فردا اعلام دو خبر بزرگ از طرف سونی!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام.

PS3LOGORED.jpg

امروز سونی از طریق تویتر قول اعلام دو خبر بزرگ را در بلاگ بخش اروپایی PS داد:
"کی گفته اخر هفته ها ارام ِ؟فردا صبح دو خبر بزرگ در بلاگ بخش اروپایی PS اعلام خواهد شد!"
هیچ سرنخی در دست نیست باید تا فردا منتظر ماند و دید..

Source

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: soroushq and HL2-GF
تریلر GT5 که چیز جدیدی نبود، همون تصاویر قدیمی رو چسبونده بودن به هم شده تریلر جدید، اما تریلر Killzone 3 خیلی خفن بود، بسی حال کردم :دی

سونی حسابی برای آمار نشون ددن وقت داره تو کنفرانسش!! شوخی کردم.
به نظر من اگه تاریخ عرضه ی GT5 (امسال)، نمایش خفن 3D و چند تا بازی درست و حسابی برای MOVE (شاید patapon جدیده:biggrin1:) تو کنفرانس سونی باشه برنده است.

یه نمایشگاهی این هفته برگزار میشه که توش خبر میگن سونی جان :دی ترتون میخواد بیاد برقصه اون بالا؟

میشه یکی لطف کنه و سه تا تریلر کیل زون و گرن توریسمو و سکم رو بزاره برای دانلود ... دست ما از گیم تریلر کوتاه ... هیلتر شکنه هم اجازه دانلود از گیم تریلر رو نمیده ، اذیت میکنه ...

میشه یکی لطف کنه و سه تا تریلر کیل زون و گرن توریسمو و سکم رو بزاره برای دانلود ... دست ما از گیم تریلر کوتاه ... هیلتر شکنه هم اجازه دانلود از گیم تریلر رو نمیده ، اذیت میکنه ...

این لینک KZ3
این لینک GT5
این لینک SOCOM4

اگه کار نکرد بگو .;)

این Gif رو ببینید به Guerilla games ایمان بیارید! :d
28lz02q.jpg

پ.ن: خداییش تا حالا همچین صحنه درگیری تن به تنی رو تو هیچ بازی FPSـی ندیدم اونم با این انیمیشن ها!

مگه کسیم هست که ایمان نیورده باشه؟
هستند بعضاً افرادی پنکه در گمراهی! :d

آخرین ویرایش:
یه نمایشگاهی این هفته برگزار میشه که توش خبر میگن سونی جان :دی ترتون میخواد بیاد برقصه اون بالا؟
مگه قرار نشد نحوه اشنایی با زنش رو توضیح بده ؟:biggrin1:
پ.ن : رضا عجی چیزی بود !:eek:

هر سال که نصف کنفرانس با نشون دادن امار و یه مدل جدید از psp میگذره ! امسال فکر کنم کلش میشه همین ! ای خدا این سونی فکر کنم حالش بد شده ! من که چشمم اب نمیخوره همچین خبر زیادی داشته باشه !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or