فامیتسو تایید کرد، Jill Valentine مرده است

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
بعد از آن دموی Play God که اخیرا از بازی RE5 عرضه شد، به تازگی تصویر جدیدی منتشر شده است که در ان سنگ قبر یکی از بزرگترین شخصیت‌های سری رزیدنت اویل را وضوحا به تصویر کشیده است.

به نظر می‌رسد که مرگ Jill Valentine نقش اساسی در داستان RE5 داشته باشد.

208328-2.jpg

فامیتسو در اخرین شماره از مجله خود، دو صفحه کامل را به RE5 اختصاص داده است. تصویری در این مجله دیده می‌شود که در ان کریس ردفیلد، در حال قرار دادن یک دسته گل بر روی قبر شریک و دوست قدیمی خود، Jill Valentine می‌باشد که نشان دهنده این است که او حقیقتا مرحوم شده است.

متن کاملی که بر روی قبر نوشته شده است بدین صورت می‌باشد:
"In Ever Loving Memory of Our Dear
BSAA
Jill Valentine
1974-2006"

" به یاد جیل‌والنتاین محبوب و عزیزمان در BSSA"

Source

شاید بازی که اومد،همون اول بازی کریس یاد گذشتش میفته،بعد اونجا نشون میدن جیل چطوری مرده : د ی
مهم اینه میدونیم تو شماره 5 مرده یا زندش هست حالا : د ی

یک کریس بود یک Jill ـه داشت (1)
Jill اش رو خیلی دوست میداشت
تو راکون سیتی تنهاش گذاشت
زامبی اومد Jill اش رو کشت
کریس اومد زامبی رو کشت
رو سنگ قبر Jill نوشت ...

(1) نام Jill معرب شده و "تای تانیث" گرفته است که با "گربه" هموزن شود.

اين Capcom خيلي زرنگه! ميدونيد چرا؟

به خاطر اين كه ميدونه بعضي از طرفداراي قديمي از اين سبك به شدت اكشن بازي خوششون نمياد و ممكنه يه تعداد كميشون اصلا بازي رو نخرن. به خاطر همين با اين ترفند (حالا چه درست چه خالي بندي) وادارشون ميكنه برن بازي رو بخرن و ببينن آخرش جريان چيه.:biggrin1:

مگه تو res3 هنگامی که شهرو با بمب اتم نابود کردن با هلی کوپتر از اونجا نرفتن؟ زنده موندن که!! حالا چرا هیچی نشده میگن مرده؟!

شما که بعدش رو ندیدی ، آقای فامیتسو بعد از این ماجرا پیش ایشون بودند و دیدند که Jill جان به جان آفرین تسلیم کرده.:laughing:
صنعت بازیسازی هم یه منبع درآمده و همونطور که Persian Creed اشاره کردند، اینا ترفند تبلیغاتیه برای فروش بیشتر.

نمونه این کارار رو قبلا هم دیدیم . مهم نیست . اینم حساب کارش عین سایفون ***** 3 هست که ترسا تو شماره دوم میمیره! شماره سه سر قبرش عذا میگیرن و میگن انتقام میگیریمو فلان× .بعد وسط بازی تو دمو خانم تشریف میارن تو دادگاه سرو مورو گنده! اینم عین همونه!
خاک بر سر کپ کام حیف سری های قدیمی نبود .اسم رزیندت اویل رو لکه دار کرد!

به نظر من داستان اصلا در مورد کریس و Sheva هست که توی آفریقا هم اتفاق می‌افته. اصلا چه دلیلی داره که جیل زنده باشه. مثلا می‌خواد چیکار کنه. لااقل می‌کشنش، یه داستان باهاش می‌سازند:d

پ.ن: TyRaX جون، زدی رو دست رشید پور:d

بعد از آن دموی Play God که اخیرا از بازی RE5 عرضه شد، به تازگی تصویر جدیدی منتشر شده است که در ان سنگ قبر یکی از بزرگترین شخصیت‌های سری رزیدنت اویل را وضوحا به تصویر کشیده است.

به نظر می‌رسد که مرگ Jill Valentine نقش اساسی در داستان RE5 داشته باشد.

208328-2.jpg

فامیتسو در اخرین شماره از مجله خود، دو صفحه کامل را به RE5 اختصاص داده است. تصویری در این مجله دیده می‌شود که در ان کریس ردفیلد، در حال قرار دادن یک دسته گل بر روی قبر شریک و دوست قدیمی خود، Jill Valentine می‌باشد که نشان دهنده این است که او حقیقتا مرحوم شده است.

متن کاملی که بر روی قبر نوشته شده است بدین صورت می‌باشد:
"In Ever Loving Memory of Our Dear
BSAA
Jill Valentine
1974-2006"

" به یاد جیل‌والنتاین محبوب و عزیزمان در BSSA"

Source

جیل نامزد کریس بود نه دوستش!
با شناختی که از کپکام دارم بعید میدونم جیل شخصیت مورد علاقه شینجی میکامی مرده باشه این نوعی ترفند در داستان بازیه احتمالا وسکر اونو زیر سلطه خودش گرفته یا...
به هر حال مطمئن باشید نمرده

...
...
آقا اینهمه بحث واسه چیه؟ به جای اینهمه بحث اگه هر کدومتون یه فاتحه واسه این جیل بدبخت میفرستادیدا الان توی اون دنیا خوش بودش. بابا ولش کن تو رو خدا... به جای این حرف به فکر یه نامزد جدید واسه کریس باشید که داره کم کم از سن ازدواجش میگذره. به جای اینکه با هم سر زنده یا مرده بودن آبجی جیل بحث کنید بهتر نیستش که به افتخارش چند دقیقه سکوت کنیم؟...................... .:biggrin1:
جیل نامزد کریس بود نه دوستش!
با شناختی که از کپکام دارم بعید میدونم جیل شخصیت مورد علاقه شینجی میکامی مرده باشه این نوعی ترفند در داستان بازیه احتمالا وسکر اونو زیر سلطه خودش گرفته یا...
به هر حال مطمئن باشید نمرده
آقا شما دیگه خیلی ایرانی فکر میکنی. بابا چرا آخه باید زنده باشه؟ کمی اکشن فکر کن تا داستانی قشنگ تحویل بدی. بابا جون من این نمیشه که همه چیز یا هندی یا ایرانی به خوبی و خوشی تموم بشه. اگه من شخصا این حقیقت رو که جیل مرده به گردن بگیرم شماها باور میکنید؟ آقا من خودم دستور قتلش رو دادم. :gunner:بابا جون Zack هم مردش، Big Boss هم مردش، The Boss هم مردش، منم میمیرم، انسالله صد سال دیگه شما هم ... . خب بابا این وسط که همه در حال مردن هستن چرا این جیل بد بخت نمیره؟ اینقدر حسود نباشید. بذارید بمیره دیگه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or