MOEINCREED کاربر سایت Apr 2, 2013 #1 سلام گوشی منgalaxy gioهست رمز ورودم هم patternبود یادم رفتش بعد کلی زدم تا رفت تو یه صفحه که gmailم رو میخواتش منم درست میزنم ولی میگه غلطه .راهی برای پاک کردن رمز ورود دارید؟لطفا کمک کنید.
سلام گوشی منgalaxy gioهست رمز ورودم هم patternبود یادم رفتش بعد کلی زدم تا رفت تو یه صفحه که gmailم رو میخواتش منم درست میزنم ولی میگه غلطه .راهی برای پاک کردن رمز ورود دارید؟لطفا کمک کنید.
Fallen Soul کاربر سایت Apr 2, 2013 #2 رام گوشی رو عوض کن رمز میپره . یا برو از تو ریکاوری ریست بده گوشی رو (به غیر از SD همچی میپره ....)
MOEINCREED کاربر سایت Apr 2, 2013 #3 نوشته شده توسط Fallen Soul: رام گوشی رو عوض کن رمز میپره . یا برو از تو ریکاوری ریست بده گوشی رو (به غیر از SD همچی میپره ....) بیشتر... چطور باید ریسیت کنم؟
نوشته شده توسط Fallen Soul: رام گوشی رو عوض کن رمز میپره . یا برو از تو ریکاوری ریست بده گوشی رو (به غیر از SD همچی میپره ....) بیشتر... چطور باید ریسیت کنم؟
B BeauTeenBoy کاربر سایت Apr 5, 2013 #4 نوشته شده توسط MOEINCREED: چطور باید ریسیت کنم؟ بیشتر... فکتوری ریست کن برو توو ریکاوری: پاور و هوم رو نگه دار تا ریکاوری منو بیاد. حالا با ولوم بیا روو فکتوری ریست و هوم بزن. همه چی جز اس دی میپره موفق باشین
نوشته شده توسط MOEINCREED: چطور باید ریسیت کنم؟ بیشتر... فکتوری ریست کن برو توو ریکاوری: پاور و هوم رو نگه دار تا ریکاوری منو بیاد. حالا با ولوم بیا روو فکتوری ریست و هوم بزن. همه چی جز اس دی میپره موفق باشین