فاکتور های انتخاب یک کنسول

• Thread starter Thread starter kinopio
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

kinopio

کاربر سایت
من توی یک تاپیک دیگه اینو عنوان کرده بودم اما فکر میکنم میشه برای این موضوع یک تاپیک جداگانه داشت.
من چند تا فاکتور اصلی که هر کسی ممکنه برای انتخاب کردن و خریدن یک کنسول در نظر بگیره رو عنوان میکنم. اگه چیزی رو جا انداختم و کسی فاکتور دیگه ای به ذهنش میرسه بگه تا من این پست رو ویرایش کنم و اون رو هم اضافه کنم.
حالا برسیم به فاکتور ها:

1.قدرت سخت افزاری (قابلیت های گرافیکی و صوتی) - هر چه بیشتر بهتر
2. قیمت - هر چه کمتر بهتر
3 طراحی ظاهری
4. امکانات دیگه (پخش فیلم ، موسیقی ، قابلیتهای آنلاین و ...)
5. سطح حمایت بازیسازان ( third parties )
6. بازیهای خود شرکت سازنده کنسول و شرکتهای زیر نظرش ( first & second parties )
7-نحوه برقراری ارتباط کنسول و بازیهاش با بازیباز

البته ممکنه یکی دو تا عامل دیگه هم دخیل باشند بعضی وقتها ، مثلا کیفیت ساخت کنسول و دوام اون کنسول اما چون این عامل در یکی دو سال اول عملا نمیتونه تعیین کننده باشه (چون هنوز مشخص نشده کدوم کنسول دوام بیشتری داره) ، من اونو توی لیست نگذاشتم. بعلاوه چون توی این تاپیک نمیخواهیم فقط به موفقیت توی ایران نگاه کنیم ، من عاملی مثل کپی خور شدن رو هم توی اون لیست نگذاشتم.

لطف کنید و نظرتونو در مورد هر کدوم از این فاکتور ها و اینکه کدوم کنسول (از بین سه کنسول نسل بعد) توی هر کدوم از این زمینه ها از نظر شما برنده هستش ، بیان کنید و در نهایت انتخاب خودتون رو بر اساس اونها اعلام کنید.
در ضمن کسانی که دوست دارند میتونند یک پیش بینی در مورد فروش کلی این کنسولها داشته باشند. فکر میکنم برای هر کسی جالب باشه که بعد از یک مدت به این تاپیک برگرده و ببینه که پیش بینیش چقدر به واقعیت نزدیک بوده.

Last edited by a moderator:
فقط یک خواهش هم دارم. لطفا کسی با تعصب نظر نده. سعی کنید بدون تعصب نظرتونو بگید. در ضمن اگه همه اعضا بیان و نظرشونو بگن ممنون میشم.

فکر کنم من اولین نفرم !
به نظر من من اهمیت این مواردی که شما گفتین از 5 به یک بیشتره و بهتره تصحیح بشه !
1.چون اکثر کسانی که کنسول میخرن براشون سخت افزار کنسول انچنان مهم نیست (یا اصلا سر در نمیارن)و تمام بازی ها با کنسول مچ هستند برای همین این فاکتور اصلا مهم نیست و همانطور که همه میدونن xbox از ps2 خیلی قویتره ولی موفقتر نیست.
2.در مورد قیمت هم باید بگم اینم تایین کننده نیست چون همونطور که همه میدونن قیمت بازی ها خیلی بیشتر از کنسول در میاد و کسی به خاطر ارزون بودن یه کنسولو انتخاب نمیکنه و تجربه هم نشون داده که ارزون بودن نینتندو هیچ وقت باعث نشد از ps2 و xbox جلو بزنه.
3.طراحی کنسول لازمه ولی کافی نیست
4.مورد چهار خوبه ولی اگه نباشه هم من به خاطر اون کنسولمو انتخاب نمی کنم!
5و6.این مهمترین دلیل برای خرید یک کنسول هست و 90 درصد خریداران به این دو گزینه توجه میکنند و حالا نظر من برای کنسول:
در حال حاضر ما میبینیم که پشتیبانی از xbox360 خوبه و تقریبا ms ایندفعه به تمام سلیقه ها اهمیت داده و حمایت بازی سازان جاپنی رو هم بدست اورده پس از لحاظ بازی کمبودی نیست.
و در حال حاظر این دستگاه برای تمام دنیا ریلیز شده و موجود میباشد و قیمت ان معقول است پس این انتخاب اول منه ولی ! نباید سونی رو دست کم گرفت چون سونی سابقه درخشانی در کنسولها داره و به این راحتی نمیشه اونو کنار گذاشت چون سونی همیشه حمایت بازی سازها رو داشته و از همه مهمتر فرانچیز های بسیار معروفی داره که به تنهایی میتونن باعث موفقیت اون بشن ولی اینها هنوز اتفاق نیفتاده و باید صبر کرد و دید که ps3 چیکار میکنه.
ولی برای ما ایرانیها که پول بازی نمیدیم باید بگم که اگه این دو تا کپی خور شدن اگه کسی جفتشونو نخره سرش کلاه رفته چون هر دو بازیهایرو دارن که نمیشه ازشون گذشت .
در مورد پیش بینی برای این دو تا دستگاه باید بگم که البته اینکاره خیلی سختیه ول من فکر میکنم سونی برای اینکه بتونه برای بار سوم پیروز بشه کار خیلی سختی در پیش داره بخصوص که ایندفعه دیرتر هم ریلیز میشه. در کل باید بگم که ایندفعه 40%سونی 40%مایکروسافت و 20% نینتندو.

آخرین ویرایش:
سلام

1 - زیاد برام مهم نیست چون همونطور که گفته شد مثلا GC و XBOX از PS2 قویتر بودن ولی PS2 خیلی موفق تر از اونها بود . یا حتی تو نسل قبلش هم N64 خیلی از PS قویتر بود ولی PS راحت N64 رو شکست داد . یا Saturn که تا اونجا که من میدونم از PS قویتر بود (مطمعن نیستم) ولی بد شکستی خورد .
( تو این قسمت PS3 برنده اس)

2 - نمیشه گفت اصلا تعیین کننده نیست مثلا اگر PS3 همون 900 دلار باشه!!! خب مطمئنا کمتر کسی میره اینقدر پول بده برای یه دستگاه بازی! مگه اینکه خیلی عشق سونی و بازیهاش باشه
( تو این قسمت Revo برنده اس)

3 - برای من مهمه . مثلا من زیاد از قیافه PS3 خوشم نمیاد (یه جوریه!)
(به نظرم تو این زمینه مایکروسافت و نینتندو بهتر کار کردن)

4 -
مورد چهار خوبه ولی اگه نباشه هم من به خاطر اون کنسولمو انتخاب نمی کنم!
منم همین!

5 - از همه مهمتر همینه . مثلا تو نسل قبلی (!) PS2 نسبت به دو کنسول دیگه بهتر توسط شرکتهای بازی سازی ساپورت شد و همین باعث شد که با توجه به ضعیف بودنش نسبت به GC و XBOX بتونه اونها رو شکست بده . یا یه مثال دیگش N64 که با اون سخت افزار قدرتمندش بازی خوب زیادی نداشت (به جز یه سری بازی که بیشترشون یا ساخت خود نینتندو بودن یا شرکتهایی مثل Rare .)

6 - بعد از مورد پنجم این از بقیه برام مهمتره البته در انتخاب بین 360 , PS3 . چون من دوست دارم بازیهای نینتندو رو بازی کنم (ماریو , زلدا و ... :love: ) حتی اگه غیر از نینتندو هیشکی واسه Revolution بازی نزنه! (قرار بود تعصبی نشه)

در مورد پیش بینی هم :
سونی 50 %
نینتندو 25 %
مایکروسافت 25%

1. خیلی مهمه ولی همه چیز نیست.مثلآ همه میدونن که قدرت XBOX از PS2 بیشتره و سخت افزار قوی تری داره ولی از نظر فروش و محبوبیت عقبتره.
2. به نظر من زیاد مهم نیست و میشه یه جوری ازش گذشت.
3. برای من اصلآ مهم نیست.
4. این یکی هم زیاد مهم نیست.درسته که میشه توی خیلی از بازیهای XBOX از موزیکهای خودمون استفاده کنیم و کلآ Multimedia ی قوی تری داره ولی من کنسول رو به خاطر بازی کردن میخرم نه این چیزها.
5. مهمترین گزینه به نظرم همین باشه.چون به وسیله حمایت بقیه شرکتهای بزرگ و کوچیک از یک کنسول سطح کمی و کیفی اون بالاتر میره و تنوع بازیهاش چند برابر میشه.
6. این یکی هم خیلی مهمه.کنسولهای Nintendo که تقریبآ نصف خوبیشون به خاطر همین مورده.کنسولهای سونی هم همیشه از بازیهای بسیار زیبای خود سونی بهره مند میشن و این دفعه مایکروسافت هم بهترین Support رو از کنسول خودش میکنه.
فکر میکنم این دفعه PS3 با اختلاف خیلی کمی از XBOX 360 جلو میزنه و Rev هم جدا از این دو تا کنسول به فروش خیلی بالایی میرسه ولی رقیب این دو تا کنسول نیست و قطب جداگانه ای رو درست می کنه.
موفق باشین.

برای من مهمترین فاکتور اینه که بازیهای محبوبم روی چه کنسولی بیان مثلا اگه mgs4 روی x360 میومد من این کنسولو انتخواب میکردم ولی حمایت بازیسارا هم خیلی مهمه

اول اینکه من یک فاکتور دیگه هم به اون لیست اضافه کردم
خوب تا اینجای کار ممنون که نظر دادید اما فکر کنم فقط آرش جان برای هر مورد برنده رو ذکر کرده. منم میدونم که ممکنه برای بعضیا تعدادی از اون فاکتورها مهم نباشه اما ممکنه همون فاکتورها برای بعضی دیگه مهم باشه. بهرحال دوست دارم بدونم که نظر شما در مورد اینکه توی اون زمینه کدوم یکی از این کنسولها برتری دارند ، چیه.
حالا برای اینکه موضوع یکمی روشن تر بشه من خودم نظر خودم رو میگم:

برای من مهمه چون بازیهای مشترک رو میتونم با کیفیت بهتر بازی کنم. بین کنسولهای نسل بعد هم بنظرم PS3 در این زمینه برتری داره ، بعدش Xbox360 هستش و ضعیفترین کنسول هم Revolution

بازم برام مهمه. مگه میشه آدم بخواهد چیزی بخره و قیمتش مهم نباشه؟
توی این زمینه برتری با Revolution هستش ، بعدش Xbox360 و PS3 هم که ظاهرا از همه گرونتره (البته با احتمال قریب به یقین)

3. طراحی ظاهری
برای من مهم نیست اما برای خیلی ها مهمه
توی این زمینه بنظرم حرف اول رو Revolution میزنه و بعد هم در جایگاه بعدی Xbox360 و PS3 مشترک هستند با هم

برام مهم هست اما نه خیلی زیاد یعنی خیلی راحت میتونم از خیرش بگذرم.
توی این زمینه PS3 حرف اول و آخر رو میزنه و بعد از اون هم Xbox360 و Revolution توی یک حد هستند.

خیلی مهمه برام
فعلا مشخص نیست که توی این زمینه کدوم کنسول برتری داره. فعلا همه چیز ممکنه اما اگه بخوام تا اینجای کار بگم اینجوری میشه که Xbox360 در ردیف اول قرار میگیره و PS3 هم در ردیف بعدی و Revolution در ردیف آخر اونم با اختلاف زیاد.

بازم برام خیلی مهمه
توی این زمینه Revolution با اختلاف زیاد اوله و بعدش هم Xbox360 در ردیف دومه و PS3 در ردیف آخر

7. نحوه برقراری ارتباط کنسول و بازیهاش با بازیباز
برام مهمه بازم
توی این زمینه هم Revolution از نظر من برتری داره و Xbox360 و PS3 هم که توی این زمینه مثل هم هستند.

در مورد خودم باید بگم که من هر سه کنسول رو میخرم
در مورد پیش بینی فروش هم فعلا اینه نظرم (البته شاید بعدا با معلوم شدن یکسری اطلاعات نظرم عوض بشه)

1. PS3 با 70 - 80 میلیون فروش
2. Revolution با 55 - 65 میلیون فروش
3. Xbox360 با 30 - 40 میلیون فروش

1) در مورد قدرت سخت افزاری به نظر من هر چند خیلی مهم هست ولی مهمترین نیست این بازیها هستند که در موفقیت کنسول نقش دارند نه قدرتش همونطور که الان DS به طور کامل PSP رو Outsold کرده.البته خب همیشه توقع داریم با تغییر نسل کنسول ها شاهد یک جهش کیفی باشیم که خب طبیعی است ولی اگر اون جهش حتی خیلی زیاد هم نباشه برای من چندان مهم نیست به شرطی که در یک قسمت دیگر این ضعف جبران بشه مثلا REVO اون طور که میگن فقط 3 برابر قدرتمند تر از GC سهت و در مقابل ps3 , X360 از لحاظ قدرت سخت افزاری کم میاره ولی همون دسته برای من کافی هست تا خودم رو مجاب کنم هرطور شده این کنسول رو بخرم و یا حتی امکان انجام بازی های کنسول های نسل قبل نینیتندو هم یکی دیگه از این عوامل هست. مثلا ps3, X360 هر دو بازیهاشون با کیفیت HD عرضه میشه ولی وقتی برای ما تو ایران یه همچین چیزی جا نیفتاده خیلی از فاکتور ها و المان های گرافیکی رو از دست میدیم که در این صورت من فکر نمیکنم ماها تفاوت گرافیکی چندانی بین بازیهای 3 کنسول نسل بعد ببینیم. من به قدرت سخت افزاری اهمیت میدم ولی اگر نبود هم دیگه همه چیز رو تموم شده حساب نمیکنم و به قسمت های دیگه هم توجه میکنم.

2) ازلحاظ قیمت من واقعا نمیدونم چی بگم آخه تو ایران که قیمت یک آدامس از یک محله به محله دیگر 2برابر میشه دیگه بازارش معلومه چیه. بچاپ بچاپ! ولی اگه بخوایم قیمت رسمی رو در نظر بگیریم من نگاه میکنم به اون چیزی که با خرید کنسول تحویل میگیرم و اون رو با قیمت مقایسه میکنم یعنی همیشه قیمت کمتر نیستم بلکه دنبال "نسبت قیمت به سرویسی که تحویل میگیرم" کمتر هستم. مثلا الان نگاه میکنم میبینم نمی ارزه برم 600-700 تومن پول XBOX360 J بدم و ریسک کنم. هر چقدر هم که به این کنسول علاقه داشته باشم انجام این کار چندان عاقلانه نیست(اومدیمو X360 اصلا کپی خور نشد). در کل اگر قیمت نسبت به ارزش کنسول متعادل باشه حتما میخرمش حتی اگه قیمتش خیلی بالا باشه (در راستای شعار همه چیز فدای گیم!:cheesygri )

3) من به این موضوع خیلی اهمیت میدم. بالاخره انسان یک حس فطری زیبایی گرایی که من هم از اون مستثنی نیستم و خیلی به ظاهر کنسولی که میخوام بگیرم اهمیت میدم مثلا اگه ps2 قدیمی داشتم میفروختم میرفتم مدل جدیدیشو میگفتم (خدا رو شکر که ندارم). در بین کنسول ها هم طراحی های X360 و DS Lite خیلی چشمم رو گرفتن!

4) تو ایران فکر نکنم زیاد مهم باشه. چون برای پخش فایل صوتی و تصویری که وسیله زیاد داریم اگر یک فرمت جدیدی مثل Blu Ray یا HD DVD هم بیاد که اصلا اینجا تا 5 سال معنای خاصی نداره پس این قابلیت چندان باسم مهم نیست. ولی قسمت آنلاین چرا. شاید الان امکان استفاده ازش برام فراهم نباشه ولی 2 سال دیگه چی؟ کلا جدیدا به طور شدید به بازیهای آنلاین علاقه مند شدم و هر چند تا حالا درست و حسابی تجربه شون نکردم ولی هر جور شده سعی میکنم یه جوری امکان استفاده ازشون رو برای خودم جور کنم(به هر طریق ممکن) این یکی از دلایلی هست که X360 رو نمیتونم ازش بگذرم

5) شاید این مورد 5 و 6 مهمترین عوامل باشند. مطمئنا اگر بتونی حمایت بازیسازای بزرگ رو جلب اعتماد بازیباز ها رو هم میتونی جلب کنی.

6) این هم خیلی مهم هست به خصوص این که معمولا این گونه بازیها از بازیهای بازیسازان Third Party از همه لحاظ خوش ساخت تر از آب درمیان. مثلا به نظر من بازیهای خود نینتندو کافیه تا دلیلی برای خرید کنسول این شرکت داشته باشیم(مثل بازیهای فوق العادهای که تا بحال برای DSعرضه کرده است) کلا بازیهای مایکروسافت و نینتندو رو ترجیح میدم.

7) این هم خیلی مهم هست چون هر کس باید کنسولی رو بخره که هم خودش و هم بازیهاش با سلیقه اش سازگار باشه مثلا خود من در اصل PCباز هستم به همین خاطر هم شدیدا طرفدار X360 هستم چون کلا XBOXبا سلیقه PCبازها خیلی Match هست و مخصوصا در مورد X360 که هرچی بازی بزرگ PC هست برای اون هم ریلیز میشهو من با اینکه PC خوبی دارم و میدونم نمیتونم اون بازیها رو با کیفیتی که روی X360 اجرا میشه اجرا کنم پس این بازیها به علاوه بازیهای فوق العاده Exclusive مولتی پلتفرم هیچ راه دیگری به غیر از خرید X360 جلوی من باز نمی گذارن از اون ور نمیتونم از لذت تجربه جدیدی که DS و REVO به ارمغان خواهند داشت بگذرم و از اونجا که نینتندو رو شدید قبول دارم اون ها رو هم در لیست خریدم قرار میدم (البته DS Lite)

در کل به نظرم ترکیب X360 , Revo , DS Lite میتونه بهترین گزینه برای خودم باشه تا از بازی کردن لذت واقعی رو ببرم.
پیش بین من هم اینه که بازار آمریکا رو مایکروسافت تصاحب میکنه و اروپا هم همچنان Sony Land باقی خواهد ماند و در ژاپن هم Revo سلطان بی چون و چرا خواهد بود ضمن اینکه در دو بازار بزرگ دیگر و بازار های کوچکتر هم سهم قابل توجهی خواهد داشت.

ps3----> 40%
XBOX360----->30%
REVO----->30%

1-قدرت سخت افزاري براي من خيلي مهمه مخصوصا زمان حال نه درميان عمر كنسول خيلي بيشتر تو چشم مياد مثلا اون موقع پيشرفت گرافيكي كنسول هاي ديگه اگر از كنسولي بالاتر باشه شكست ميخوره اما ميتونه فاكتورهاي ديگه بهش كمك كنه
2-قيمت براي من زياد مهم نيست اما ديگه خيلي گرون هم نباشه به هر حال هر كي نميدونم چي بخواد جور هندوستان كشد يا يه چيز تو اين مايه ها
3.طراحي ظاهري زياد مهم نيست چون هر ظاهري كه باشه بالاخره بعد 5 سال خسته كنند ه ميشه چي با ظاهرش داريم باطن ادم ببخشيد كنسول مهمه
4.امكانات اگر باشه خيلي بهتره مثلا بعد خستگي بري تو هارد كنسول و يه موزيك گوش بدي چه اشكالي داره ولي هر چي باشه به دستگاه مالتي مديا مانند كامپيوتر هم نميرسه .به هر حال چيزي نيست بتونيم به يه كنسول بر اساسش امتياز بيدم
5-مهم ترين نكته همينه سطح حمايت بازيسازان كه حرف اول رو ميزنه اگر كنسولي بازي نداشته ديگه بدرد نميخوره بايد چند تا بازي انحصاري داشته باشه تا ديگران رو به خودش جذب كنه .مثلا من پي اس2 رو براي متال گير و دويل مي كراي و اونيموشا و... خريدم كه البته اون موقع انقدر بازي براش نيومده بود به هر حال من بزرگترين فاكتور رو اين شماره ميدونم
6. البته اين نكته هم نبايد دست كم گرفت چه بسا بشه باهاش كنسول رو تا حد پيروزي تا حد مرگ برد
7.اين نكته يه نظر شخصي به هر حال من در درجه اول با سبك بازي هاي كنسولي از نوع PS حال ميكنم و بعد با بازيهاي Pc اين بسته به خود شخص داره
در كل من كنسول play station 3 رو ميخرم چون بيشتر اين نكته ها رو در اون ميبينم و اگر پولي داشتم كنسول REvo هم ميگيرم چون نوع طراحي دسته هاش برام خيلي جالبه

1) قدرت سخت افزاري براي من در حد متوسط مهمه ، بهر حال بعد از گذشت يكي دو سال كه از اومدن كنسول بگذره و قلق كار بياد دست بازي سازها اونوقت هست كه تا حدودي قدرت نسبي بيشتر يك كنسول نمايان ميشه. (در اين قسمت من امتياز رو به PS3 ميدم.)
2) قيمت هم فاكتور زياد تعيين كننده اي نيست ولي خوب هر چي كمتر بهتر (تو اين قسمت ظاهراً Rev از همه ارزونتر خواهد بود.)
3) طراحي ظاهري هم براي من اهميت زيادي نداره چون موقع بازي كردن معمولاً به تلويزيون نگاه مي‌كنم نه به كنسول ! (در اين بخش من نظر خاصي ندارم)
4) امكانات جانبي هم براي من اهميت ويژه اي داره ، مخصوصاً قابليت پخش BD در PS3 چون زياد فيلم نگاه مي‌كنم و كيفيت فيلم هم برام تا حد زيادي مهمه (تو اين قسمت هم من نظرم روي PS3‌ هست)
5) اين گزينه هم ناگفته مشخصه كه مهمه (من فكر مي‌كنم در آينده و با اومدن كنسولهاي سوني و نينتندو ، وضعيت PS3 و 360 در زمينه ساپورت شدن از طرف شركتها مثل هم باشه و نينتندو هم بعد از اين دو)
6) بازيهاي خود سازندگان هم كه من هم با نظر بقيه دوستان موافقم (نينتندو و بعد سوني و مايكروسافت با هم)
7) در اين بخش هم من فعلاً نظري ندارم.

در مورد فروش هم من فكر مي‌كنم 40% سوني ، 40% مايكروسافت و 20% نينتندو بازار رو در اختيار بگيرن.
همه چيز با اومدن كنسولهاي ديگه مشخص خواهد شد. منتظر هستيم.
موفق باشيد

1- قدرت سخت افزار برام مهمه ، البته اگر تفاضل کم باشه تاثیر زیادی نداره برام
2-تا مرز 500 تومن ( با Mod-chip ) خیلی خوبه ، البته من حاضرم بیشتر هم بدم
3-1% برام مهمه ، همونطور که من کیس کامپیوتم مال 7 سال پیشه !!!
4- اگر میتونستم Online بازی کنم خیلی مهم بود برام ولی در غیر این صورت زیاد مهم نیست
5-این خیلی برام مهمه ، حمایت بازی سازها همینطوری نمیشه جذب کرد
A-سخت افزار ساده برای بازیساز
B-تبلیغات وسیع در مکان و زمان مناسب،نه تبلیغات دروغ و کاذب ...
C-پشتیبانیه یک شرکت یا کمپانیه قوی با پشتوانه ی قوی ...
D-قدرت سخت افزار مناسب و مناسب با تکنولوژیه روز
E- زمان Lunch اون کنسول- در زمان معین شده Lunch بشه و نه با تاخیر
6-این هم مهمه ، که البته Ms توی این مورد با شاهکار Halo موفق تر از بقیه باشه
و اما در مورد Xbox 360 باید بگم که Halo 3 و Gears Of War به عنوان 2 بال برای پرواز Xbox 360 کافیه !!!
7-من البته نظر حمید جان را میخوام بگم ولی نه اینکه از ایشون تقلید کنم کسانی که پست ها ی منا خوندند میدونم که نظر من در این مورد چی بوده
بله کاملا درسته رنگ و روی بازی های Xbox 360 مثل Pc میمونه ، بعضی ها این را نقطه ضعف میدونند ، همونطور که قبلا هم گفتم در این مورد ، این یک نقطه ی کاملا مثبت هست ، به این دلیل که خیلی ها علاقه دارند Call Of Duty را با Res 1024 و 4aa/16af ببینند ، دوست دارند وقتی دارن Ghost Recon بازی میکنن با مکث 10 ثانیه وسط بازی به علت کمبود Ram مواجه نشند ، دوست دارند ورژن 10 Mb دانلودیه King Kong را بازی کنند ( که باز کارت گرافیک7800gtx 512 نمیشه خوب بازی کرد)
دوست دارند Farcry را با کیفت خیلی بالا تر از گذشته با Map جدید بازی کنند
دوست ندارند بشینند فقط بازی های ژاپنی پر از Hud های اضافی و Effect های کارتونی بازی کنند البته Sonic و Mario، Kameo بحثشون جداست به علت اینکه ذاتا کارتونی هستند ، که صد البته زیبایی های خودشونا دارند ،
من به یاد ندارم به جز سریه بازی Mgs،sonic،mario از هیچ کدوم از بازی های ژاپنی مخصوصا روی Pc خوشم اومده باشه
کمپانیه اول دنیا به نظر من
Ea،ubi،id،codmaster
و Atari که جزو استثناء ها
اگر هیچ کدوم از کمپانی های ژاپنی Xbox 360 را ساپورت نکنند برام هیچ مهم نیست
در نهایت هم انتخاب من Xbox 360 ، این کنسول را به قویترین Pc در حال حاضر ترجیح میدم

در مورد فروش هم
XBOX 360 45%
PS3 35% ( اگر واقعا قیمت BD کاهش پیدا نکنه و قسمت LIVE خوبی نداشته باشه
REV 20%

این هم شرایط فروش تو ایران
XBOX 360 80%
PS3 15% ( اگر BD در ایران قیمت خامش بالای 20 $ باشه)
REV 5%

آخرین ویرایش:
به نظر من این قسمت خیلی مهم و البته کنسول ها بیشتر این رو داره تا یک مدتی چون مثلا یک کنسول اگر بخواد پایین باشه که نمیشه پس نتیجه میگیریم دارن
خب این خیلی مهم مثلا یکی که بوجه کمی داشته باشه یا نداشته باشه مثل خودم براش خیلی مهم مثلا اگر سونی بخواد دستگاهش رو بیش از 600 بده خودم شخصا به ایکس باکس میرم ولی اگر این طوری نباشه همین سونی میمونم
3 طراحی ظاهری
به نظر من که طراحی مهم نیست مثلا الان طراحی ایکس باکس بهتر از سونی ولی شاید سونی کاراییش بهتر باشه یا بلعکس سونی طراحی زیبا تری داشته باشه ولی ایکس باکس قدرت بهتری داشته باشه
پخش فیلم خیلی مهم مخصوصا حالا که می خواد بیشتر فیلم ها بلورین بشه البته تو ایران صدق نمیکنه موسیقی و خیلی از قابلیت هاش برای من یکی که فرقی نمیکنه
فکر نمیکنم فرقی دیگه بکنه چه پی اس تیری چه ایکس باکس هردو در یک سطح هستن البته این بار پیسی هم تقریبا برگشته به جدال و هر سه با هم میجنگن
والا ما نینتو زیاد کار نکردیم نظر نمیدیم ولی پی اس تیری و بعد ایکس باکس
7-نحوه برقراری ارتباط کنسول و بازیهاش با بازیباز
چی بگم والا

نوشته شده توسط ehsan_62:
1- قدرت سخت افزار برام مهمه ، البته اگر تفاضل کم باشه تاثیر زیادی نداره برام
2-تا مرز 500 تومن ( با Mod-chip ) خیلی خوبه ، البته من حاضرم بیشتر هم بدم
3-1% برام مهمه ، همونطور که من کیس کامپیوتم مال 7 سال پیشه !!!
4- اگر میتونستم Online بازی کنم خیلی مهم بود برام ولی در غیر این صورت زیاد مهم نیست
5-این خیلی برام مهمه ، حمایت بازی سازها همینطوری نمیشه جذب کرد
A-سخت افزار ساده برای بازیساز
B-تبلیغات وسیع در مکان و زمان مناسب،نه تبلیغات دروغ و کاذب ...
C-پشتیبانیه یک شرکت یا کمپانیه قوی با پشتوانه ی قوی ...
D-قدرت سخت افزار مناسب و مناسب با تکنولوژیه روز
E- زمان Lunch اون کنسول- در زمان معین شده Lunch بشه و نه با تاخیر
6-این هم مهمه ، که البته Ms توی این مورد با شاهکار Halo موفق تر از بقیه باشه
و اما در مورد Xbox 360 باید بگم که Halo 3 و Gears Of War به عنوان 2 بال برای پرواز Xbox 360 کافیه !!!
7-من البته نظر حمید جان را میخوام بگم ولی نه اینکه از ایشون تقلید کنم کسانی که پست ها ی منا خوندند میدونم که نظر من در این مورد چی بوده
بله کاملا درسته رنگ و روی بازی های Xbox 360 مثل Pc میمونه ، بعضی ها این را نقطه ضعف میدونند ، همونطور که قبلا هم گفتم در این مورد ، این یک نقطه ی کاملا مثبت هست ، به این دلیل که خیلی ها علاقه دارند Call Of Duty را با Res 1024 و 4aa/16af ببینند ، دوست دارند وقتی دارن Ghost Recon بازی میکنن با مکث 10 ثانیه وسط بازی به علت کمبود Ram مواجه نشند ، دوست دارند ورژن 10 Mb دانلودیه King Kong را بازی کنند ( که باز کارت گرافیک7800gtx 512 نمیشه خوب بازی کرد)
دوست دارند Farcry را با کیفت خیلی بالا تر از گذشته با Map جدید بازی کنند
دوست ندارند بشینند فقط بازی های ژاپنی پر از Hud های اضافی و Effect های کارتونی بازی کنند البته Sonic و Mario، Kameo بحثشون جداست به علت اینکه ذاتا کارتونی هستند ، که صد البته زیبایی های خودشونا دارند ،
من به یاد ندارم به جز سریه بازی Mgs،sonic،mario از هیچ کدوم از بازی های ژاپنی مخصوصا روی Pc خوشم اومده باشه
کمپانیه اول دنیا به نظر من
Ea،ubi،id،codmaster
و Atari که جزو استثناء ها
اگر هیچ کدوم از کمپانی های ژاپنی Xbox 360 را ساپورت نکنند برام هیچ مهم نیست
در نهایت هم انتخاب من Xbox 360 ، این کنسول را به قویترین Pc در حال حاضر ترجیح میدم

در مورد فروش هم
XBOX 360 45%
PS3 35% ( اگر واقعا قیمت BD کاهش پیدا نکنه و قسمت LIVE خوبی نداشته باشه
REV 20%

این هم شرایط فروش تو ایران
XBOX 360 80%
PS3 15% ( اگر BD در ایران قیمت خامش بالای 20 $ باشه)
REV 5%

برای اینکه یک forum جاییه برای بحث و تبادل نظر کردن (چیزی که اینجا خیلی کم پیش میاد) و برای اینکه یکمی این تاپیک از این جالت در بیاد و بچه ها فقط نظر ندن و توی بحث هم شرکت کنند ، من میخواستم در مورد پیش بینی فروش شما یکی دو تا نکته رو (از دید خودم البته) بگم.

مجموع فروش کنسولها در نسل بعد قطعا چیزی در حدود 160 تا 200 میلیون خواهد بود. حالا ما اگه همون کمترین مقدار یعنی 160 میلیون رو هم در نظر بگیریم ، 45 درصدش میشه 72 میلیون دستگاه !!! و این پیش بینی برای فروش Xbox360 به نظر من خیلی بالاست به چند دلیل:
1. مایکروسافت تحت هیچ شرایطی نمیتونه بازار ژاپن رو بدست بیاره و وضعیتش در حال حاضر حتی از زمان عرضه کنسول Xbox هم بدتره
2. با در نظر گرفتن نکته اول ، اگه Xbox360 بخواهد به اون فروش برسه باید مثلا توی آمریکا 40 میلیون دستگاه فروش کنه و توی اروپا 32 میلیون دستگاه !!!!!
3. برای اینکه بشه مقایسه بهتری کرد ، باید بگم که فروش PS2 توی آمریکا بعد از 6 سال (ظاهرا مایکروسافت علاقه داره عمر کنسولش کمتر از 5 سال باشه) به مرز 35 میلیون رسیده و Xbox هم به 15 میلیون و Gamecube هم 12 میلیون !!! (که البته 2 تای آخری بعد از 4 سال و نیم به این مقدار رسیدند) حالا تصور کنید که 40 میلیون چقدر عدد بزرگیه. تازه اینم مطمئن باشید که نام Playstation همچنان پرطرفدار ترین اسم در بین گیمرهای آمریکاییه (و البته همه نقاط دیگه دنیا). توی اروپا که وضع از این هم بدتره و اصلا اروپا به Sony Land معروفه که اگه فروش Xbox , Gamecube رو روی هم بگذاریم بازم به اندازه نصف فروش PS2 نمیشه !!!
مایکروسافت بدون داشتن بازار ژاپن خیلی باید خوشحال باشه اگه بتونه فروشش رو به 40 میلیون برسونه (25 میلیون آمریکا که عدد واقعا بزرگیه و 15 میلیون هم اروپا که بازم خیلی بزرگه)
البته همه اینها قابل توجه افرادی که 40 درصد به بالا برای Xbox360 در نظر گرفتند نه فقط آقا احسان (مخصوصا حمید :cheesygri )

نوشته شده توسط kinopio:
البته همه اینها قابل توجه افرادی که 40 درصد به بالا برای Xbox360 در نظر گرفتند نه فقط آقا احسان (مخصوصا حمید :cheesygri )
:cheesygri ای بابا من که 30% گفتم!

بذارید عددی هم پیش بینی کنم (World Wide):

ps3: 60 میلیون
XBOX360 : 45 میلیون
Revolution: 40-45 ملیون

توی ایران :
ps3 کلا تعطیلات!
XBOX360 : 30000
Revo: 20000

نوشته شده توسط Restricted Area:
:cheesygri ای بابا من که 30% گفتم!

بذارید عددی هم پیش بینی کنم (World Wide):