فرار از بیمارستان متروکه - یک بازی در جهان واقعی !

hmd2009

کاربر سایت
97995254744619581074.jpg

درود

اگر شما از آن دسته افرادی هستید که به ترسی که سری بازی های رزیدنت اویل به شما القا میکند راضی نیستید و به آسانی نمیترسید اکنون زمان آن رسیده تا شجاعت خود را بسنجید!

Capcom و Zepp Live Entertainment به مناسبت پانزدهمین سالگرد رزیدنت اویل برای بالا بردن سطح کیفی این مراسم در یک اقدام بسیار جالب و با همکاری هم برنامه ای را ترتیب داده اند که بسیار ترسناک تر از بازی کردن بازی های کلاسیک رزیدنت اویل میباشد.
نام این بازی واقعی "Real Escape Game " میباشد این یک بازی در جهان واقعی است که در ابتدا شرکت کنندگان در یک تسهیلات واقعی گرفتار شده اند و باید از آنجا فرار کنند . مکان هایی که شرکت کنندگان در آنجا خواهند بود شبیه مکان هایی است که در سری بازی های کلاسیک رزیدنت اویل بوده است. این برنامه تفریحی از روز 19 جولای آغاز خواهد شد و تا 31 آگوست ادامه پیدا خواهد کرد. شرکت کنندگان میبایست از یک بیمارستان متروکه که شامل اتاق های عمل اتاق های جراحی اتاق های بیمار و دیگر مکان ها میشود فرار کنند طراحی این مکانها شبیه به همان مکانهایی هست که در دنیای رزیدنت اویل وجود دارد.
بیمارستان متروکه ای که شما باید از آن فرار کنید یکی ازبیمارستان هایی است که توسط استدیو فیلم سازی Tamai Hospital اغلب برای ساخت فیلم های ترسناک استفاده میشده . این بازی در کشور ژاپن برگزار خواهد شد!

قیمت بلیط برای شرکت در این بازی ¥3,150 ژاپن میباشد!
سایت رسمی بازی : リアル脱出ゲーム×バイオハザード ある廃病院からの脱出

65532877506963957803.jpg
13371257388813842356.jpg

آخرین ویرایش:
منو به عنوان زامبی مجانی بذارن برم تو بازی اونجا هرکیو گیر بیارم جوری بهش حمله میکنم که صدتا زامبی نتونه حمله کنه
کلا سعی میکنم بازی رو طبیعی تر کنم فقط منو به عنوان زامبی تو بازی راه بدن

اگه توش زامبی نباشه که میشه SAW تا رزیدنت اویل
این قیمتی هم که واسه بلیط گفتن به نظر خیلی کپکام پسند میاد. فکر کنم 50-60 دلاری بشه

بعد از RE:ORC من دیگه به این شرکت امیدی ندارم بزار RE6 هم بفروشه ولی چه قایده COD هم میفروشه اما این کجا و یه بازی مثل ... کجا (از نظر کیفیت) مقایسه RE6 و COD با بقیه بازی ها :d

انشاا..ه مسابقات فیفا و pes تو ایران تموم شد سال دیگه رئیس مسابقات جام جهانی فدراسیون دیجیتال یارانه ای رسانه ملی و تلویزیون صدا سیما.... (صد تا اسم داره) گفته همچین چیزیو تو ایران با نظارت کامل در دست ساخت داره :d

یه کار اگه کنن خیلی بیشتر حال میده :

شرکت کننده رو خارج از بیمارستان بی هوش کنن بعد روی یه تخت توی بیمارستان به هوش بیاد :دی بعد اینجوری محیط رو هم ندیده و کلاً خیلی تاثیرش زیاد میشه :دی انگار مثلاً تصادف کرده و بعد اومده بیمارستان و به هوش اومده و میبینه که همه زامبی شدن عین فیلم ها :دی
اگه بتونن یه چیزی هم بهش بزنن که طرف یادش بره که توی همچین مسابقه ای شرکت کرده مثلاً حافظه کوتاه مدتش رو برای 1 روز پاک کنن و فکر کنه این اتفاق ها واقعیه که دیگه 100% عالی میشه :دی چه حالی میده ، البته اگه سکته نزنه :دی

اوف اوف... چه شود...
اونوقت زامبی هاشو از کجا میارن؟
یادته یک روز بهت گفتم دوست دارم دنیای بازی هامون و زندگی روزمره با هم ادغام بشن
فکر کنم زمینش فراهم شده :d
-
شدیدا از این پروژه استقبال میشه
اگر میتونستم برم ژاپن ، حتما تو این پروژه شرکت میکردم (اصلا هم مهم نیست که آخر بازی زنده بمونم یا نه ;) )

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or