فروشنـده ACE COMBAT LIMTIED EDITION...........

baris manco

کاربر سایت
Rating - 100%
4   0   0
سلام..ریجن 2 میباشد کد آنلاین نمیخاد یه کد داره تو این نسخهکه یه هواپیمای اضافه داره فقط همین:دی که اونم استفاده شده:دی قیمت 67:دی.تحویل حضوری کرج و تهران....................
بابت عکس دوم به بعد شرمنده پوست نارنگی هارو گذاشتم که شاهد باشن:دی:دی راستی یدونه دفترچه یاد داشت هم تو پکش هست:دی با آنچارتد 3 عوض میشه سر گرفته میشه:دی با *SONIC GENERATION عوض میشه :دی یه بلوری اضافه هم داره SOUND TRACK بازی هاست که یعضی هاش خیلی شبیه موسیقی ایرانیه:دی
1snjuqu06jha0y2hfkm.jpg
c4905ibu84s0s7a01o3z.jpg
33u01cxgj47dw81u7lqf.jpg
د:دی:دیقیمت به 65 تومان کاهش یافت فقط تا فردا

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 4th
با با فرهاد تو با این عکسایی که گذاشتی معلومه هیشکی نمی خره یارو فک می کنه پشتتم با این پاک می کنی :p

یه عکس درست بگیر یا راستشو بگو فروشش سر کاری؟

فرهاد من میخوام اینو!!
۳۶ ماهه....
با دو درصد بهره...قبوله؟!
با گذشت هر ماه هم قیمت بازی پایین میاد...
که در نهایت با گذشت ۳۶ ماه ارزش بازی میشه حدود ۱۰ هزار تومن...
پس ماهی ۲۷۰ تومن میریزم به حسابت...
قبوله؟!
شماره کارت بده
:dفکردی فقط خودت بلدی بدی دست اینو اون

فروختــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــه نشد:biggrin1::biggrin1:قیمت به 60 تومان کاهش یافت فقط تا فردا
چقدر بی معرفت شدید جدیدا:دی

نبود؟!:دی :دی ؟!*

---------- نوشته در 09:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:41 PM ارسال شده بود ----------

Up_Poster.JPG
:((

---------- نوشته در 09:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:48 PM ارسال شده بود ----------

باوو کردمش 60 تومن دیگه چیمیخاد آخه:دی

---------- نوشته در 10:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:54 PM ارسال شده بود ----------

اصلا برید نووشو بخرید 100 تومن:دی:دی:دی*

---------- نوشته در 10:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:04 PM ارسال شده بود ----------

الان فکر کردم دیدم 60 تومن خیلی حال دادم:دی ضلمه به خودم:دی 70 خوبه:دی:دی
صلوات:دی

آخه
باهووش:d
....خب قاب بازیو با پیش دستی اشتبا گرفتی!!!روش نارنگی پوس کندی خوردی...گند زدی به بازی...!!!
بعد توقع داری کسی ازت بخره!؟!؟>:)
پوست نارنگیاش تو حلقم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or