فردا اعلام دو خبر بزرگ از طرف سونی!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام.

PS3LOGORED.jpg

امروز سونی از طریق تویتر قول اعلام دو خبر بزرگ را در بلاگ بخش اروپایی PS داد:
"کی گفته اخر هفته ها ارام ِ؟فردا صبح دو خبر بزرگ در بلاگ بخش اروپایی PS اعلام خواهد شد!"
هیچ سرنخی در دست نیست باید تا فردا منتظر ماند و دید..

Source

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: soroushq and HL2-GF

کیوان خیلی باحال بود اولش ندیدم اون دو چشم رو فکر کردم منظورت صورت طرف هستش یکم از مانیتور دور بودم اما وقتی دیدم گورخیدم که این بشر ها هیچ جا ول کن این GIF نیستن.:biggrin1:

8Days , TG کنسل نشدن, ساختشون طی دوره زمانی متوقف شده!
نه . خود سونی گفت (منبع نخوایا!قبلا" یادمه یه مجله ی معتبر داخلی به نقل ازsony نوشته بود )...که پروژه ساخت این دو بازی برای همیشه کنسل شدن.

نه . خود سونی گفت (منبع نخوایا!قبلا" یادمه یه مجله ی معتبر داخلی به نقل ازsony نوشته بود )...که پروژه ساخت این دو بازی برای همیشه کنسل شدن.
منبع نخوام ؟!! مگه میشه ؟!, مجله معتبر داخلی رو بنداز دور! ;)
بنده از روی هوا نمیگم که!

نه عزیز همین 2-4ماه پیش خود سونی اعلام کرد این 2 بازی برای همیشه کنسل نشدن .;)

اتفاقا سونی واقعا سیاست خوبی رو در پیش گرفته الان همه ی نگاه ها رو به خودش و کنفرانسش در E3 جذب کرده و همه منتظرن فقط ببینن تو E3 این سونی چیکار میخواد بکنه..!!

تریلرهای جدید از گیم پلی بازی های GT5 و SOCOM 4 و Killzone 3 منتشر شدند.
Looks astonishing...

• Like
Reactions: mohsen67
یه چیزی میگم ممکنه خیلی دور از انتظار باشه و خیلی ها بگن اشتباهه (ولی من میگم!):
چرا ما منتظریم سونی توی E3 یه بازی دنباله دار رو معرفی کنه(مثلا KZ3 )؟به نظر من سونی میخواد یه بازی ای رو معرفی کنه که تا حالا اسمی ازش نشنیدیم!:cheesygri

جون خودم سونی بد حالش خرابه !!! تریلر ها هم خیلی توپ بودن حتما ببینین

خوب به نظر من يه چيزي الان كاملا مشخص هست، سوني مرض نداره كه الكي همه بازي هايي كه همه منتظر بودن توي كنفرانسش ببينن رو الان نشون بده كه! به احتمال 99% ميخواد توي كنفرانسش چيزي رو نمايش بده كه خيلي وقت گير و بزرگ هست و نمايش اين بازي هارو ميبره زير سايه خودش.

مثلا معرفي كدل جديد PS3 يا PSP2 يا شايد هم چند تا بازي انحصاري خيلي مهم (يكيش هم كه شايعش بود از قبل مگاتونه!:دي)! مثلا ممكنه سوني بخواد روي 3D يا Move متمركز بشه! البته چند وقت پيش فكر ميكنم ترتون بود كه با اطمينان گفته بود انها برنده كنفرانس ها هستن. حالا هرچند عملا چرت گفته و امسال نينتندو همگان را خواهد تركاند!:دي اما معلومه كه يه چيزهايي كه دارن كه اينقدر مطمئن حرف زدن!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or