فارسی ساز Final Fantasy II

Reza.zareei

کاربر سایت
1000003915.jpg
پروژه فارسی سازی فاینال فنتسی 2 در مراحل پایانی قرار داره. تمامی متن بازی ترجمه شده و تنها به ویراستاری ، راستچین کردن متن و تست بازی نیاز داره.

تیم ما برای افزایش سرعت در ترجمه ی بازی های فاینال فنتسی نیاز به مترجم و برنامه نویس داره.‌ از همکاری با شما خوشحال خواهیم شد.

View attachment 391379
پروژه فارسی سازی فاینال فنتسی 2 در مراحل پایانی قرار داره. تمامی متن بازی ترجمه شده و تنها به ویراستاری ، راستچین کردن متن و تست بازی نیاز داره.

تیم ما برای افزایش سرعت در ترجمه ی بازی های فاینال فنتسی نیاز به مترجم و برنامه نویس داره.‌ از همکاری با شما خوشحال خواهیم شد.
دمتون گرم بابت این کار
ولی حتما یه جوری اینا رو دست اسکوئر انیکس برسونید
جای زیرنویس ai تو نسل بعد استفاده کنه یا به هرنحوی استفاده کنه (این کالکشنم قطعا هست رو استور تو نسل بعد)
من نمیدونم چقدر ممکنه ولی فکر کنم بشه در کل

دمتون گرم بابت این کار
ولی حتما یه جوری اینا رو دست اسکوئر انیکس برسونید
جای زیرنویس ai تو نسل بعد استفاده کنه یا به هرنحوی استفاده کنه (این کالکشنم قطعا هست رو استور تو نسل بعد)
من نمیدونم چقدر ممکنه ولی فکر کنم بشه در کل
اسکوئر انیکس قبول نمیکنه خیلیا سعی کردن با شرکتای خارجی صحبت کنن ولی نشده

اسکوئر انیکس قبول نمیکنه خیلیا سعی کردن با شرکتای خارجی صحبت کنن ولی نشده
تو کردیتز FF VII Rebirth یا XVI و این فاینال آخریا بگرد باید حداقل یه ایرانی تبار (مقیم و تبعه اونور) باشه به همون بگو از طریقش کانکت شو به اسکوئر انیکس
کنسولای نسل بعد تمام‌ قراره آپشن زیرنویس به تمام زبانها با AI پیشرفته داشته باشن بده به نحوی از زیرنویساتون استفاده کنن، دیگه وقتی به واسطه AI رسما زبان ما رو هم دارن شاید به کل یهو دیدی قبول کردن فارسیم اضافه کنن

تو کردیتز FF VII Rebirth یا XVI و این فاینال آخریا بگرد باید حداقل یه ایرانی تبار (مقیم و تبعه اونور) باشه به همون بگو از طریقش کانکت شو به اسکوئر انیکس
کنسولای نسل بعد تمام‌ قراره آپشن زیرنویس به تمام زبانها با AI پیشرفته داشته باشن بده به نحوی از زیرنویساتون استفاده کنن، دیگه وقتی به واسطه AI رسما زبان ما رو هم دارن شاید به کل یهو دیدی قبول کردن فارسیم اضافه کنن
مطمئنم فارسی پشتیبانی نمیشه

• Sad
Reactions: Zack.Fair
مطمئنم فارسی پشتیبانی نمیشه
باز دیتاشو‌ به نحوی کاری کنی AI تا حدودی استفاده کنه خوب میشه
امیدوارم ایشالا نسل بعد راهی باز شه
اصل سری فاینال فنتسی اصولا روی کنسول بوده و‌ هست، امیدوارم تو خونه اصلی خودشم رنگ فارسی سازی رو ببینه

پ.ن: یه سوال هم داشتم اونم اینکه نسخه ارجینال اینو از استیم بخرم زیرنویس فارسی کار میکنه؟ بعد برای اندروید یا ios پورت نمیشه کنید؟

باز دیتاشو‌ به نحوی کاری کنی AI تا حدودی استفاده کنه خوب میشه
امیدوارم ایشالا نسل بعد راهی باز شه
اصل سری فاینال فنتسی اصولا روی کنسول بوده و‌ هست، امیدوارم تو خونه اصلی خودشم رنگ فارسی سازی رو ببینه

پ.ن: یه سوال هم داشتم اونم اینکه نسخه ارجینال اینو از استیم بخرم زیرنویس فارسی کار میکنه؟ بعد برای اندروید یا ios پورت نمیشه کنید؟
نه با نسخه ای که لینکشو گذاشتم کار میکنه رو اندروید میشه پورت کرد ولی ios نه

• Like
Reactions: Zack.Fair

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or