فردا ، معرفی 2 بازی جديد از سوی کپکام

Black Roz

کاربر سایت
فردا قرار هست 2 بازی جديد از سوی کپکام معرفی بشه..آيا اين 2 بازی سورپرايز شوکه کننده ای خواهد بود؟ ولی اين چنين به نظر نمیرسه..احتمالاً ساخت عناوينی برای 3DS خواهد بود.

capcom-logo.jpg

منبع

آها...اونوقت شما تو کپکام جاسوس دارین یا خدائی نکرده خودتون اونجا کار میکنید؟؟؟ اگه مثل RE5 باشه که قطعا همونطوره که lenok13 گفت...
از نظر شما ، بله ... ولی من عاشق Resident Evil 5 هستم و بهش عشق میورزم ... از یه RE 6 بسیار شبیه به 5 هم بسی استقبال میکنم ...
حالا شما می خواد خوشت نیاد ازش ، به خودت مربوطه ...b-)
منظورت این نکبت معتاده ؟:d
همون که جدیدا" middle Finger به فناش نشون داده ؟! :دی
البته من منظورم با Asura's Wrath بود ...
ولی اون دانته هه هم بدک نبود :دی

از نظر شما ، بله ... ولی من عاشق Resident Evil 5 هستم و بهش عشق میورزم ... از یه RE 6 بسیار شبیه به 5 هم بسی استقبال میکنم ...

دوست عزیز درست شما از بازی خوشت اومده و نظرت هم قبوله ولی مهم فن های بازی اند که از بازی خوششون نیومده ! وگرنه هرکی برای بار اول RE 5 رو بازی میکنه خیلی هم جذبش میشه ولی برای کسایی که با نسخه 2 و 3 و ترجیحا 4 زندگی کردند اصلا خوشایند نیست

حال فنای قدیمی بازی گرفته میشه!!
به به نکته ای بس ظریف ناک بود که ساسان اشاره کرد دستش درد نکنه
RE غرب پسند
اونیموشا که بد تر از DMC شرقی ـه کَپی جون!فعلا میخواد خودشو زور چپون کنه تو دل غربیا
RE6 اَم که تایید شده دیگه کَپی جان خودش فرمود میخوایم RE6 فرتی بره تو فروشگاها
بعدشم چرا دنباله سورپرایزین؟کپکام گفته دو بازی جدید دوتا سورپرایز که نگفته همون 3DS و PSP و همین ات و اشغالا:d
یعنی تو فن رزیدنت ایول هستی جناب؟
بله ... :|
یه فن که 14 ساله داره با RE زندگی میکنه ...
عجب!!!!این روزا از هرکی بپرسی شما فن این بازی هستی میگه بــــله من سال های سال فن این بازی بودم هستم!اصلا خودم ایده ساخت بازی رو دادم!!!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: leonk13
دوست عزیز درست شما از بازی خوشت اومده و نظرت هم قبوله ولی مهم فن های بازی اند که از بازی خوششون نیومده ! وگرنه هرکی برای بار اول RE 5 رو بازی میکنه خیلی هم جذبش میشه ولی برای کسایی که با نسخه 2 و 3 و ترجیحا 4 زندگی کردند اصلا خوشایند نیست
والا من هم با شماره ی 4 بازی زندگی کردم و اون رو بهترین بازی سری و یه انقلاب در بازی های کامپیوتری میدونم ...
ولی چشمم رو بر روی خوبی های RE 5 نمیتونم ببندم ...
یعنی تو فن رزیدنت ایول هستی جناب؟
عجب!!!!این روزا از هرکی بپرسی شما فن این بازی هستی میگه بــــله من سال های سال فن این بازی بودم هستم!اصلا خودم ایده ساخت بازی رو دادم!!!! [/ شما چند سالته ؟!:دیQUOTE]

آخرین ویرایش:
والا من هم با شماره ی 4 بازی زندگی کردم و اون رو بهترین بازی سری و یه انقلاب در بازی های کامپیوتری میدونم ...
عجب!!!!این روزا از هرکی بپرسی شما فن این بازی هستی میگه بــــله من سال های سال فن این بازی بودم هستم!اصلا خودم ایده ساخت بازی رو دادم!!!! [/ شما چند سالته ؟!:biggrin1:QUOTE]
نمیدونم والله شما چه نکته خفنی توی نسخه 5 دیدی ؟؟؟ شما احیانا شماره 2 و 3 رو بازی کردید ؟؟؟ معما های بازی نوع دوربین بازی و جو ترسناک بازی همه و همه برای فن های این بازی ارزش داشت ولی توی شماره 4 مورد اول و دوم از بین رفت ولی هنوز بازی کمی ترسناک بود ! ولی توی 5 با یه بازی اکشن محض طرف بودیم خودتون شاهد بودید که میخواستند Run and gun رو هم به زور توی بازی بچپونند از نظر من و تمامی فن های واقعی این بازی نسخه شماره 5 هر چیزی بود الا اویل

• Like
Reactions: leonk13
عجب!!!!این روزا از هرکی بپرسی شما فن این بازی هستی میگه بــــله من سال های سال فن این بازی بودم هستم!اصلا خودم ایده ساخت بازی رو دادم!!!! [/ شما چند سالته ؟!:دیQUOTE]

شما ظاهرا 2004 به اینور فن شدی دیگه!:d

دوستان من که از zero و 2 و4 و مخصوصا 5 خوشم اومد و لذت بردم تو کدوم دسته ام؟!!:d فن قدیمی که ناراحته یا غرب پسند؟

قبلا هم گفتم مشکل re غرب پسند شدنش نیست!! :دی مگه شماره 1 یا 3 تم ژاپنی داشتن؟! :دی

مثلا شما همین الانش re3 رو برای اولین بار بخوای بازی کنی اگه از طرفدارای چیزای ترسناک و معمایی باشی هم از تم ترسناکش لذت میبری و هم از حل کردن معما هاش لذت میبری! همین re3 یه معمایی اون آخرش داشت شبیه یه دستگاه ضربان قلب بود! مخ آدم میترکید تا حلش کنه!
بعضی جاها اعصاب خود کنی معما با ترس مخلوط میشد و بهش نمسیس هم یهویی اضافه میشد! و باعث میشد که هنوزم بعد از سالها آدم از خاطره های این بازی لذت ببره!

حالا شما خودتون قضاوت کنید re5 چقدر از اصالت خودش فاصله گرفت... تنوع توی گیم پلی میزارن فوقش میشه یه چیزی مثل re4 که بعدش همه امیدوار بودیم که بعد از یه تنوع بازی دوباره به اصالتش بر میگرده که re5 رو بازی کردیم... :|

اینقد RE5 گرافیکش بالا بود (البته نسخه PC) که هنوز بنظرم جز 10 تا عنوان روز از لحاظ گرافیک باشه که همین باعث میشد که عیوب دیگش به چشم نیاد.دقیقا حرفتو قبول دارم.RE5 شاخ ترین معماش تکون دادن اون سنگها بود که لیزر هارو باید جهت مبدادی.وای خیلی سخت بود اون قسمتش:d:d. بنظر منم با اصلش خیلی فاصله گرفته.اما بنظر شما توی این نسل هنوزم ثابت موندن دوربین جذابیت اون موقع رو داره؟ پس باید یک تغییراتی تو بازی میدادن که نتیجش شده این که خیلییا استقبال (جدیدترا) و خیلیا ناراحت شدن.

همه شماره های اصلی re به جز code veronica (که چون شماره نداره میشه عفوش کرد :دی ولی با این حال گرافیکش خوب بود ولی نه در حد عالی مثل بقیه نسخه های اصلی ) گرافیکشون توی زمان خودشون بی نظیر بود :d

ثابت موندن دوربین رو اگه کارگردان بازی حرفه باشه میتونه به خوبی انجامش بده... ولی وقتی فنای قدیمی میگن تم کلاسیک بازی منظورشون دوربین نیست :دی
اضافه کردن تم ترسناک با همون زامبی های کلاسیک و معماهای وقت گیر با یه داستان پیچیده و از همه مهمتر زهره ترک شدن !! :دی این چیزیه که فنای قدیمی بازی از re6 میخوان!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MehradCreed
اینقد RE5 گرافیکش بالا بود (البته نسخه PC) که هنوز بنظرم جز 10 تا عنوان روز از لحاظ گرافیک باشه که همین باعث میشد که عیوب دیگش به چشم نیاد.دقیقا حرفتو قبول دارم.RE5 شاخ ترین معماش تکون دادن اون سنگها بود که لیزر هارو باید جهت مبدادی.وای خیلی سخت بود اون قسمتش:d:d. بنظر منم با اصلش خیلی فاصله گرفته.اما بنظر شما توی این نسل هنوزم ثابت موندن دوربین جذابیت اون موقع رو داره؟ پس باید یک تغییراتی تو بازی میدادن که نتیجش شده این که خیلییا استقبال (جدیدترا) و خیلیا ناراحت شدن.

ولمون کم بابا . فقط در بعضی از جاها از نظر بصری خوب بودش . وگرنه پر از ایراد بود . با اون رنگ آمیزیه مرده ...
تقریبا همه از این بازی ناراحت شدن . هیچ نکته ی خاصی رو نداشت و چه از نظر Re بودن و چه عنوانه تحول یافته هیچ حرفی برای گفتن نداشت .

شما ظاهرا 2004 به اینور فن شدی دیگه!:d
LOL...a Big LOL...
نمیدونم والله شما چه نکته خفنی توی نسخه 5 دیدی ؟؟؟ شما احیانا شماره 2 و 3 رو بازی کردید ؟؟؟ معما های بازی نوع دوربین بازی و جو ترسناک بازی همه و همه برای فن های این بازی ارزش داشت ولی توی شماره 4 مورد اول و دوم از بین رفت ولی هنوز بازی کمی ترسناک بود ! ولی توی 5 با یه بازی اکشن محض طرف بودیم خودتون شاهد بودید که میخواستند Run and gun رو هم به زور توی بازی بچپونند از نظر من و تمامی فن های واقعی این بازی نسخه شماره 5 هر چیزی بود الا اویل
بله برادر ... من رزدنت اویل 1 و 2 , 3 کلا" هر چی شماره داره + outbreak و Zero و سایرین رو تو زمان عرضه بازی کردم ( جز شماره ی 4 که گیم کیوب نداشتم :دی و این چنتا جدیدایی که رو WII اومدن ) ...
RE 4 یه انقلاب بود ... سری داشت تو سراشیبی تکرار می افتاد که این سیستم جدید دوربین و همه ی چیزایی که دیدیم توش باعث شد نه تنها یه شاهکار توی این سری ببینیم ، بلکه تبدیل به یه جور استاندارد شد این مدل زاویه ی دوربین ...
اما راجع به نسخه ی 5،م تا یه حدی قبول دارم ...
RE 4 انقدر خوب بود که تقریبا" انیمیشن های RE5 همون هایی بودن که تو 4 دیده بودیم و کلا" بازی زیادی شبیه 4 بود ...
اما منی که عاشق این مدل بازی هستم ، از RE 5 هم خوشم اومد ...ضمن اینکه اسم بازی هنوز REـه و شیر،همیشه شیره ...
حالا اگه شما خوشتون نیومد ازش مشکل خودتونه ...
ولمون کم بابا . فقط در بعضی از جاها از نظر بصری خوب بودش . وگرنه پر از ایراد بود . با اون رنگ آمیزیه مرده ...
شهاب ؟!:دی
بهر چیه بازی گیر بده روت میشه به گرافیک بازی ... ... ...
استغفرا...
واقعا؟!

شما از هر فن قدیمی ای میخوای بپرس بدون شک re2 رو بهترین re میگه!

تو 3 شماره اول هم به اندازه کافی معما بود که باعث بشه معما جز اصالت بازی باشه...
از شما بپرسم ؟! باشه ؛ آقای فن قدیمی جواب بده لطفا " ...

آخرین ویرایش:
خب امروز هم اومد و در حال رسیدن به پایانش هستیم ولی خبری از دو بازی جدید نشده (احتمالا ساعت 00:01 بامداد شاهد خبر دو عنوان جدید خواهیم بود!). من هم احتمال میدم که RE 6و یک رونمایی در راه باشه. به نظر من تا زمانی که اطلاعات رسمی و تایید شده بدست نرسیده نباید دلمون رو بیخودی صابون بزنیم.

وقتی اسم Resident Evil میشنوم یاد تاریکی, ترس, وحشت, تنهایی, معمای سخت, زامبی, هیجان میوفتم
RE5 درسته خوب بود ولی اگه اسمش رو یه چیزه دیگه میذاشتن میشد گفت یه عنوان خوب بود
نه اینکه اسمش Resident Evil باشه توی ظهر, زیر نور آفتاب باشی و فقط اکشن بشه
پس ترس کجا رفت؟ تاریکی چی شد؟ معماهای حل نشدیش کو؟ ....... این دیگه Resident Evil نیست
فقط یه بازی اکشن

وقتی اسم Resident Evil میشنوم یاد تاریکی, ترس, وحشت, تنهایی, معمای سخت, زامبی, هیجان میوفتم
RE5 درسته خوب بود ولی اگه اسمش رو یه چیزه دیگه میذاشتن میشد گفت یه عنوان خوب بود
نه اینکه اسمش Resident Evil باشه توی ظهر, زیر نور آفتاب باشی و فقط اکشن بشه
پس ترس کجا رفت؟ تاریکی چی شد؟ معماهای حل نشدیش کو؟ ....... این دیگه Resident Evil نیست
فقط یه بازی اکشن
دیگه فکر کنم اینو هر کسی قبول داشته باشه که RE 4 بهترین توی سری هست ، من معمای حل نشدنی ای توش ندیدم ...
همه تیکه رو ول کردی چسبیدی به اون؟! منظورم درجه سختی بالاش بود نه اینکه واقعن حل نمیشه:d
بله ، من منظورتو فهمیدم ... اما کجای RE 4 سخت بود معماهاش ؟!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or