فردا اعلام دو خبر بزرگ از طرف سونی!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام.

PS3LOGORED.jpg

امروز سونی از طریق تویتر قول اعلام دو خبر بزرگ را در بلاگ بخش اروپایی PS داد:
"کی گفته اخر هفته ها ارام ِ؟فردا صبح دو خبر بزرگ در بلاگ بخش اروپایی PS اعلام خواهد شد!"
هیچ سرنخی در دست نیست باید تا فردا منتظر ماند و دید..

Source

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: soroushq and HL2-GF
عناوین قبلی رو گفتیم خووووب لیک شد. اینودیگه چی میگین ؟ :eek:

با این اوصاف کلا مبحث لیک شدن رفت زیر سوال. سونی خودش خواسته بازی هاش قبل E3 درز کنن. واقعا چه خوابی واسه E3 دیده؟؟!!!

فکر کنم سونی ماه رو با روز اشتباه گرفته فکر کرده کلا قرار هستش کنفرانس کل ماه JUNE هستش نه روز 15 JUNE.

خدایش میرم این سونی رو به آتیش میکشم بابا چه وضع شه .

" موش دیوار سونی را پیدا کنید " پیدا کنیـــــــــــــــد آقا، پیدا کنیــــــــــد :دی

عناوین قبلی رو گفتیم خووووب لیک شد. اینودیگه چی میگین ؟ :eek:

با این اوصاف کلا مبحث لیک شدن رفت زیر سوال. سونی خودش خواسته بازی هاش قبل E3 درز کنن. واقعا چه خوابی واسه E3 خونده؟؟!!!
چی میگی واسه خودت ؟ :دی از همون اول هم بحث لیک شدن نبود و پشت معرفی بازی های بزرگش قبل از E3 خود سونی بود که تو اون مقاله بالا به طور کلی اشاره کردم.

من که میدونم واسه e3 سورپرایزی باقی نمیمونه!اما به هر حال!!!!:laughing:

یکی یه زنگ به سونی بزنه E3 رو یاد آوری کنه :biggrin1:

از همون اول هم بحث لیک شدن نبود
آرش ناجور برداشت کردی :دی منظورم این بود که کلا اگر 1% هم احتمال میدادیم که لیک میشه اون 1% هم منتفی شد.

آرش ناجور برداشت کردی :دی منظورم این بود که کلا اگر 1% هم احتمال میدادیم که لیک میشه اون 1% هم منتفی شد.
به تو ربطی نداره، پنکه بازی در نیار ! :دی اصلا همون 1 درصد هم امکان پذیر نیست. LittleBigPlanet 2 رو که PlayStation Blog رسما معرفی کرد. Killzone 3 رسما تو مجله Gamepro برای اولین بار رونمایی شد و به فاصله چند روز بعد سونی معرفی کرد. inFAMOUS 2 هم که تو مجله معرفی شد و مثل Killzone 3 بود تقریبا. Motorstorm 3 هم که سونی رسما معرفی کرد پس اصلا لیک شدنی در کار نیست، همش به خاطر اینه که جو رو قبل از E3 به سود خودش تغییر بده و کاملا هم موفق بوده چون همه دنیا میخوان ببینن سونی چی داره که بازی های بزرگش رو قبل از E3 معرفی کرده. البته از یه طرف هم معرفی شدن اینا و کلا وجود داشتنشون حتمی و بدیهی بود.

حالا زیادی هم انتظاراتتون رو از کنفرانس سونی بالا نبرین ! :دی این طوری موشک هم هوا کنه توی ذوقتون میخوره !
ولی بعید میدونم فردا چیز خیلی مهمی داشته باشه. حداقل بعیده فردا بازی جدیدی در کار باشه.

یکی یه زنگ به سونی بزنه E3 رو یاد آوری کنه :biggrin1:

زنگ زدم هم به ماکروسافت هم به سونی گفتم ماکروسافت جان چرا کم پیدای گفت وقت زیاده سونی هم گفت عزیز من خودم بیشتر از شما میفهم لطفا تا بعد از E3 دندون به جیگر بگیرین ببینین چی میشه .:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

چی میشه یکی از این دوتا eight day باش رسما دیگه چیزی از سونی نمیخوام

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or