فروشنده xbox slim 4gig و لوازم جانبی ps3

adashk2008

کاربر سایت
Rating - 100%
5   0   0
با سلام

1 عدد xbox slim 4gig به فروش میرسد ..
دسته ارجینالش روش هست .. تمیز هست .. این دستگاه از دبی خریداری شده .. هیچ مشکلی هم نداره ..
1 هارد 120 گیگ روش هست ... این دستگاه باندل کینکت بوده که کینکتش قبلا فروخته شده ......
به خریدار یه سری بازی جدید هست حدوده 15 تا رایگان داده میشه .....

هیچ قطعه ای جدا فروخته نمیشود .....

قیمت بیشنهادی رو ارسال کنید به بالاترین بیشتهاد فروخته میشود ....
دستگاه فروخته شد .............
هارد اسلیم هنوز موجود است 120 گیگ .....

1 عدد هدست ps3 .. قیمت 20 تومان
1 عدد کیبورد wireless ps3 قسمت 35 تومان

جفتش چون قابش برسی بود دیگه جر واجر شد قاب ندارن ......

بازی ها :
کلیه نمایشگاهای سال 2011 از مانیا سافت خریداری شده .. اون ها هم کلا میدم 15 تومان ............
18 تا بازی pc از مانیا سافت گرفتم همه هم تمیز .. هر کدوم 1500
FIFA 11 _ PS3........................ Region 2 15 toman
uncharted 2 ....... plut .................. region 2 20 toman
uncharted 3 region 2 ............................ 40 toman کد استفاده شده .....

Attachments

• IMG_0503.jpg
    IMG_0503.jpg
    129.6 KB · مشاهده: 96
  • IMG_0506.jpg
    IMG_0506.jpg
    198.3 KB · مشاهده: 168
  • IMG_0504.jpg
    IMG_0504.jpg
    141.9 KB · مشاهده: 146
آخرین ویرایش:
با سلام به دوست عزیز من بازیهای 360 رو میخوام میشه لطف کنید وجواب بنده رو بدید؟؟؟؟فردا جمعست می خوایم بازی کنیم
دوست عزیز عجله کار شیطونه عجله نکن من دو صفحه پیش بازیا رو رزرو کردم منتظر عکسشونم اگه به کار من نیومدن اونموقع مبارکتون باشه .

دوست عزیز عجله کار شیطونه عجله نکن من دو صفحه پیش بازیا رو رزرو کردم منتظر عکسشونم اگه به کار من نیومدن اونموقع مبارکتون باشه .

اول سلام به شما دوست عزیز دوم اینکه بازیها رزروی نیست هر کی قیمت بالاتر پیشنهاد بده مال اون میشه. سوم اینکه اصلا اقا جون من بازیای pc روهم میخوام میشه شماره tell بدیدb-)
pls

سلام اقا من یه گوشی دارم می خوام بفروشم XBOX بگیرم شما عوض میکنید مطمعا پشیمون نمیشید گوشی HTC HD2 T.MOBILE هست و دو تا گارد باهاش هست از اون اول هم برچسب روش بوده یه رم 16گی و یه باطری 90 تومن جاش پول دادم با ذاشتن این گوشی هم میتونی اندروید قوی و یه ویندوز فون داشته باشی
در ضمن از اروپا برام اوردن
با تشکر

اول سلام به شما دوست عزیز دوم اینکه بازیها رزروی نیست هر کی قیمت بالاتر پیشنهاد بده مال اون میشه. سوم اینکه اصلا اقا جون من بازیای pc روهم میخوام میشه شماره tell بدیدb-)
pls
معذرت میخوام فکر کردم بازی های 360 رو میخواید . بینم این دوستمون عکس میزارن تا الان که دو تاش تو عکس مشخصه که جفتشو دارم ببینم بقیش چیه . ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or