فايلهاي Save بازيهاي مختلف كامپيوتر و كنسول

• Thread starter Thread starter Taher
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من باز کننده مراحل بازی هری پاتر و جام آتش رو میخوام ! یا سیو بعد از مرحله زیر آب !
و همینطور سیو بازی eragon که فیلمهای نحوه ساخت بازی همگی باز شده باشه !

من باز کننده مراحل بازی هری پاتر و جام آتش رو میخوام ! یا سیو بعد از مرحله زیر آب !

هیچی متاسفانه پیدا نکردم!;)

همینطور سیو بازی eragon که فیلمهای نحوه ساخت بازی همگی باز شده باشه !

All levels open with bonus level and all secret eggs found.

دانلود

سلام ببخشیدا ان سیوی که برای رزیدنت اویل کذاشته بودی نرمالشه اگر بازی رو تموم کنی و بری تو نیو گیم میبینی یه قسمت دیگس به نام perfessionalاگر سیوی رو داشته یاشی که این قسمت رو تموم کرده باشه ممنون میشم البته به خاطر اون کار قبلی هم ازت ممنونم

سلام دوستان.يه سوال در مورد سيو بازي medal of honor pacific assault داشتم .من سيو اين بازي رو گرفتم ولي نميدونم بايد كجا بريزمش اين تصوير فايلهاي سيو هست كه من از نت گرفتم ولي هر كاري ميكنم نمياد.

2evemo0.jpg

ميخواستم بدونم كجا بايد اينهارو بريزم كه اجرا بشه. اگه كسي سيو كامل اين بازي رو داره يه لطفي بكنه به منم بده:love:

2 : سيو كامل call of duty united offensive اگه كسي داره ممنون ميشم يه لينكي بده .لطفا بگين بايد كجا بريزم.

خيلي ممنون.قربانتان:love:

سلام دوستان.يه سوال در مورد سيو بازي medal of honor pacific assault داشتم .من سيو اين بازي رو گرفتم ولي نميدونم بايد كجا بريزمش اين تصوير فايلهاي سيو هست كه من از نت گرفتم ولي هر كاري ميكنم نمياد.

2evemo0.jpg

ميخواستم بدونم كجا بايد اينهارو بريزم كه اجرا بشه. اگه كسي سيو كامل اين بازي رو داره يه لطفي بكنه به منم بده:love:

2 : سيو كامل call of duty united offensive اگه كسي داره ممنون ميشم يه لينكي بده .لطفا بگين بايد كجا بريزم.

خيلي ممنون.قربانتان:love:
baraye estefade az save ha bayad dar my My Documents copy koni ( dar foldere ea games)

من اينهارو تو mydocuments تو فولدر بازي ريختم ولي چيزي به سيوهاي بازي اضافه نميشه

ميشه يه راهنمايي كاملتر بكنين يا اگه سيوي از اين بازي دارين ممنون ميشم به من بدين;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or