AT/\/\0$PH3R3 کاربر سایت Rating - 100% 12 0 0 Jul 18, 2012 #1 فروخته شد...... آخرین ویرایش: Aug 1, 2012
kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت Rating - 87.5% 14 2 0 Jul 20, 2012 #18 آقایون چرا الکی گیر میدین!؟بازی Limited باشه کد هم داره (داده میشه) بعد 80،خیلی خوبه.......... بعد هم این بازی اصلاً به غیر از رجیون 3 یافت نمیشه الآن تو همین سایت این بازی رو عادیش رو یکی میگه 80!!!
آقایون چرا الکی گیر میدین!؟بازی Limited باشه کد هم داره (داده میشه) بعد 80،خیلی خوبه.......... بعد هم این بازی اصلاً به غیر از رجیون 3 یافت نمیشه الآن تو همین سایت این بازی رو عادیش رو یکی میگه 80!!!
Abtin_Altair کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 26, 2012 #27 دوستان قیمت ایشون بسیار عالی من معمولی شو 75 گفتن بهم ولی برای لیمیتد ای قیمت خیلی معقول الکی اظهار فضل نکنید :d
دوستان قیمت ایشون بسیار عالی من معمولی شو 75 گفتن بهم ولی برای لیمیتد ای قیمت خیلی معقول الکی اظهار فضل نکنید :d
unch3 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 26, 2012 #28 نوشته شده توسط Abtin_Altair: دوستان قیمت ایشون بسیار عالی من معمولی شو 75 گفتن بهم ولی برای لیمیتد ای قیمت خیلی معقول الکی اظهار فضل نکنید :d بیشتر... من هم همینو میگم.
نوشته شده توسط Abtin_Altair: دوستان قیمت ایشون بسیار عالی من معمولی شو 75 گفتن بهم ولی برای لیمیتد ای قیمت خیلی معقول الکی اظهار فضل نکنید :d بیشتر... من هم همینو میگم.
AT/\/\0$PH3R3 کاربر سایت Rating - 100% 12 0 0 Jul 28, 2012 #29 نوشته شده توسط unch3: فروش نرفت؟ای بابا قیمتش که خوب بود. بیشتر... همین الان دوتا مشتری داره به تو و امثال تو که کلا فکر نکنم 1 ماه هم بیشتر از گیمر شدنت گذشته باشه ربطی نداره اسپم بی مورد هم نده
نوشته شده توسط unch3: فروش نرفت؟ای بابا قیمتش که خوب بود. بیشتر... همین الان دوتا مشتری داره به تو و امثال تو که کلا فکر نکنم 1 ماه هم بیشتر از گیمر شدنت گذشته باشه ربطی نداره اسپم بی مورد هم نده
G g.o.w کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Jul 28, 2012 #30 من تعجب میکنم یعنی یه آدم میتونه اینقدر بیکار باشه از صبح تا شب تو یه تاپیک اسپم بده؟ قیمت ایشون خیلی هم خوبه
من تعجب میکنم یعنی یه آدم میتونه اینقدر بیکار باشه از صبح تا شب تو یه تاپیک اسپم بده؟ قیمت ایشون خیلی هم خوبه