فروشنده درام اکبند گیتار هیرو برایXBOX360 به قیمت عالی

B!G BOSS

کاربر سایت
Rating - 100%
24   0   0
سلام خدمت دوستان

بنده یک پک وورد تور خریده بودم که گیتارش رو برداشتم ودرامش رو هم می خواستم استفاده کنم که زد درام راک بند یکی ازدوستان رو خریدم این رو دیگه استفاده نکردم اما بازشده درام وتست شده از نظرسالم بودن تا موقع فروش مشکلی نباشه

بدون بازی است

قیمت هم واقعا عالی است و همچین قیمتی هیچ جا پیدا نمی کنید

هزینه حمل ونقل هم با خریدار محترم است

واسه هر کسی که درام نداره فکر کنم بهترین موقع باشه تا صاحب یک لوازم جانبی عالی ومحشری بشه که واقعا حال میده دارم و واسه خودش دنیایی است

اینم عکس به همراه نام کاربریم
view.php
[/URL][/IMG]
من اینجا خرید فروش زیاد انجام دادم و خدا رو شکر همه راضی بودند

و بیشتر با ناظم ها واعضای فعال خریدو فروش کردم

قیمت پایه هم فقط 110هزار تومان که واقعا مفت است:-o
به اقای Leonard Cohen

فروخته شد

مبارکش باشه

اگر کسی خواست بگه شماره یکی از دوستانم رو بدم ایشون می خوان پک بگیرن وگیتارش وبازیشرو ومیکروفنش رو بردارند و اون یکی هم فقط درامش

هرکس فقط درام می خواد بگه شماره اون طرف رو بگم

آخرین ویرایش:
سلام
به تمام guitar hero ها می خوره , مثلا GH: Metallica ؟
به سری rock band هم وصل میشه ؟
باید حتما guitar هم وصل باشه ؟

سلام دوست عزیز بله به تمام سری بازی ها می خوره تست کرده یکی از دوستام دراه کلا متالیکا میزنه

نه اصلا لازم نیست گیتار رو داشته باشی همین هم کلفیه گیتار رو بعدا هم میتونی بخری
این خیلی ارزان در میاد تنهاش 185 تومان است که تو این 75 تومان صرفه جویی می کنی

نه بابا چون می خئام Expert + بازی کنم ، یه پدال دیگه لازم دارم !!! :d در مورد لذت هم ، من الان حدودا 6 7 ماهی هست به جز Guitar Hero و Rock band ، چیز دیگه ای بازی نمی کنم ، واقعا لذت بخشه ، آدم خسته نمی شه !:x

squall_1987

ایشون 100 تومان خواسته اگر تا فردا شب ساعت 12 کسی نبود و ساعت شد 00:01دقیقه دیگه به ایشون فروخته میشه وفردا بعد از ریختن پول برایشان با تیپاکس ارسال خواهد شد سریع

---------- نوشته در 09:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:54 PM ارسال شده بود ----------

اقای MGS هم 100 می خواد

دوستان اگر کسی می خواد لطفا بیتشر از قیمت کسی که می خواد باید بده تا به هش بدم چون وقتی اقای اسکوال هم 100 می خواد دیگه نمی تونم بد قولی کنم به کسی دیگه ای 100 بدم اگر کسی بیشتر ز 100 خواست به اون میدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or