای نسخه های pc نیستند.
3. حجم بعضی از بازیهای ریپک FG من از سایتهای ایرانی بیشتره که علتش کامل بودن بازی برای مطابق بودن md5 با نسخه اصلی و در نتیجه آپدیت شدن بدون مشکل است.
قیمت:
قیمت هر 500 گیگ 75 هزار تومان
کل آرشیو به همراه هاردها هم به فروش میرسد. برای اطلاعات بیشتر دایکرت بدید.

دانلود لیست
سلام
خوبی داداش ؟ لیست بازی هایی که گذاشتی بالا نمیاد ؟ اگه امکانش هست لیست رو بزار

لطفا سریعتر بهم اطلاع بدید زیاد وقت ندارم زودتر باید 7 ترا بازی کامپیوتر ردیف کنم ممنون.شمارمو میزارم تماس بگیرین باهم تا طی این یه هفته خرید کنم.
09015276370

لطفا سریعتر بهم اطلاع بدید زیاد وقت ندارم زودتر باید 7 ترا بازی کامپیوتر ردیف کنم ممنون.شمارمو میزارم تماس بگیرین باهم تا طی این یه هفته خرید کنم.
09015276370
جناب من هاردهامو فروختم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or