یه حسی بهم میگه اونیموشا جدید در راهه !

از نظر شما ، بله ... ولی من عاشق Resident Evil 5 هستم و بهش عشق میورزم ... از یه RE 6 بسیار شبیه به 5 هم بسی استقبال میکنم ...آها...اونوقت شما تو کپکام جاسوس دارین یا خدائی نکرده خودتون اونجا کار میکنید؟؟؟ اگه مثل RE5 باشه که قطعا همونطوره که lenok13 گفت...
همون که جدیدا" middle Finger به فناش نشون داده ؟!منظورت این نکبت معتاده ؟:d
دوست عزیز درست شما از بازی خوشت اومده و نظرت هم قبوله ولی مهم فن های بازی اند که از بازی خوششون نیومده ! وگرنه هرکی برای بار اول RE 5 رو بازی میکنه خیلی هم جذبش میشه ولی برای کسایی که با نسخه 2 و 3 و ترجیحا 4 زندگی کردند اصلا خوشایند نیستاز نظر شما ، بله ... ولی من عاشق Resident Evil 5 هستم و بهش عشق میورزم ... از یه RE 6 بسیار شبیه به 5 هم بسی استقبال میکنم ...
حالا شما می خواد خوشت نیاد ازش ، به خودت مربوطه ...b-)
همون که جدیدا" middle Finger به فناش نشون داده ؟!
البته من منظورم با Asura's Wrath بود ...
ولی اون دانته هه هم بدک نبود![]()
به به نکته ای بس ظریف ناک بود که ساسان اشاره کرد دستش درد نکنهحال فنای قدیمی بازی گرفته میشه!!
یعنی تو فن رزیدنت ایول هستی جناب؟از نظر شما ، بله ... ولی من عاشق Resident Evil 5 هستم و بهش عشق میورزم ... از یه RE 6 بسیار شبیه به 5 هم بسی استقبال میکنم ...
عجب!!!!این روزا از هرکی بپرسی شما فن این بازی هستی میگه بــــله من سال های سال فن این بازی بودم هستم!اصلا خودم ایده ساخت بازی رو دادم!!!!بله ...
یه فن که 14 ساله داره با RE زندگی میکنه ...
والا من هم با شماره ی 4 بازی زندگی کردم و اون رو بهترین بازی سری و یه انقلاب در بازی های کامپیوتری میدونم ...دوست عزیز درست شما از بازی خوشت اومده و نظرت هم قبوله ولی مهم فن های بازی اند که از بازی خوششون نیومده ! وگرنه هرکی برای بار اول RE 5 رو بازی میکنه خیلی هم جذبش میشه ولی برای کسایی که با نسخه 2 و 3 و ترجیحا 4 زندگی کردند اصلا خوشایند نیست
بله ...یعنی تو فن رزیدنت ایول هستی جناب؟

عجب!!!!این روزا از هرکی بپرسی شما فن این بازی هستی میگه بــــله من سال های سال فن این بازی بودم هستم!اصلا خودم ایده ساخت بازی رو دادم!!!! [/ شما چند سالته ؟!QUOTE]
نمیدونم والله شما چه نکته خفنی توی نسخه 5 دیدی ؟؟؟ شما احیانا شماره 2 و 3 رو بازی کردید ؟؟؟ معما های بازی نوع دوربین بازی و جو ترسناک بازی همه و همه برای فن های این بازی ارزش داشت ولی توی شماره 4 مورد اول و دوم از بین رفت ولی هنوز بازی کمی ترسناک بود ! ولی توی 5 با یه بازی اکشن محض طرف بودیم خودتون شاهد بودید که میخواستند Run and gun رو هم به زور توی بازی بچپونند از نظر من و تمامی فن های واقعی این بازی نسخه شماره 5 هر چیزی بود الا اویلوالا من هم با شماره ی 4 بازی زندگی کردم و اون رو بهترین بازی سری و یه انقلاب در بازی های کامپیوتری میدونم ...
ولی چشمم رو بر روی خوبی های RE 5 نمیتونم ببندم ...
بله ...
عجب!!!!این روزا از هرکی بپرسی شما فن این بازی هستی میگه بــــله من سال های سال فن این بازی بودم هستم!اصلا خودم ایده ساخت بازی رو دادم!!!! [/ شما چند سالته ؟!:biggrin1:QUOTE]
والا من هم با شماره ی 4 بازی زندگی کردم و اون رو بهترین بازی سری و یه انقلاب در بازی های کامپیوتری میدونم ...
ولی چشمم رو بر روی خوبی های RE 5 نمیتونم ببندم ...
بله ...
عجب!!!!این روزا از هرکی بپرسی شما فن این بازی هستی میگه بــــله من سال های سال فن این بازی بودم هستم!اصلا خودم ایده ساخت بازی رو دادم!!!! [/ شما چند سالته ؟!QUOTE]
دوستان من که از zero و 2 و4 و مخصوصا 5 خوشم اومد و لذت بردم تو کدوم دسته ام؟!!:d فن قدیمی که ناراحته یا غرب پسند؟

اینقد RE5 گرافیکش بالا بود (البته نسخه PC) که هنوز بنظرم جز 10 تا عنوان روز از لحاظ گرافیک باشه که همین باعث میشد که عیوب دیگش به چشم نیاد.دقیقا حرفتو قبول دارم.RE5 شاخ ترین معماش تکون دادن اون سنگها بود که لیزر هارو باید جهت مبدادی.وای خیلی سخت بود اون قسمتش:d:d. بنظر منم با اصلش خیلی فاصله گرفته.اما بنظر شما توی این نسل هنوزم ثابت موندن دوربین جذابیت اون موقع رو داره؟ پس باید یک تغییراتی تو بازی میدادن که نتیجش شده این که خیلییا استقبال (جدیدترا) و خیلیا ناراحت شدن.
ولمون کم بابا . فقط در بعضی از جاها از نظر بصری خوب بودش . وگرنه پر از ایراد بود . با اون رنگ آمیزیه مرده ...اینقد RE5 گرافیکش بالا بود (البته نسخه PC) که هنوز بنظرم جز 10 تا عنوان روز از لحاظ گرافیک باشه که همین باعث میشد که عیوب دیگش به چشم نیاد.دقیقا حرفتو قبول دارم.RE5 شاخ ترین معماش تکون دادن اون سنگها بود که لیزر هارو باید جهت مبدادی.وای خیلی سخت بود اون قسمتش:d:d. بنظر منم با اصلش خیلی فاصله گرفته.اما بنظر شما توی این نسل هنوزم ثابت موندن دوربین جذابیت اون موقع رو داره؟ پس باید یک تغییراتی تو بازی میدادن که نتیجش شده این که خیلییا استقبال (جدیدترا) و خیلیا ناراحت شدن.
LOL...a Big LOL...شما ظاهرا 2004 به اینور فن شدی دیگه!:d
بله برادر ... من رزدنت اویل 1 و 2 , 3 کلا" هر چی شماره داره + outbreak و Zero و سایرین رو تو زمان عرضه بازی کردم ( جز شماره ی 4 که گیم کیوب نداشتمنمیدونم والله شما چه نکته خفنی توی نسخه 5 دیدی ؟؟؟ شما احیانا شماره 2 و 3 رو بازی کردید ؟؟؟ معما های بازی نوع دوربین بازی و جو ترسناک بازی همه و همه برای فن های این بازی ارزش داشت ولی توی شماره 4 مورد اول و دوم از بین رفت ولی هنوز بازی کمی ترسناک بود ! ولی توی 5 با یه بازی اکشن محض طرف بودیم خودتون شاهد بودید که میخواستند Run and gun رو هم به زور توی بازی بچپونند از نظر من و تمامی فن های واقعی این بازی نسخه شماره 5 هر چیزی بود الا اویل
شهاب ؟!ولمون کم بابا . فقط در بعضی از جاها از نظر بصری خوب بودش . وگرنه پر از ایراد بود . با اون رنگ آمیزیه مرده ...
از شما بپرسم ؟! باشه ؛ آقای فن قدیمی جواب بده لطفا " ...واقعا؟!
شما از هر فن قدیمی ای میخوای بپرس بدون شک re2 رو بهترین re میگه!
تو 3 شماره اول هم به اندازه کافی معما بود که باعث بشه معما جز اصالت بازی باشه...
اینقد RE5 گرافیکش بالا بود (البته نسخه PC) که هنوز بنظرم جز 10 تا عنوان روز از لحاظ گرافیک باشه که همین باعث میشد که عیوب دیگش به چشم نیاد.دقیقا حرفتو قبول دارم.RE5 شاخ ترین معماش تکون دادن اون سنگها بود که لیزر هارو باید جهت مبدادی.وای خیلی سخت بود اون قسمتش:d:d. بنظر منم با اصلش خیلی فاصله گرفته.اما بنظر شما توی این نسل هنوزم ثابت موندن دوربین جذابیت اون موقع رو داره؟ پس باید یک تغییراتی تو بازی میدادن که نتیجش شده این که خیلییا استقبال (جدیدترا) و خیلیا ناراحت شدن.
از نظر شما ، بله ... ولی من عاشق Resident Evil 5 هستم و بهش عشق میورزم ... از یه RE 6 بسیار شبیه به 5 هم بسی استقبال میکنم ...
همون که جدیدا" middle Finger به فناش نشون داده ؟!
البته من منظورم با Asura's Wrath بود ...
ولی اون دانته هه هم بدک نبود![]()
دیگه فکر کنم اینو هر کسی قبول داشته باشه که RE 4 بهترین توی سری هست ، من معمای حل نشدنی ای توش ندیدم ...وقتی اسم Resident Evil میشنوم یاد تاریکی, ترس, وحشت, تنهایی, معمای سخت, زامبی, هیجان میوفتم
RE5 درسته خوب بود ولی اگه اسمش رو یه چیزه دیگه میذاشتن میشد گفت یه عنوان خوب بود
نه اینکه اسمش Resident Evil باشه توی ظهر, زیر نور آفتاب باشی و فقط اکشن بشه
پس ترس کجا رفت؟ تاریکی چی شد؟ معماهای حل نشدیش کو؟ ....... این دیگه Resident Evil نیست
فقط یه بازی اکشن
بله ، من منظورتو فهمیدم ... اما کجای RE 4 سخت بود معماهاش ؟!همه تیکه رو ول کردی چسبیدی به اون؟! منظورم درجه سختی بالاش بود نه اینکه واقعن حل نمیشه:d