فروشنده L.A Noire PS3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Scαrface

Aspect of Life
کاربر سایت
Rating - 100%
60   0   0
سلام به همه دوستان گیم L.A Noire Region 3 رو دارم واسه فروش ...
این بازی رو یه نامردی به ما انداخت . بازی خیلی تمییز نیستش و من هم که وسواسی هستم یه دونه دیگه خریدم و اینو میخوام بفروشم .
دیسک بازی خیلی موردی نداره و تمییزه تقریبا هر چند یه چند تا خش و نقطه ریز روش افتاده ولی مشکلی نداره به اون صورت ( من چون وسواسی هستم خش های ریز رو هم میبینم , شاید خیلی ها تشخیص ندن و بگن عین آکه که نیست).
دفترچه و کارت بازی سالمه ولی تمییز نیست یه ذره تا خوردگی داره.
پک بازی شکستگی چیزی نداره و پلاستیک کاور هم سالمه فقط کاور مقوایی بازی یه تا خوردگی بد داره که به نظر میرسه پاره شده ولی پاره نیست.در کل کاور بازی زیاد جالب نیست وضعیتش.
خلاصه من با کسی رو دروایسی ندارم و چون خودم وسواسی هستم دقیقا شرایط گیم رو توضیح دادم . خیلی تمییز نیست و به درد آرشیو دار ها نمیخوره ولی چون دیسک بازی سالمه به درد کسانی که میخوان یه دور بازی کنن باز بفروشن میخوره . عکس هم به تعداد گرفتم که همه چیز مشخص باشه و مدیون کسی نشم .
پ.ن :دی در ضمن من رو وایت بورد که اسمم رو نوشتم حواسم نبود یه E آخر Nevermore رو فراموش کردم بنویسم . شما به بزرگواری خودتون ببخشید .
ویرایش : قیمت 25 تومن

zk601bkc3hxh1pe2uj8.jpg
g18f1oz0rgrezk9ub4dp.jpg

gt5c56immsgxv0gtufz.jpg

fj7o3ewkpdqb8km5lsu7.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ALit214
UP<<<<< کاهش قیمت به 30 تومن .
UP...............

آخرین ویرایش:
اقا بازی برا ممد نیست :d نگا اسم کاربریشو اشتباه نوشته :d
ببخشید برا اسپم !! خواستم تاپیکت Up بشه :d

اقا بازی برا ممد نیست :d نگا اسم کاربریشو اشتباه نوشته :d
ببخشید برا اسپم !! خواستم تاپیکت Up بشه :d
:دی راست میگه نیما :دی
اگه مثل بقیه نوشته بودم در حد آک . یه عکس همینجوری هم گرفته بودم انداخته بودم تا الان هزار باره فروش رفته بود :دی چه کنیم دیگه حلال حروم حالیمونه :دی

:دی راست میگه نیما :دی
اگه مثل بقیه نوشته بودم در حد آک . یه عکس همینجوری هم گرفته بودم انداخته بودم تا الان هزار باره فروش رفته بود :دی چه کنیم دیگه حلال حروم حالیمونه :دی

قبولت داریم محمد جان...

اینم به افتخار داش محمد UP;)

داش محمد اگه با army of two تعوض می کنی من هستم در غیر این صورت هم یه up میدم که بخاطر اسپم نارا حت نشی.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or