فرمان جدید مایکرو سافت برای فورزا4

B!G BOSS

کاربر سایت
سلام

wheel6.7610.jpg

منابع

و
این

و
گیم اسپات

توضیحات خبر:

فرمان جدید مایکروسافت باقیمت 60$ در ماه سپتامبر به خرده فروش ها فرسته شده و در ماه اکتبر میتونید اون رو تهیه کنید. این فرمان به زیبایی برای هدایت تنظیم شده و دارای شک و یا همون Rumbling هست. این کنترولر با تمامی بازی های ریسینگی که برای Xbox منتشر شده هماهنگ خواهد بود. هرچند مایکروسافت هنوز به طور رسمی استثناعاتی در مورد این بازی ها اعلام نکرده است.

آخرین ویرایش:
خوب وقتی Kinect هست فرمان به چه درد میخوره؟؟؟!! فرمان 360 هم که قبلا بود
فرقش اینه که این 60 دلاره، ولی اونا 300 دلار:دی

مثلا یکی کینکت داره (یا برای یه بازی دیگه خریده)، بعد دلش میخواد Forza 4 رو با فرمون بازی کنه. دیگه نمیره 300 دلار پول یه ست کامل فرمون بده، همین رو میگیره و با کینکت بازی میکنه، به اضافه اینکه Head Tracking هم داره. اگرم کسی نخواست میتونه با دست خالی هم جلوی کینکت بازی کنه:دی ولی خُب آدم تو دستش فرمون باشه خیلی بهتره.
ابک 300$ کجا بود، 99$ ـه فقط مدل فاناتک گرونه که اگه اشتباه نکنم و یادم نرفته باشه حدودا 500$ ـه.
تقریبی گفتم:دی من قیمت اینا رو چمیدونم:دی

آخرین ویرایش:
فرقش اینه که این 60 دلاره، ولی اونا 300 دلار:دی

مثلا یکی کینکت داره (یا برای یه بازی دیگه خریده)، بعد دلش میخواد Forza 4 رو با فرمون بازی کنه. دیگه نمیره 300 دلار پول یه ست کامل فرمون بده، همین رو میگیره و با کینکت بازی میکنه، به اضافه اینکه Head Tracking هم داره. اگرم کسی نخواست میتونه با دست خالی هم جلوی کینکت بازی کنه:دی ولی خُب آدم تو دستش فرمون باشه خیلی بهتره.
بابک 300$ کجا بود، 99$ ـه :دی فقط مدل فاناتک گرونه که اگه اشتباه نکنم و یادم نرفته باشه حدودا 500$ ـه.

نه بابا؟:dمیدونم باش بازی کنی، اما مثلا تو فورزا کینکت لازم نیست فرمون بگیری دستت
اگه هم قراره بگیری دیگه کینکت معنی نمی ده

يه ويديو ديدم كه طرف سرشو ميچرخوند و دوربين بازي هم از داخل كابين ميچرخيد ..
ممكنه به همون درد بخوره ( كينكتش)

کاشکی پدال داشت فقط.

بازی یی در حد و اندازه های فورزا رو میشه یه مد Simulation با سازگاری با یه فرمون سه پداله براش ساخت و اصلا نشست باهاش رانندگی واقعی تمرین کرد.

ولی متاسفانه 360 حتی از فرمون های Logitech هم ساپورت نمی کنه... :(

پ.ن: یعنی میشه که بشه که کینکت هم مشابه یه همچین کاری رو انجام بده؟ 8->

که چی مثلا؟ هر چی خوشگل بود چیز خوبیه؟ به نظر من که افتضاحه!
فورتزا شبیه سازیه و به یه فرمون واقعی نیاز داره نه این مسخره بازیا!
گفتم میاد اون فرمون قبلی رو نگه میداره 900 درجه چرخش هم بهش اضافه میکنه نه که بدترش کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or